Partner se mnou nespí. Co dělám špatně?

30. kvě 2023

Ahoj, je to citlivé téma, tak proto anonymně, omlouvám se.
Prosím poradíte, co bych mohla dělat špatně? S partnerem jsme spolu 5 let, sex býval ze začátku cca 1x za týden. Později 1x za 1-3 měsíce. Máme ročního syna a po porodu je cca 1x za 3-6 měsíců. Řešila jsem to už kdysi u jiného partnera, taky sex vymizel. Naopak když jsem měla několikaměsíční známost, sex byl super, několikrát denně i týdně, cítila jsem, že mě ten muž opravdu chtěl.
Aktuální partner (otec dítěte) je z práce unavený, řešíme klasické problémy, někdy vypěním kvůli úklidu a pomoci doma, že je toho na mě moc. Taky si partner stěžuje, že mu říkám, co má dělat…klasické partnerské občasné hádky. Po porodu vypadám stále stejně, nepřibrala jsem, cvičím, upravuji se, myslím, že ve vzhledu problém není. Aktivitu k sexu nevyvíjím často, protože každé odmítnutí bolí. Partner usíná u televize, ani si nepamatuji, kdy si se mnou šel naposledy lehnout. Přemýšlím, čím partnery odrazuji, že sex vymizí… Promluvit si o tom nejde, partner nerad věci rozebírá.
Prosím jak je to u vás? Kdy máte sex? Jak k tomu “dojde”? Jak partnera “svedete” nebo on vás? Musí u vás být vše super, aby k něčemu došlo nebo to jde i přes občasné hádky?
Děkuji za každý tip.

hronova1
30. kvě 2023

Přišpendlím se 📌 řeším naprosto stejný problém a řešení žádné
Je to na mozek..
Snad se to u vás brzy napraví

sorboni30
30. kvě 2023

@hronova1 no.. tak nějak vymizel sex i u nás.. dřív jsme spolu spali co druhý den.. teď 1x za měsíc a to už fakt zurim. Celkem je to divné.. máme tři děti. Partner nechce večer, to děti spí..říká že je unavený a chce vidět ne po tmě. Ok. Když ale ve dne děti starší nejsou doma a miminko spí, tak jde radši hrát hru na PlayStation nebo cvicit než by prostě byl se mnou a nějak spolu... Taky si připadám už divné. Tohle jsem zažívala s ex. Nevím čím to je. Že by vyprchala ta chemie, touha, chtíč? Chybí adrenalin a prostě stereotyp ničí sexuální zivot? Nevím...

misha31
31. kvě 2023

My mame sex kazdy den, kdyz dcera usne, tak si lehame oba nahaty na gauc pod 1 deku a to se proste stane. Mame vicero parovych hracek, takze prozitek ze sexu neni vzdy stejny, obcas prekvapko podvazky, pouta.
Nejdulezitejsi je komunikace, vedet, co ho nejvic vzrusuje a nebat se experimentovat, nebat se ho prekvapit - kdyz to chci hned, at treba zrovna dela cokoliv, stahnu mu kalhoty, zacnu mu ho kourit a po chvili po me skoci.
Zatim jsem se vzdy setkala s tim, ze chlapi chteji, aby se jejich zena v posteli chovala jako devka a nesmi to sklouznout do stereotypu

misha31
31. kvě 2023

Celkem dobre je take trenovat svaly panevniho dna, aby se dal penis vice sevrit

l_
31. kvě 2023

@hronova1
@sorboni30 zeny a co pro to delate, aby sex byl?

patypresdevaty
31. kvě 2023

Jako každý má jiné chutě a potřeby, ale kdyby to takhle bylo u nás, zcela jistě by měl někoho jiného. Manžel měl dříve chuť kažodenně, i obden mu přišlo málo. Teď máme dost hlubokou krizi a i tak je sex 1-2x týdně.
Proto je pro mě nepředstavitelné, že by byl sám dobrovolně tak dlouho (týdny nebo dokonce měsíce) bez sexu.
Ale jak píšu, potřeby jsou různé, třeba vaši muži fakt tu potřebu nemají.
Asi bude nutné to téma otevřít a zeptat se, čím to je, jestli by něco potřeboval jinak...

