Změnili jste svůj jídelníček během kojení?

gabrisova_vivaxcz
29. led 2017

Každá maminka dbá o to, aby děťátku dávala všechnu potřebnou výživu. Složení mateřského mléka se dá ovlivnit stravou, kterou maminka konzumuje.
Jak mít pestrou stravu, když se s ohledem na dítě, je třeba jistých potravin se vyvarovat, aby ho nebolelo bříško?
Jak jste během kojení měnili svůj jídelní lístek? Čeho jste se vzdali, nebo naopak, co jste do svého jídelníčku přidali?

leki
29. led 2017

Ja jsem mela docela dietu, orotoze malej se osypal skoro ze vseho co jsem snedla. Kazdopadne kdyz se to zpravilo, vyradila jsem vsechny nadymavy potraviny (+koreneny jidla + citrusy + lesni plody, ale to spis preventivne kvuli vyrazkam malyho).

kocour1
1. únor 2017

Ne, protože nebyl důvod, moje děti dobře snášely luštěniny, cibuli, čerstvé pečivo...je prostě dobré nejprve pomalu zkoušet a pokud se nic neděje, tak to můžeš normálně jíst...je to i podle mě tak správně - předpokládá se, že budeš kojit třeba i tři roky, tak je přeci blbost, že budeš tři roky jen na tři dny starém, suchém pečivu🙂)

luciehutt
1. únor 2017

Já vyřadila vše nadýmavého.. malý měl opruzeniny poté, co jsem měla nektarinku, meruňku... Vše kde je droždí nebo kypřící prášek jim jen dva-tři dny staré 🙂. Ale zase po vajíčku je pohodě, ani tepelně zpracovaná cibule např. v omáčce je ok. Každé mimi je jiné.. pupínky má i po kořeněném. Hlavní strava jsou polévky, těstoviny a rýže 🙂