Podvádí ji semnou - já to ale nevěděla. Co byste dělaly vy, aby na to dlouho nezapomněl?

30. lis 2022

Ahoj holky,omlouvám se za anonym.Potřebuji se svěřit.Je mi 35 let a jemu také,jsme přátelé od základní školy, dá se říct že skoro nejlepší.Do dnešního dne jsem si myslela že ho znám.Sdíleli jsme všechny životní události i když časem méně s ohledem na nás věk.Před 6 lety si našel přítelkyni o které ,, tvrdil že se před rokem rozešli protože už jí nevěřil že ho podváděla,nevážila si ho a chtěla aby domů nosil hodně peněz tak měl dvě práce a nakonec zjistil že s ní ani po tom co to zkusily znovu nechtěl dál být''. Plánovali dítě.Já jsem sama 3 roky,důvod - hledám toho pravého a to v našem věku zkrátka trvá..Děti nemáme ani jeden.Je to rok co zamnou pravidelně jezdí 4x do týdne a 3 měsíce , co se to mezi námi zlomilo a začalo být něco víc.Jednoho dne když jsme po obědě šli ke mě ještě na kávu mě začal líbat, že mu je semnou krásně a nejradši by byl furt semnou.Také jsme se spolu časem vyspali (bez ochrany protože jsme to mysleli oba dva vážně-tedy řeklo se to že to je vážný) a že to necháme dále rozvíjet. A já se zamilovala, myslela jsem si že on také.Teď je to 2 dny co jsem se dozvěděla od známého který zná i jeho (já to nevěděla že se znají) že ve městě kde bydlí nedaleko ode mě,žije stále se svou ex a ex je přítelkyně(mě tvrdil že bydlí v garsonce tak jsme byli vždy u mě, mám velký byt) .V tu chvíly jsem měla slzy v očích a naopak i pořádný vztek.V první řadě že já jsem součástí něčeho tak odporného jako je podvádění, druhá že mě zná tolik let a jsme přátelé, třetí tím co vše dělal a říkal, čtvrtá že je nezodpovědný a spal semnou bez ochrany jako by byl taky sám...Kdybych ho znala jen chvíly nechám to plavat ale protože je to tak dlouho,chci mu to říct že to vím a že s ním končím.Jak by jste to udělali vy tak aby na to dlouho nezapomněl? Jeho přítelkyni to pochopitelně říkat nebudu,to ne.Ale on ať si to vyžere.

marcicek84
30. lis 2022

Over si to nejdriv a pak rozchod, na ktery jen tak nezapomene? Ja ti nevim,mas to zapotrebi se jim zabyvat?

autor
30. lis 2022

@marcicek84 Ukázal mi aktuální fotku pár dní zpět na sociálních sítích na jejím profilu.

biedronka10
30. lis 2022

Já bych místo bejkaren a vymýšlení scén hodných telenovely si s ním prostě narovinu promluvila. Že tohle víš a jak se k tomu hodlá postavit, protože po tolika letech prostě nesneses lež a ať je upřímný. Nevím proč bys měla dělat tyjatry, co si z toho vezme? Nic, jen že jsi histericka...dosad si sama...

biedronka10
30. lis 2022

Ach ty sítě..ovlivňují životy víc než je nutné..jakou máš jistotu že to co je na fb je pravda? Ona to může být aktuální fotka, taky třeba jen aktuálně vložena...
Proc lidí misto komunikace a přímé konfrontace a upřímnosti pořád jen hltaji virtuální svět a spolu mluvit neumí?

lencaa11
1. pro 2022

Asi bych to sním řešila osobně a nejdříve jak se píše zde sním probrala zda je to opravdu vše pravda pokud ano řekla bych mu ok měj se krásně a šla bych proč hysterické scény atd ...jen přece každá máme nejakou cenu ,hrdost ne jako v 15 letech se dohadovat jak na pavlačí ...

