Jak často je Váš partner/manžel v týdnu večer pryč?

slunko1
5. srp 2019

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak často jsou vaši partneři/manželé v týdnu večer pryč? Nemám na mysli práci, ale zábavu. Přítel jede s kamarády na týden pryč, a když se vrátí, tak každý večer je s kamarády na rybách. Přijde z práce a je doma půl hodiny a pak odchází. Většinou se vrací až už spím s dcerkou (2,5 roku). Mně to dost vadí. Když jsem příteli řekla, že mi to vadí, tak mi odpověděl, že co mám za problém a mám být ráda, že nechodí do hospody. Během té půl hodiny co je doma, tak si 10-15 minut pohraje. Chci znát váš názor. Děkuji.

myjusiatko
5. srp 2019

Ty jo, i jednou mesicne je hodne. A kdyz, tak chodime spolu ted v lete i s detma.

eloise02
5. srp 2019

Manžel nechodí nikam za zábavou, pokud někam jdeme, jdeme spolu.

kuliseks
5. srp 2019

Můj je doma pořád a když je jednou za uherský rok někde pryč beze mě, tak má výčitky 🙂 a to prosím pěkně opravdu ale opravdu nemám podpantofláka, ale hlava rodiny je tu spíš on. To co popisuješ bych psychicky teda nezvládla. Přišlo by mi, že mu na nás teda moc nezáleží. Ale já mám zas opačný extrém asi no. Zlatýho chlapa. Přála bych takového všem, ale nikomu ho nedám 🙂 tož tak.. drž se a nenech se sebou vorat..

sayast
5. srp 2019

Nechodi. Respektive přes léto jdeme občas i s dětma někam na hřiště se zahrádkou. Od podzimu do jara chodí 1x týdne na salovy fotbal a pak s chlapama na 2. Ale fakt na 2. Má to přes celé město,odchází po 6,v půl 11 už je pravidelně doma. Pít byl (podruhé a) naposled před 3 lety když se nám narodil syn 😁. Ale je velmi pracovně vytížený,takže když už má čas,tak je rád s námi nebo udělá něco kolem baráku než aby někam sel

lucka00024
5. srp 2019

Tak to je opravdu hodně... Jinak manžel většinou každý pátek (jednou za čas i v jiné dny na fotbal) jezdí za kolegy a vrací se kolem 23h... Vůbec mi to nevadí ale kdyby se choval jako ten tvůj tak by si vyslechl....

martt
5. srp 2019

@slunko1 Manžel si občas skočí s mým tatou na na jedno pivo což je tak max 2× do měsíce jinak nikam pravidelně nechodí. Občas má nějakou narazovou akci s kamarády, kde i přespi ale to je tak max 2× do roka a jeste o tom dopředu vím. Protoze většinou spi u svých rodičů, protože bydlí 100 km daleko.

luckylee
5. srp 2019

Muj muz taky sedi furt doma.A vyhodit se nenecha 😄
Maximalne kdyz meli v praci nejaky bowling nebo jinou akci.Najedl a napil se zadarmo a jel domu.😑😄

dc2015
5. srp 2019

Každý čtvrtek fotbal a pak billiard. Nárazově něco jiného. To jako denně loví ryby potmě?

gruyerre
5. srp 2019

@slunko1 manžel tráví večery doma, pokud nemá noční.

weri1
5. srp 2019

1x za 2 mesice

radkaem
5. srp 2019

4x v týdny je to pravidelně, čas od času něco navíc přibude. Každý pátek hospoda s klukama, úterý čtvrtek sobota fotbal. Přes zimu pak ještě někdy chodí do sauny. Ale já jsem s tím v pohodě. Oba dva potřebujeme spoustu vlastního prostoru pro svoje zájmy a tohle nám vyhovuje. Ovšem pokud tobě takové uspořádání vadí, pak je pochopitelně něco v nepořádku. Otázka je, jestli tohle dělal i na začátku vašeho vztahu, takže jsi věděla do čeho jdeš, nebo je to nová situace.

monika76301
5. srp 2019

@slunko1 k čemu si potom dělal dítě nechápu... Nechová se jako otec ale jako svobodný chlap když už pominu to ze kasle na tebe tak dítě z něj nemá vůbec nic... Máme dvě děti manželé jsme 2 roky a 7 let spolu... Chodíme spolu všude i s dětmi když není v práci je s námi... Občas mají s klukama pánskou jízdu např. Loučení se svobodou grilování s kolegy ale to je max 3 krát do roka... Tohle bych mu netrpela a pokud má tu potřebu je něco hodně špatně

misicka1988
5. srp 2019

@slunko1 Sám nechodí, jednou za 14 dní jdeme spolu s přáteli posedět do hospůdky. A když jde na fotbal, tak buď jdeme spolu, nebo bere děti. Sám ale nikdy.

surikata131
5. srp 2019

@slunko1 můj muž pravidelně nikam nechodí, Občas jde s kamarády, nebo je pryč pracovně, ale to je max 1x za měsíc, jinak jsme pořád spolu. To co popisuješ ty by mi teda dost vadilo, vždyť spolu vůbec nejste...měl by si nějaký čas věnovat i rodině, jak jste to měli dřív?

