Flirtuje s jinou. Jak to pustit z hlavy?

3. pro 2022

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale mám tu příbuzné a tohle je pro mě citlivé téma.
S manželem jsme spolu již pár let, za tu dobu vím, že si občas s někým napíše, je rád středem pozornosti a ženský na něj docela letí. Myslím, že mě nikdy nepodvedl…prostě si jen honí ego. Teď si občas píše s kolegyní z práce. V práci se vídaní občas, nemají stejnou pracovní dobu. Ona je také vdaná, má dítě. Občas mu napíše, že se mu o něm zdálo, že si na narozeniny budou moc dát pusu atd., manžel ji flirt ve zprávách opětuje. Viděla jsem to u něj v telefonu. Teď mají mít v týdnu společný narozeninový večírek s kolegy, kde se zase uvidí. S manželem nám to teď po narození syna moc neklape, nehádáme se, ale jsme spíš vedle sebe. Pořád na tu kolegyni musím myslet. A jsem kvůli tomu na něj míň příjemná, nemám náladu na intimnosti atd. Prosím poraďte, jak to pustit z hlavy, ať tím náš vztah ještě víc nezhoršuju. Mluvit s ním o tom nemá cenu, buď to popře nebo řekne, že to nic není a u mě by mu něco takového taky nevadilo.

pavca1982
3. pro 2022

Už zase?

autor
3. pro 2022

@pavca1982 Píšu poprvé, ale možná už to tu někdo řešil…neporadíš prosím tu diskuzi? Bojím se, že tím, jak nad tím přemýšlím a jsem “nepříjemná”, tak ho ještě víc odháním.

pavca1982
3. pro 2022

🤷‍♀️

sanyy22
3. pro 2022

Vzít lopatou po tlamě, ať se manžel za včas vzpamatuje.

rosalline
3. pro 2022

Mně to přijde nebezpečné….

kakamila12
3. pro 2022

@rosalline Co? Ta lopata? 😀

01299
3. pro 2022

Noooo něco podobného se mi již stalo ovšem to bylo v době těhu aa snoubenec ji psal první chtěl se s ni sejít a sešel no a nezapomněla jsem na to do teď ovšem jsem si s nim popovídala lhal mi a promluvila jsem si o ze slečnou která mi vše potvrdila zasláním zpráv …no já vám nevím podle mě by jste si o tom měli promluvit třeba něco ve stylu že jestli je s vámi stále spokojen jestli náhodou ho neláká někdo jiný a podobně mě se pritel přiznal pod vlivem alkoholu takže asi tak no držím palce :((

loylii
3. pro 2022

Tvl a jak víš s kým si píše a co? To si lezete do telefonu? Jestli mas nějaký pochybnosti, tak to na nej normálně vybal. Ale k tomu, ze mu lezu do telefonu se přiznávát.. mě to přijde dost pubertální.

levandule_k
4. pro 2022

A co se zaměřit na sebe, aby jsi si našla svou životní rovnováhu, myslím, že tak kolegyně je poslední kapka, že tam toho bude u vás víc. Zkusit manželskou poradnu, pokud nemáš náladu na intimnosti, tak to asi bude, protože jsi unavená a vyčerpaná, jako těhotenství, porod, kojení, péče o dítě je záhul, tak podtřebuješ odpočinek, doplnit energii, vitamíny.

hanca777
5. pro 2022

Jsem asi jiná ale já tohle beru už jako druh podvodu ,a nesnáším lhaní. Můj ex to dělal taky a dotáhl to do té míry, že pak ho nezajímalo nic ani jeho tehdy novorozený syn. Flirt ,mobil ,a když ani to už nestačilo tak lezl s kamarádkou lesbou na pivo do baru kde se samo viděl se svými flirty z facebooku, z práce apod.

misacek13
5. pro 2022

Jako já bych ho s tím konfrontovala. Při otázce, jak to vím bych sdělila, že jsem to zahlédla když si sní psal. Že jsi šla třeba kolem, nebo pokud si psal v práci, tak potom jsi to nějak zahlédla. Řekla bych mu, pokud je to to, co si přeje, tak ať udělá co uzná za vhodné a od té doby bych ho ignorovala. Ono porušili jste důvěru oba dva, pokud jsi mu vlezla do telefonu bez toho, aby ti to dřív dovolil. A byla bych s dítětem. Prostě bych ho nechala. Jako buď to udělá, nebo mu to svědomí nedovolí a bude přemýšlet. A věnovala bych se dítěti a hlavně sobě. Sama jsme tam učinila, když jsme se malem stěhovala do azylaku. Pac nemám nikoho. A pomohlo to. Věnovat se sobě,když máte děti je důležité. Začala sjmw být sobecká a myslet i na sebe. Psát si s lidmi, chodit ven s lidmi. Dala najevo, že i bez něj, bych se dokázala o sebe a děti postarat. Aby věděl, že nejsem žádná pipina, která se bez nikam nedojede, nic nevyřeší atd. Nesnáším, když chlap místo řešení, by hned jinou babu v době, kdy má žena mimino. Nechápou tu změnu v životě ženy jak fyzickou tak mentální. Takže tak. Řekla bych mu ať si dělá co chce a ignorovala a starala se o své a své dítě. A počkala. Jestli by se něco stalo, možná by jste se to nakonec dozvěděla. Ono někdy jsou ženy k ženám co mají prcka solidární a třeba vás jiná kolegyně z jeho práce upozorní. Jako lidem nepřijde ok podvádět čerstvou maminku. Tedy těm normálním

misacek13
5. pro 2022

@misacek13 Mě se stalo ale něco podobného, tak asi 11 let zpět jsme tehdá bydlela s ex. Našel si práci,kde se musel svého šéfa (který byl mladý a stal se i jeho kamarádem) doprošovat výplaty a i přesto jezdil s ním a sekretářkou (která byla do ex zamilovaná, dám mi to řekl, a ještě nechal konverzaci na fb s ní otevřenou na PC, flitry že) na pracovní cesty. Obecejny chlap z dílny s šéfem firmy na pracovní cesty. Jo, byla jsem zamilovaná a měla růžové brýle. Jeden den jsem čekala, že partner přijde kolem třetí domu jako vždy. Tehdy se paušály rozjizdeli, a já měla kredit. Psala jsem mu kde je. Ať mi dá vědět ,jestli má přesčas atd. Pak jsme měla obavy, jestli neměl autonehodu , jeho mamka ani babička nic nevěděli. V jednu ráno,jsme letěla na benzinku si dobýt kredit a volala mu. Po asi šestém volání to zvedla ta sekretářka, že s nima není. Hej hej, kravál jak prase, jeho telefon ale on tam není. Pak to zvedl jeho šéf ( kamarád) že jsou na nějaké firemní akci a doslova odmítl mi dát ex k telefonu. To mě vytočilo, no nakonec to chlap vzal, že to nevěděl,ze si jen dělají srandu a že bude brzo doma. Hej až další den odpoledne přišel. Po tomhle už to šlo z kopce a pak byl konec. Ale ta nevědomost jestli byl sní a ještě mi vyčítal,ze mi nevěřím. Řekla jsem mu, že jsme mu přestala věřit po těch eskapadach co vyváděl v té nové práci,ty cesty atd. A tohle byla poslední kapka. Dnes už bych reagovala jinak.