marcicek84
1. pro 2022

A max.se muzes prestat ozyvat a komunikovat azbprijde zcela vydeseny co se deje,tak mu suse oznamityno to mi rekni ty a konfrontovat ho se situaci a zes ten cas premyslela a ze se lharem nebudes,ze mu prejes hodne stesti,to by asi cumel.

tinaprofi
1. pro 2022

Ja bych to nedramatizovala a proste jim pak jen zazvonila u dveri s pozitivnim tehotenskym testem... A vzala bych teda jeste neco na zub ke kave

camelinka
1. pro 2022

@tinaprofi 😁😁😁👍 to bylo prvni, co me napadlo

autor
1. pro 2022

@tinaprofi Jezis 😀 Ja prasky neberu tak doufam ze takove stesti mit nebudu. 😀 Ale to suche oznameni beru ze vsechno vim a loucim se.Vcera jsem byla fakt vytocena, myslela jsem ze fakt neco rozbiju.

vineta
1. pro 2022

Hele nejdřív si fakt ověř, jestli to je pravda… a jestli jo, tak je to fakt “kámoš” 🤨. O tom, co vlastně máte za vztah, jste se nebavili? Kámoši s výhodama nebo spolu chodíte?

autor
1. pro 2022

@vineta Mají tam fotku spolu 14 dní starou a jejich známý jim to komentují, je to společný profil.Je to verejne. To jsem nevěděla.On má totiž svůj samostatný, evidentne vede vice zivotu. 😖 Kamaradi ktery chteji aby z toho vztah byl... a po těch letech to je jak pěstí do obličeje.

vineta
1. pro 2022

To chápu… taky jsem pro si s ním spíš narovinu promluvit, konfrontovat ho s tím. Ať má šanci se aspoň omluvit. Jinak tě to bude žrát strašně dlouho, teda aspoň mě by žralo, a nějaká scéna by mi za to nestála.

zlataberta
1. pro 2022

Já bych si tu fotku otevřela na pc, nebo na noťasu a jak přijde do dveří k tobě zase, aby ji hned viděl....reakce bude k nezaplacení👍 pokud je to pravda a jsou spolu.

kecalka2
1. pro 2022

Určitě bych si tu informaci ověřila z více zdrojů. Scény a ponižování bych nedělala a nesnižovala se. Počítej s tím, jestli je to takový lhář, tak tě bude chtít oblbnout stylem, že to vlastně nic není. Aktuálně to řeším u své kamarádky, která měla podobnou zkušenost a potvrzenou od jiné kamarádky, která jí chtěla otevřít oči a on jí zblbl a ona mu věří. Smutný pohled, obzvlášť, když je už ve věku, kdy by měla mít nějakou hrdost. Je to jinak krásná . žena
A také přemýšlela o pomstě, než mu zase odpustila. Prostě trapas

klokanka31
1. pro 2022

@tinaprofi
@camelinka Taky mě tohle hned napadlo 😄

klokanka31
1. pro 2022

Zakladatelko - těhotná být nemusíš, stačí si sehnat pozitivní test, nebo použít ovulační test, na první pohled vypadá stejně...Na tohle by chlapec určitě jen tak nezapomněl 😁

autor
1. pro 2022

@kecalka2 Ja mu to ukazu v mobilu a zeptam se ho co mi k tomu rekne? A vyprovodim ho...Sceny ne, ja nejsem ten typ jen mozna budu mluvit vic nas*anym tonem a nebudu mila jak vzdy.

autor
1. pro 2022

@klokanka31 No teda, až tak to neznam. To je dobry. 😄

sudylichozrout
1. pro 2022

@klokanka31 Já vůbec nechápu, proč ho takhle "školit". Ježkovy voči, kde je nějaká důstojnost? Peromluvit si a maximálně poslat k vodě. Hotovo.