lauriak
31. kvě 2023

A skusala si ho nejako zvadzat? Myslim tak, ze zacnes uz cez den, kludne ked su este deti hore. Mojmu muzovi staci povedat, ze nemam na sebe nohavicky a uz by ma najradsej oprel o linku. Kolko krat mu cez den hovorim rozne dvojzmysli, pisem pikantne spravy, vyzivavo sa oblecem alebo sa promenadujem pred nim v spodnom pradle. Tak aby uz cez den bol pripraveny na to co pride vecer. Alebo ked sme doma sami bez deti tak kludne hned. Ale u nas neprebieha sex tak, ze si zalezeme do postele a spravime to v tme, rychlo a hlavne potichu. Kludne mozem kdekolvek v dome alebo aj vonku, v aute.

levandule_k
31. kvě 2023

Jak jinak to chceš řešit, než si promluvíte? Ono to jinak nejde, než si o tom promluvit, akorát na něj nesmíš nastoupit, dělej hned mi řekni, proč se mnou nechceš souložit.

Jinak na je to těžké, pokud mu o pomoc v domácnosti říkáš, tak že ho seřveš, vypěníš, tak pak není moc chuť touha se milovat. Na druhou stranu by neměla být domácnost jenom tvoje povinnost o domácnost by se měli dělat oba.

Bych řekla něco ve smyslu, zlato potřebuji s tebou něco probrat, v poslední době jsme spolu moc často neměli sex, mně to chybí a jsem podrážděná. Co mám udělat proto, aby byl častěji.

Pokud je unavený, tak není energie na sex. Zamyslela bych se nad stravou, odpočinkem. Jako na posílení libida se doporučuje kotvičník. (Posiluje ledviny, které jsou dle tradiční čínské medicíny centrem energie.)

zanett
31. kvě 2023

Zakladatelko, pises, ze (cituji); '...Promluvit si o tom nejde, partner nerad věci rozebírá.'. To 'gratuluji' k partnerovi, takovy partner je opravdu vyhra, jen co je pravda! (Sarkasmus). Ono je jedno, jaky mate problem, ale pokud uz predem vis, ze to s nim nebudes moct resit, protoze on nerad neco rozebira, tak se priprav na rozchod, ke kteremu stejne driv, nebo pozdeji dojde. Nebo se priprav na neuspokojivy zivot v tomto domacim vezeni. Kazdy ma ve vztahu 50% zodpovednost za ten vztah. Pokud on se te zodpovednosti uz predem vzdava tim, ze o problemech nechce mluvit, tak sorry, ale neni to vhodny kandidat na vztah. Vidam kolem sebe hodne zen, ktere byly zoufale a mermomoci chtely vztah a dite a sly do toho, i kdyz videly, ze jejich partner neni idealni. Hlavne, aby uz uz mely vztah a dite a vsechno ostatni se poresi 'potom'. Trochu mi to ta tvoje situace pripomina. Proc sis delala dite s nekym, kdo uz na ZACATKU vztahu s tebou spal JENOM 1x za tyden?!?! Na zacatku vztahu mate kukat jak kralici a ne jenom jednou tydne.

Uz mockrat jsem tu psala svou zkusenost s mym byvalym, ktery se mnou taky nespal. A taky se o problemech nechtel bavit, protoze podle nej on zadny problem nemel. Ja husa hloupa jsem s nim ztratila 10 let zivota, ale nakonec jsem mu dala vale. Chlapec poradne cumel! Dnes uz bych se s nikym tak dlouho neparala. Evidentne je tam sexualni nekompatibilita, tak proc cekat na zazrak? Chapu, ze spolu mate dite, takze pripadna vymena partnera by byla slozitejsi. Tak si bud holt budes muset najit milence nebo se dat na modleni a doufat, ze chlap vyzraje a pochopi, ze o problemech je treba mluvit a ne je zametat pod koberec.