pavca1982
5. srp 2019

Nikdy

tynka9
5. srp 2019

přes školní rok chodí 1-2x týdně na florbal, občas si s klukama jdou po sportu sednout, ale častěji se vrátí rovnou domů, jinak jestli 1x za měsíc jde někam na pivko... když by chtěl s klukama na prodloužený víkend do hor, pustím ho, ale naposledy byl takhle před x lety (pak jsme se stěhovali, stavěli a máme děti). Kdyby mi mizel většinu týdne, tak se mi to taky nelíbí, ale u nás to funguje tak, že se domlouváme - vadí, nevadí, kdy se vrátí a tak... vyhovuje nám to tak oběma

mates133
5. srp 2019

Hele holky a ty vasi chlapi co porad sedi doma,oni vubec nesportujou?Nebudou z nich brzy knedlici?Muj chodi dvakrat tydne pravidelne sportovat,ja chodim jednou a jednou to stiham pres den a i to mi prijde hrozne malo pohybu..

mrav
5. srp 2019

@mates133 Já mám se svou dcerkou pohybu dost.🐶🐱🍕🙂

merope
5. srp 2019

Můj chodí tak 2-4x týdně večer plavat a 1x týdně večer s kolegy do čajovny (často to spojí - nejdřív plavání a pak čajovna). Ale zase dělá z domu, takže přes den je doma a já si to už i tak nějak zorganizovala, že se doma potkáváme spíše dopoledne.

surikata131
5. srp 2019

@mates133 tak pokud jde na hodku, dve do fitka nebo treba behat tak bych to nepocitala, ze je porad v tahu, jak pise autorka-jeji chlap je doma pul hodiny a vrati se kdyz vsichni spi...ted jsem tehotna a sportovat nemuzu, ale pred tim jsme meli i spolecne sportovni aktivity

slunko1
autor
5. srp 2019

@radkaem Nedelal. Jak se nam narodila dcera, tak vlastne doma nefunguje. Prijde mi, ze se zasekl v dobe, kdy jsme nemeli dcerku. Navic mi nekolikrat sdelil, ze nejsem tolerantni. 😢. No, nevim kolik chlapu chodi tak casto pryc.

nafuka
5. srp 2019

@mates133 Můj manžel nesportuje a knedlík není, dělá fyzickou práci a okolo baráku taky.

eva118
5. srp 2019

@mates133 Záleží na tom, jakou mají práci. Můj manžel má dost fyzicky náročnou, takže fitko fakt ne, to si radši zajede v přírodě na kole- 185cm- 85 kg.
Domů chodívá dost unavený, takže posedávání někde na pivu už ne, dvakrát do roka z práce. Říká, že se v mládí vybouřil a teď mu to nechybí. Známé máme společné, takže chodíme spolu někam sednout, nebo návštěvy, výlety.
Na ryby chodil, dokud nebyly děti, už se těší, jak to začne učit kluka, teď nechodí, potřebuje se v noci hlavně vyspat.

zuzineckah
5. srp 2019

@mates133 proč by měl být knedlík? Můj muž jezdí do práce na kole (tam/zpět 50km), takže večer je rád, když si dáme na terase spolu drink, zítra třeba jdeme s kamarády za zábavou společně😉 O víkendech razíme i s dětmi, včera třeba na kolech, 67km👍 Občas si vyrazí s kolegy, obvykle je do 23.00 doma. Pracovní akce nepočítám, na 90% z nich jsem taky, těch 10% ráda vynechám, nuda. Já si také občas vyrazím bez něj, ale nevyhledávám to, je nám spolu prostě fajn😉

ariadna12
5. srp 2019

@slunko1 u nas teda je tatinek furt s nama, max. jede zalit kytky na chatu a za dedou jednou tydne. To, co popisujes, bych nesnesla. Zrejme ti doma vubec nepomaha a dite ho taky noc nezajima. Jeste mne napadlo - fakt chodi na ryby?

sinysov
5. srp 2019

Mám úplně to STEJNÝ DOMA! Už mi dochází trpělivost, domluvou to sním nejde.. Asi mu brzo kopnu do zadku!!! Zbalim mu z ty tři švestky, a ať ho živí kamoši a ryby....

slunko1
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
biedronka10
5. srp 2019

To ti domu nechodi partner ale podnajemnik se vyspat ne? To bych ho hnala, ze by mu ani ty ryby nestacily. Muj muz nikam nechodi, nema cas. On misto vysedavani nekde si pokrafa u lidi.....(je remeslnik) a protoze je extremne vytizeny a vraciva se pozde vecer a jeste pracuje na pc, na nic jineho nema cas, chce byt zasadne s nama, a o vikendu pokud nedela doma, tak take. I tak je pro malou vzacnejsi, tak je rad za kazdou volnou chvilku s nama.

sudylichozrout
5. srp 2019

@slunko1 Tvuj pritel je nevyzrale pako, ktere se dobrovolne pripravuje o hezky vztah se svym ditetem. Nic s tim neudelas. Spis si ujasni, zda ho k zivotu opravdu potrebujes, kdyz stejne jako partner a otec prakticky nefunguje.

urtica
5. srp 2019

@mates133 Já bych byla pro, aby si chlap občas vyrazil - myslím, že v rámci vztahu to potřebuje každý. Pro mě je optimální tak 1-2 krát do týdne, ale tu možnost by měla mít i žena, tzn. že hlídání by měl obstarat chlap. Za mě nemusí jít nutně o sport, ale jakýkoliv koníček, kde si člověk vyčistí hlavu. Fakt je, že chlap je v tomto směru poněkud pecivál. Ale to, co popisuje tazatelka je druhý extrém, dost neúnosný, -on s tou rodinou vlastně nežije, jen se tam chodí vyspat...chápu, že jí to vadí, to by snad vadilo každé.