Je to manipulace?

25. kvě 2022

Ahojky, já a přítel jsme spolu 4 roky mě je 23 jemu 25, potřebuji se tu svěřit a vzít si nějakou radu,... Přítele moc miluji, je hodný to všechno jo,... Ale trápí mě jedna věc, asi před měsícem řekl že bude ze svou holkou spokojený až s ní bude žít, až bude mít rodinu, a já mu pak řekla že už bych s ním chtěla bydlet, a on řekl že by to bylo super že mě miluje, a prostě říkal hezký věci, plánovali jsme budoucnost... Pak mi napsal že by se mnou chtěl jet na dovolenou k moři v zimě, měla jsem fakt radost... A předevčírem jsem se o tom všem zmínila a řekl mi že ať to necháme na osudu... Dnes jsme se kvůli maličkosti trošku pohádali a řekl mi že spolu stejně jednou nebudem... Už nevím co si mám myslet... Přijde mi že si se mnou jen hraje , slibuje mi a pak říká ať to necháme na nějakým osudu..

treasurka
25. kvě 2022

Já bych řekla, že to jsou normální blbý kecy. Zeptala bych se ho, proč teda s nim mám být, když si myslí, že spolu stejně jednou nebudeme.

Za manipulaci bych to považovala, kdyby třeba říkal, že jestli s ním chceš být, musíš dělat to a to.

felis
Autor odpověď smazal
Zobraz
felis
25. kvě 2022

@treasurka a já bych vůbec nediskutovala a rovnou sobě nebo jemu zabalila. Ale toho je schopné moje já "středního věku" 😁 ve 23 letech jsem ještě chtěla vést dialogy. Zpětně stejně vím, že byly jednostranné 🤣

felis
25. kvě 2022

Ahoj, chceš slyset fakt upřímnou a nepříjemnou odpověď?
Je to za a) nezralý pako a za b) manipulace to je... A ze svých zkušeností: pokud takhle začíná, tak se to bude jen stupňovat. Je mi 36 let, mám dítě (teď 14 let) s manipulátorem a naštěstí už se s ním nevídá dva roky! Uteč a vykašli se na něj. Není jedinej mužský na světě. Jsi mladá! Studuj, cestuj, užívej si vlastní peníze, nasbirej zkušenosti s jinými... Ten pravý přijde. Jste spolu od Tvých 19 let. Neříkám, že to nemusí vyjít někomu od 19 až do smrti... ale podle toho cos napsala, to nebude tento případ. Najít bezva chlapa, když jsi mamka jde, ale je to trochu náročnější. 23 Letné krásný věk! Tak si užívej a počkej si na někoho, kdo Ti bude říkat: "všechno zvládneme" .... protože "stejně spolu nebudeme" není - ruku na srdce - jistota, po které vlastně všechny toužíme.
Já před rokem potkala takového, co říká: "jsme na všechno dva, spolu to zvládneme". Teď plánujeme dítě a s mou dcerou mají pěkný vztah.

lv
25. kvě 2022

Vy spolu nebydlite? Nezijete? Třeba studujete, kazdy jinde, vzdaleni od sebe? Dovolené spolu netravite? To mi prijde přirozené.

mourovatakocka
25. kvě 2022

A jak teď vypadá váš vztah? Kde kdo bydlí, jak trávíte volný čas, dovolené z práce?

pampeliska1313
25. kvě 2022

Nevíme jak vypadá Váš vztah jinak. Ale kdyby mi manžel řekl, že jednou spolu stejně nebudeme, tak mu asi rovnou zabalim ať si jde. Za mě je rozdíl mezi tím, když chceš bejt realista ve vztahu s přístupem “snažím se, abychom se nerozešli, protože vím, že to přijít může, ale doufám, že to tak nebude” a mezi tím, když člověk nevidí smysl vztahu. Asi bych chtěla mít jasno, jak to myslel. Mohlo to znít ošklivě a nemusel to tak myslet a nebo naopak nevidí ve vztahu budoucnost a jen pomalu couve a neví co a jak. )

fazolkazuzka
25. kvě 2022

@felis tak moje slova

martiniquest
26. kvě 2022

Kopla bych ho vcas do zadku. Bud s tebou chce byt nebo nechce. Ja bych nebyla s nekym, kdo si neni jisty. Takze pryc od nej. Na svete je chlapu...