sylvka
31. kvě 2023

Mám to stejně. Jen tedy já k tomuhle partnerovi odešla od otce svých kluků a jedním z důvodu byl super sex. Kluky mám samoz.u sebe ,ve své péči a manžel chtěl holčičku . Ta se nám povedla , je že s těhotenstvím a mateřstvím skončil veškerý sex,přestože já můžu pořád ... Takže vždycky čekám až vecer přijde z dílny a pak se tulim a je mi to většinou k ničemu.jeste tedy když už něco je,tak aktivitu musím ukázat já , manžel se jenom válí.nic nového zkoušet nechce. 🤔😢 Samoz.vim,že proti nám hraje např únava z dítěte , práce a plnej barák narušitelů . .. nicméně udivuje mě,že jiní chlapi chtějí a ten můj si lehne a chrápe. Asi před týdnem už se to ve mě nak nakupilo a nedolejzam,teď se zase snaží malinko manžel,ale já jsem zasekla. Nevím co s tím....nevím.

sorboni30
31. kvě 2023

@l_ no já jsem poslední dva měsíce ta aktivní.. ale dneska ráno stacilo, že má volno, šel si lehnout ještě do ložnice..malá spala v postýlce, tak jsem přišla, sundala košili, pritulila se bylo 🤣 Kdyby šel do práce tak by bylo až o víkendu .. to nejsou děti doma.. Jinak dřív když ještě nebyla malá jsem byla aktivní dost. Oblékla jsem si kostýmem např.uklizecky, dala jsem si podvazky, podpadky.. a byl to hukot jen co mě viděl 🤗🤣 Teď je malá všude, má rok.. a já mám o 10kg víc tak si nejsem vůbec jistá sama sebou...

sorboni30
31. kvě 2023

@misha31 jo přesně tak.. dělám to co ty, ale už neni tolik času když je malá vzhůru nebo přijdou děti ze školy a on v 17hod z práce.. jen víkendy kdy jsou starší děti u babičky nebo u jejich otce tak máme víc čas.. ale v týdnu nehrozí. Teda pokud nemá volno jako dnes 🤗

sorboni30
31. kvě 2023

@lauriak my spolu spíme v posteli v průměru tak 2x za půl roku.. musíme na vše vidět 🙏

l_
31. kvě 2023

@sorboni30 mam sedmiletou.. v osm proste v posteli a zakaz vychazet z pokoje 🤷🏻‍♀️😁 pritel ma smeny a nebydlime spolu - slozity obcas se jen sejit, a i presto se dari x krat tydne.. ted jsme meli lehoulinkej utlum a akorat jsme se spickovali, ze se ani jednomu nechce byt ten kdo zacne ,je aktivni.. jenze my to bez sexu nedavame, oba jsme provokateri a moc dobre vime, co na druheho plati.. takze tuhle fotka, tamhle sikovnej dotek, tady se nenapadne otru, nahnu.. a zatim to funguje.. nicmene je to o obou, hodne o komunikaci (rict co chci, jak to chci) a pokud sex neni, nevycitat, ale vedet duvod proc je to jinak a to pripadne resit.. takze bez komunikace to nejde..
Nicmene do budoucna z toho mam strach, ze to nebude jako ted.. protoze vzdycky kdyz prestal klapat sex, sel do haje i vztah.. takze mozna i tohle me 'nuti' resit to tady a ted a necekat, az to vyhnije..

pengli
31. kvě 2023

Ty bláho, na začátku jen jednou týdně??? 😯 To teda musela být vášeň! Pardon za tu ironií, ale mě to zaujalo 🙂 Nevím, ale tuším, že s takovým vstupním materiálem toho teď už moc nenaděláš. Já bych si s ním o tom promluvila, ale když říkáš, že to nejde, tak to pak je těžký.

autor
31. kvě 2023

@hronova1 To je mi líto. Co se tak bavím s kamarádkama, řeší nás to celkem dost. Je to zvláštní…dost chlapů funguje “jinak” než by se očekávalo. Někdy si říkám, jestli je to tou emancipací třeba 🤷🏼‍♀️

autor
31. kvě 2023

@sorboni30 Máme to podobně. Hlídání téměř nemáme, zatím nechci, jsem na syna hodně fixovaná. Ale když už ho někdo vezme na procházku, tak manžel jde spát nebo k televizi nebo pracovat. Tak já si jdu taky dělat svoje 🤷🏼‍♀️ S ex to vyprchalo taky tak rychle?

