Hrozí rozchod?

12. pro 2022

Dobrý den, myslíte si, že když muž začne zvažovat rozchod, jestli by nám nebylo líp od sebe a tak. Myslíte si, že už je přesvědčený o tom, že bude konec nebo se s tím dá něco dělat? Tvrdí mi, že mě miluje, že ty city neopadly. Co v této situaci nejlíp dělat? Hrozně se bojím, že bych o něj mohla přijít. Vím, že na něj nemůžu s ničím tlačit a naléhat, ale nechci to, jen tak vzdát. Děkuji moc za Vaše názory..

mimco
12. pro 2022

Muž je od přírody líný/jiný🤔, ten nikdy jen tak něco nezvažuje. Takže buďto mu s váma není dobře a nebo má jinou🤷‍♀️. Nebo to tak třeba není, těžko říct, nebydlíme s váma😅

lv
12. pro 2022

Může to být jen planá "výhrůžka", nebo taky plán jak to ukončit. Proč to zvažuje? Mluvte spolu, co kdo chcete, co ve vztahu potřebujete.. Klidně běžte do poradny, nebo ty sama, pokud nebude chtít (zpočátku) s tebou. Máte děti?

lenatko91
12. pro 2022

Mluvte spolu, všechno si v klidu vyříkejte, co vám vadí, nevyhovuje, co jde změnit.. Klidně ta poradna.. Já jsem totéž řekla manželovi 2 týdny zpátky. Promluvili jsme si, já jsem si našla psycholožku kam budu docházet, časem eventuálně oba. Zatím od sebe nejsme, zkoušíme to jinak, oba se snažíme a mně je podstatně líp. Chlapi sice mají některé věci jinak, ale tak či tak je základem komunikace.

xxx3d
12. pro 2022

Záleží na tom, co tomu předcházelo.
to víš ty, takže... těžko nějak radit.

budouci_maminka
12. pro 2022

Ja si myslim ze kdyz muz doma rekne ze zvazuje zda by vam nebylo lip od sebe (a neni to v afektu, ale receno v klidu) ze uz se sice vnitrne rozhodl ze chce rozchod ale nema koule na to to udelat on..

jjasmina
12. pro 2022

Když chlap řekne zvažuje rozchod, tak je většinou rozhodnuty. Sama musíte vědět jak se chováte jeden k druhému.

zasnena_ctenarka
12. pro 2022

Tezko rict, ale kdyz to vezmu podle myho, tak uz by rozhodnuty byl.

andrea1312
13. pro 2022

No já když tohle naposledy něco podobného slyšela, tak jsem se pak rozváděla a měl jinou ženskou. 🙈

Ale samozřejmě to nemusí být váš případ, chce to zjistit proč nad tím přemýšlí.