PC hry. Hrají vaši manželé, nebo tráví raději čas s vámi?

18. lis 2022

Necháváte manžele hrát ve volném čase hry na PC nebo raději tráví čas s vámi?

andulka007
18. lis 2022

Jak kdy . Když malá usne .a je třeba v televizi něco co chci vidět já ale jeho to nebaví tak si pustí počítač a něco tam hraje nebo když pracuju večer tak si taky něco pustí ( hru, film) a jindy zase trávíme večery normálně spolu hrajeme karty , koukáme společně na film
Jinak přes den po práci je s náma .. hraje si s malou, jdeme na procházku ..

barmil
18. lis 2022

Jak necháváte? Snad je dospělý a může dělat, co chce, ne? Nebo se má dovolovat, jestli smí? Je to stále manžel, nebo další dítě? Ty se taky ptáš, zda můžeš na mobil na Koníka, nebo si pustit Netflix?

autor
18. lis 2022

@barmil Já to myslela tak, zda tráví čas s rodinou nebo raději na PC.

autor
18. lis 2022

@andulka007 U nás když dcera usne (někdy ani ještě nespí) tak si hraje, a já jsem mu volná. Neexistuje že bysme si společně pustili nějaký film. Když už jsme si během 1 roku pustili dva filmy, tak to bylo ale podle jeho výběru (Spiderman a terminátor). Mě to absolutně nic neříká, ale když jsem chtěla trávit večer s ním, musela jsem koukat na toto.

hasara33
18. lis 2022

A tohle si před svatbou nevěděla? 🤔
Já nevím no můj muž také hraje PC hry a to v podstatě každý večer po práci pokud nemá jiné povinnosti 🤷‍♀️ když uspím malou, jdu si pustit nějaký film nebo seriál a on hraje, pak jdeme spolu spát 🙂 někdy si tedy pustíme něco spolu, ale výjimečně....mě to nevadí, naopak si myslím, že každý potřebuje chvíli jen čistě pro sebe a tu přes den nemáme ani jeden 😉

autor
18. lis 2022

@hasara33 Věděla, ale aspoň jsme spolu spali. Teď je sex jednou za dva měsíce. Radši hraje nebo jde spát. Nějak nevidím důvod proč jsme vlastně spolu.

andulka007
18. lis 2022

@hasara33 souhlasím , každý někdy potřebuje ,,svůj čas " ..

Anonym : a řekla sis někdy že by jste spolu mohli kouknout na něco co babi tebe ? Jako sama to navrhnout ?

jjasmina
18. lis 2022

U ex jsem to nesnášela, dokázal na tom trcet fakt dlouho, manžel jak kdy, ale ne tolik, aby zanedbaval rodinu, někdy hraje

jjasmina
18. lis 2022

My třeba si pustíme film, někdy madhodi, že by si na hodku zahrál

autor
18. lis 2022

@andulka007 Tak co baví jen mě, na to koukat nebude. Když chci nějaký horor, tak všechno už viděl. Jen tyhle jeho může vidět pořád dokola.

bara88
19. lis 2022

Jo nechávám, je dospělý. On mě zase nechává dívat na ulici a ordinaci 🤦stejně tak ale umíme trávit čas spolu

sigyn
19. lis 2022

Kdyz děti spí, tak si občas zahrajeme spolu :⁠-⁠)

martiniquest
19. lis 2022

Nikdy zadne hry nehral. Muj ex u toho naopak sedel od prichodu z prace do usnuti. Nenavidela jsem to.

odula
19. lis 2022

Ja hraju s manželem ;)

lenatko91
19. lis 2022

Ani jedno 😃 buď je v lese nebo pomáhá různě po kamarádech. Domů chodí většinou až spím nebo mi jen přijde říct, že jde ještě jinam.

nita1984
19. lis 2022

Jak kdy. Někdy si hrajeme oba, někdy si nalejeme víno a povídáme. Někdy si zalezu do vany, chci mít chvíli klid. Zkratka jak kdy.

verusak87
19. lis 2022

Manžel hry vůbec nehraje. Na PC tráví večery děláním do práce. S tím nic nenadělám, jednou za delší čas na něco koukneme spolu.

jako_mala_holka
19. lis 2022

V pohodě, manžel stíhá všechno 😄 práci, věnovat se mě a dceři, klidně uklidí nebo co je potřeba, i si zahraje, nemám s tím problém

jako_mala_holka
19. lis 2022

@bara88 přesně, někdy on hraje a já čumím třeba na výměnu manželek, když dcera spí... oba u toho svého občas nadáváme... Já víc 😂

veruuu_kubesovic
19. lis 2022

Nechávám? je to dospělý člověk ne poslušný psík...
Já si taky ráda přečtu knížku, mrknu na seriál a můj muž si rád zahraje pc hru, nijak nám to nezasahuje do společného času, co spolu trávíme, pak mrkneme spolu na film, nebo si nalijeme víno a pokecáme, každý dělá co ho baví ne nutně 24/7 spolu...

gracinka7
19. lis 2022

Nehraje. Nikdy to neměl v ruce.

evorex
20. lis 2022

My se poznali ve hře. Dokud nebyli kluci, tak jsme oba travili hraním mnoho hodin denně. Teď jsou ještě malinký, tak se prostřídáme a máme každý tah hodinku až dvě. Už se těším až dost vyrostou aby jsme mohli aspoň tak nějak soft zase raidovat.

zuzaaaaa
20. lis 2022

U pc tráví čas, ale naštěstí nehraje hry 🤦🥴

konidana
Autor odpověď smazal
Zobraz
pmendy
21. lis 2022

Ano, zahraje si na PlayStationu. V létě tedy minimálně, a třeba půl roku nic nehraje ( tak na mobilu na wc). Ted třeba má rozehranou novou hru tak si večer, když nic nedávají, jdu spát, lakovat si nehty apod. zahraje. Nebo si pustím na tabletu můj seriál, prilehnu k manželovi a on hraje ale jsme spolu 🤷 a relaxujem. Má náročné zaměstnání, doma sám není vůbec, do hospody nechodí tak si chce zahrát. Protože usínám brzo ( vstávám k miminu) tak když si od 21 do 23h zahraje tak co🤷 ...přes den nehraje teda téměř vůbec... většinou hraje hry kde je třeba násilí nebo sekají hlavy atd... prostě PlayStation hry a proste nechce aby na to koukaly děti. Než jde dcera spát hraje pravidelně stolni hry s dcerou (téměř denně).