autor
31. kvě 2023

@misha31 Je vidět, že oba tomu jdeme naproti a snažíte se oba. Nazí pod deku…to nevím, jak bych u nás dokázala 🤷🏼‍♀️ A zkusit jen tak čapnout, asi by řekl počkej, něco (důvod).
Závidím ti tvou odvahu, já když už k tomu jednou za dlouhý čas dojde, tak jsem nervózní…protože je to po tak dlouhé době, mám strach, aby se to partnerovi líbilo a tím pádem to stojí za pytel. Navíc partner potřebuji jít rychle na věc a mít to rychle hotové. Nevím proč 😏 A že bych se uměla odvázat a chovat jako “děvka”…na to asi nemám sebevědomí.

autor
31. kvě 2023

@misha31 Trénuji, nevím, jestli je to jako před porodem, ale myslím, že na tom nejsem špatně.

autor
31. kvě 2023

@patypresdevaty Taky přemýšlím nad milenkou, ale myslím že ne. Spíš si pustí video, rychle si to udělá sám, když nejsem doma…a pak může odpočívat u televize večer a nemusí se “namáhat”.

autor
31. kvě 2023

@lauriak Je pravda, že to moc nezkouším. Nevím jak začít, aby to nebylo divné, zvlášť teď v takové “krizi”. Snažím se teď za ním alespoň přijít, pohladit, dát pusu, lehnout si k němu na gauč, poškrabat na zádech. Ale svádět jsem asi bohužel neuměla nikdy…natož teď. Sex většinou když už tak probíhá na gauči, tak nečekám do postele. Navíc chodím spát sama, partner rád usíná v obýváku u televize.
Několikrát jsem zkusila (dříve) napsat nějakou takovou zprávu, ale nechytl se. V prádle se někdy ukážu, ještě když syn nespí, vím že se na mě dívá, ale sváděním bych to nenazvala.

autor
31. kvě 2023

@sorboni30 Obávám se, že ten můj by fakt spal, má toho teď objektivně v práci fakt dost.
A jak si to “dělala”? Počkala sis oblečená v obýváku, než odněkud z venku došel? Nebo si jen tak vyšla oblečená z ložnice? Že ses převlékla v půlce večera? Pořád si říkám, abych nevypadala spíš směšně 😏

misha31
31. kvě 2023

Kdyz je rozvalenej na gauci, tak bych tedy klidne prisla naha, rozvalila se vedle nej, zacala si ji hladit - zkusit pritom druhou rukou jemu do rozkroku..... a pokud se neprida, tak je to vazne ztracenej pripad.
Jsi zenska, trochu si ver a nestyd se, proste nadech a sup do toho.
Sex je ve vztahu celkem dulezitej, dej mu najevo, ze to proste potrebujes

autor
31. kvě 2023

@levandule_k Partner má pocit, že když se věci řeší, tak je to pak ještě horší. Že by měly věci plynout, nemá moc rád plánování. A obzvlášť v sexu to rozebírání pro něj kazí.
Snažím se nebýt megera, samozřejmě ho neseřvu jak malýho kluka, ale když mi něco vadí, tak už to po nějaké době řeknu 🤷🏼‍♀️ Neumím být potichu jen aby byl vztah v pohodě a byl sex.
Stravu s ním řeším často, že přes den nejí a večer se dojídá, prý přes směnu nestíhá. A je trochu při těle, už jsem si i říkala, že kdyby zhubl, možná by se mu víc chtělo. Ale nemůžu mu to takhle říct nebo doporučit bylinky…

superkousky
31. kvě 2023

Pokud byl sex od začátku 1x týdne, tak tě to mělo varovat. Když jsem byla na RD mohla jsem každý den. Muž chodí do práce, je unavený a ty chceš, aby ještě hákoval doma. To se nedivím, že se mu nechce. Možná jsem mimo, ale já když přijdu z práce, tak jsem ráda, že jsem ráda. Manžel sex miluje a já jsem mnohdy ráda, že mě neotravuje. Jinak sex máme 3x do týdne, ale občas z toho nic nemám, i když chci. Prostě jsem unavená. Až budeš chodit do práce, starat se o rodinu, tak budeš večer ráda, že si lehneš a spíš 😁.

