Jak vyjít s tchýní?

salvache
18. pro 2019

Zdravím všechny. Máme takovou situaci.. Partnerovi zemřel před 3 měsíci tatínek, tchýně zůstala sama v baráku a my čekáme miminko. Přiznám se, že jsem s ní měla trošku problém a jistou averzi od začátku, do všeho mluvila, všechno chtěla za nás řešit, poučovala, co a jak máme dělat. Ale vídali jsme se tak jednou za tři týdny, tak se to dalo zvládnout. Nyní tedy je sama, chápu, že potřebuje společnost, pomoct na baráku, partner jí každý den připraví dřevo a zatopí, přijede, kdykoliv je potřeba něco udělat, ale jakmile jednou řekne, že nemůže, je oheň na střeše, začne hysterická brečící scéna, že na ní kašle a že táta měl pravdu, že zůstane sama.. Stalo se to mockrát už a nevíme, co s tím. Snažíme se vycházet vstříc, ale oba ještě pracujeme, víkendy máme pracovní doma - pokojíček, dodělávání bytu.. Tak tam nemůžeme být pokaždé a celý víkend.. Partner je na zhroucení, mně je zle pokaždé, když mi píše, že se zdrží, že řeší s mámou, o miminko se bojím a ona navíc začala zatahovat do těch svých scén i moje rodiče. Píše mojí mámě. Už nevím, jak dál.. 😔

rnika
7. led 2020

@mataharyy JO, já si pořád říkám, že jednou nesmím být stejná, vzhledem k tomu, že mám 4 syny... tak opravdu budu jednou jen "ta tchýně" 😉 A je fakt, že moje tchýně je generál, ale to já taky... myslím, že jsme si až moc podobné a proto se to občas tříská 😅

mataharyy
7. led 2020

@rnika Chápu tě já mám tři a taky budu jen ta BOŽE ZASE TCHYNĚ 😂