autor
1. pro 2022

@sudylichozrout Myslela to spíš jako vtip určitě.Já bych to neudělala ale že mu to ukážu a řeknu ať mi vysvětlí co to má být to ano.

martinka_33
1. pro 2022

A já jsem pro pořádný tyátr 👍 Jen me zrovna nic nenapadá, budu přemýšlet 🤔

martinka_33
1. pro 2022

@tinaprofi anoooooo 👍👍👍 Ty jsi prostě jednička 😂

janedv
1. pro 2022

A to ja bych to chlapkovi osolila, a nejak i pred tou jeho, usetris ji leta trapeni s hajzlem, podvedl ji jednou, podvede znovu. Fakt, jestli vis, kde bydli, zazvonit v deset vecer v sexy pradle pod kabatem. A vzit neco, co dokaze, ze u tebe spi - zapomnel sis nabijecku zlato, tak tady osobni doruceni, nebo tak neco. At mu to hnupovi neprojde - ty to obrecis, on se v klidku vrati k te sve a ona bude dal zit s hajzlem. Ne, potichu ne, dustojne ano 🙂

autor
1. pro 2022

@janedv Jestli je z toho co rikal aspon neco pravda, treba ze ho mela na penize nebo ze ho podvadela tak ji to bude jedno kdyz ji zajisti a pojede se dal, ze si ponotuji...Ja nevim... Kazdopadne za ty roky pratelstvi by zaslouzil aspon do drzky,me z toho mohl vynechat.Jsou zensky ktery to delaji taky a rady. Mozna ze ho cele roky uziralo ze mi dva nic tak si vzal do hlavy ze ted proste to musi vyjit.Uz me napadaji ruzny scenare.

pavlinar
1. pro 2022

Chapu tu potrebu pomsty, taky bych mela. Ale realne bych asi nebyla schopna niceho. A pokud ti takhle lhal, pochybuju, ze cokoli o ni je pravda. Ze ho ma jen na penize.. proc by s ni byl, kdyz by si to myslel.

autor
1. pro 2022

@pavlinar Ma navereno, uklizeno...Ja nevim lidi jsou ruzny.Kazdopadne kdyz o ni mluvil, mluvil o ni s nenavisti a ze takhle nemluvil o nikom driv s takovym odporem.Kdyz je tohle clovek shopen rict takovym zpusobem a tim myslim ze takhle predemnou nikdo nemluvil ani o byvalych co je podvedli, udelali dluhy atd.. vis jak to myslim,tak je to cely nejaky divny. Pomstu delat nebudu ale zamavam mu mobilem pred oblicejem a at mluvi, ze to chci slyset a na co si hraje cely roky.Na me je to silny kafe.A ji to bud dojde nebo ji to bude jedno.Takovych je.

pavlinar
1. pro 2022

To teda divny je.. a celkem desivy, ze takto mluvi o nekom, s kym vlastne zije..
Pokud by ses chtela do neceho pustit, mohla bys jako potrebovat u nej v garsonce prespat. Nejaka pohroma v byte, u sousedu. To by me zajimala reakce. Ale treba to ma tak dotazene, ze I tu garsonku ma

klokanka31
1. pro 2022

@janedv Dobrý 👍 ale aby nezmrzla jen v prádle 😃

klokanka31
1. pro 2022

Jinak chlap když chce milenku, tak je jasný že jeho stará je k ničemu, má ho jen na peníze, vůbec spolu nespí...Přece nebude říkat že je to fajn ženská 😃

autor
1. pro 2022

@klokanka31 To jo,akorát mě nikdo neřekl že nějakou má. 🤐 Do toho o ní říkal že ještě že s ní neměl děti protože kdyby ho vychovávala ona tak dítě bude labilní dement jako ona a jeho tchyně že je k*nda, že jí nemohl ani vidět...To jen aby řeč nestála.Děkuju vám za odezvu.Já mu to podám v klidu a v klidu ho také vyprovodím ze dveří.