l_
31. kvě 2023

@superkousky hele tohle ma.kazdy jinak.. muzu bejt na smrt unavena, usinat ve stoje.. ale.prijde chlap, polibi me, sahne na me a ja muzu cokoliv 🙈 a pak je to naopak 😁 on ko a ja plna energie 😁

iva_kucerova
31. kvě 2023

Neděláš špatně nic, jen sis vybrala partnera, který sex tolik nepotřebuje, bohužel. U nás i po 21 letech a dvou dětech 2-3x týdně a vyhovuje nám to oběma, i když aktivnější jsem byla ještě nedávno já. Můžeš s ním zkusit promluvit. Kolik je partnerovi?

superkousky
31. kvě 2023

@l_ To je pravda, ne mě to taky působí, ale přiznávám, že ne vždy. Makám 10-12h a pak ještě 2h vařím a pak jsem ráda, že usnu a i kdyby byl můj chlap, chlap roku, tak to se mnou nehne 😁.

sorboni30
31. kvě 2023

Autorka : když jsme se seznámili, vídali jsme se 2x týdne nebo víkend a to jsme spolu spali 4 za den nebo noc, prostě jsme to dělali pořád.. když jsme spolu začali bydlet tak každý den..jsme spolu 4 roky a kolem sebe když procházíme, bud jeden druhého pohladí, sáhne na zadek, obejme..nebo příště se dotýkáme. Na sedačce sedíme u sebe, hladime se... třeba já ho začnu hladit ve vlasech, to má strašně moc rád..nebo na zádech, ztuli se ke mě a pusinkuje mě.. Jen asi potřebujeme mít víc klidu a být sami. Můj muž se vrací z práce kolem 16-17hod jak kdy, je aktivní fotbalista.. večer jsme oba k.o takže jediné kdy nám zbývá čas na sebe jsou víkendy po obědě když je siesta .. když jsou doma kluci, odfrci do pokoje, malá spí tak máme pro sebe hoďku.. ale to je vše. Tak nějak víme, že to stíhame a je fakt, že nevíme čím to je, ale stačí nám někdy fakt pár minut 🤭 Jako takové to mazlení hodinové atd nehrozí, páč malá nás nenechá... Jinak ten kostýmem? Normálně jsem se oblékla v koupelně, namalovala výrazně, rtěnku, sepla jsem si vlasy do ohonu a šla.jsem za ním do obýváku. Hleděl s otevřenou pusou, ale byl z toho úplně paf..taky z toho vznikla malá 🤭🤣 Úplně po mě slintal, byl nadšený a stále opakoval jak jsem krásná, úžasná..atd atd . Kostýmy mám dva. Uklízečku a pilotka celá v bilem 🤣 No vypadá to krásné.. na tu chvilku to účel splní... Je to něco jiného a hrajeme si roli která se nám zrovna hodí. Není to stereotyp. Nedávno když jsem měla mindrak z toho,že jsem přibrala... Jsem si prostě dala kostým a na to obyč domácí oblečení. Došla jsem do obýváku za ním..sedla k němu.. a začala ho pusinkovat..pak mu dala ruku pod tričko kde nasmatral.kostymek.. tak to se mě rval dolů aby ho viděl celý 🤣🤣🤣

sorboni30
31. kvě 2023

S exmanzelem jsme spolu spolu na začátku taky častěji.. pak se to dětmi snížilo o víc jak polovinu.. Povýšili ho v práci a začala mezi námi skřípat komunikace.. začal mě pak používat jen jako věc. Několikrát v týdnu večer přišel do ložnice, řekl jsem sexovat, svliknul se, vlezl na mě za tmy.. nezajímala ho žádná předehra, ani to že mě to bolí..vše hotovo za 2 minuty, nekecám, odvalil se a spal... Absolutně ho nezajímaly moje potřeby, nic.. Totálně se mi zprotivil, nechtěla jsem pak chodit spát dřív jak on.. až jsme spolu přestali spát vůbec.. a když jsem domů přinesla rozvodové papíry, nespali jsme spolu třičtvrtě roku.. Každý jsme byli už jinde. Přestali jsme si rozumět absolutně ve všem. Sex to ale odstartoval. Byli jsme spolu 14 let