Ahoj holky , nevím jestli chci poradit nebo se jen vypsat.
Přítel by byl nejradši kdybych s ním spala každý den , když s ním druhý den nespím tak je divný . A nějak se nechci hádat takže s ním občas spím jen aby nebyl nasrány . Uz jsem si na to zvykla ale občas to nesnáším. Ja mam taky rada sex ale co je moc to je moc. Pak mi vyčítá , že nikdy nezačínám já . Kdyby to nechtěl každý den tak bych třeba začala . Nemá někdo podobnost zkušenost ?
@drep tak kdyz budeme mit dite tak pochopi snad ze jsem unavena a nebude to furt chtit . Když jsem mela zdravotní problém tak to nezkoušel ale to jsem sex měla zakázaný od doktora no
@asongforfay Tady ty genericke kecy o tom, jak zeny jsou hlavne emotivni a muzi rozsevaci, jimiz se ma obhajovat sexualni nasili, to je fakt k zbliti. Zkus se tedy jako hlavne bytost zmitana emocemi od toho odprostit a pojdme se zcela racionalne pobavit o tom, ze pohlavni styk pod psychickym natlakem nema ve vztahu mit naprosto zadne misto, at uz maji muz nebo zena pudy jakekoliv. A jestli narazkou na dnesni korektnost myslis to, ze se konecne zacina mluvit o konsentu a podobach sexualniho nasili ve vztazich i mimo ne, tak mi dovol rict dikybohu za dnesni korektnost.
Ja jsem tabor @ai30 a dale by me zajimalo, co te krom toho, ze bude neprijemenej, dohnalo k tomu, ze s nim chces mene sexu nez driv. Jaky mate jinak vztah? Klape vsechno na jednicku nebo je tam nejake ale...? Jaky je k tvym potrebam? Je schopen te podrzet, vyslechnout atd?
A proc vlastne beres ta antidepresiva?
No to je otázka, pochopí nebo nepochopí?! No nebudeš nemocná. Taky tu jednou někdo psal, že když chlap musí tak musí a žena mu musí vyhovět a proto s ním souloží při kojení.
@exbordelar Mě se nechce úplně psat do detailu . Vím , že známý jsem občas jdou a nechci aby mě poznali . A antidepresiva beru už dlouho dobu . Já jen v hlavě nechci mít to dneska je to druhý den takže bude sex a už jsem mu to hodněkrát říkala ale to nemá cenu . Dneska proste řeknu že nemam náladu .
Tak jsem mu řekla že dneska ne . Ptal se proč . Rekla jsem ze nemam náladu tak mi rekl jestli někdy naladu budu mit. Dělá si prdel :( spim s nim obden
Promluv si s nim a nech to tak, ze nejakou dobu pojedete podle tebe. Jinak taky nemas jak zjistit, jakou potrebu sexu vlastne mas. Kdyz nejpozdeji obden musis, jak mas vedet, jak casto chces? Rekni mu, ze blbe kecy si muze nechat od cesty, ze to proste takto dal nejde a on to musi respektovat (nebo samozrejme nemusi, ale to znamena, ze nema cenu planovat spolecnou budoucnost, pokud nenajdete jine cesty).
@ai30 Mně přijde, že to zakladatelka asi ani pochopit nechce...
Milující a respektující partner by se choval jinak. V případě dítěte ji pak bude mít jistou a bude to ještě horší. Pokud mu je sex obden málo a hlavně má blbé kecy a nedbá na potřeby zakladatelky, tak bych se nedivila, kdyby si našel jinou a ještě na zakladatelku hodil, že s ním nechtěla spát, tak co čekala.
Takhle podle mě opravdu partner do života nevypadá.
@hennrietta s ním se vůbec nedá o tom bavit . Se nasral a je uražený . Nechapu jak může rict a kdy budu mít náladu ? Prý na nej celý týden kašlu a to nevim co tím myslí když kazdy den přijíždí z práce o půl 7 lehne si na gauč a da si pivo . Uz toho mam dost .
@hennrietta jo typický macho
Jezis, tak to bych s nim rodinu teda nezakladala. Jestli nema pochopei ted, tak ver, ze az budete mit deti, a ty budes na nem prakticky zavisla (hlavne financne), tak toho pochopeni bude mit jeste min. Prichod deti ho urcite nezmeni k "lepsimu". Prichod deti jeho nynejsi pristp jeste vystupnuje. A ty minimale na nekolik let budes v kleci.
Nechci syckovat, ale dobre si zalozeni rodiny s nim rozmysli 🙏🏻
@hennrietta To mi neprijde, podle me (soude podle jejich reakci) si uvedomuje, ze je to spatne a ze toto neni chlap do nepohody. Zase si vem, ze spousty zen v takovemto vzoru doma vyrustaly (ne primo ohledne sexu, ale v tom 'chlap se naji a odpadne a zena mu slouzi'). Doprcic vzdyt i Radkin Honzak, a to ma byt kapacita v oblasti psychiatrie, ted nedavno v rozhovoru pouzil ten primer, jak spokojeny chlap musi mit plne bricho a prazdny pytel. A prvnich nekolik odpovedi, kterych se zakladatelce dostalo tady, bylo o tom, jak chlap je normalni a ona asi malo naruziva. Ve spolecnosti je toto zakorenene jeste az moc hluboce na to, aby se mela soudit zena, ktera to ve vztahu nerozpozna hned v zacatcich.
Pro ty, které silně emotivně až hystericky nedokázaly přijmout sdělení.... Zřejmě jste četly špatně nebo nepochopily význam psaného (když i pojmy pletete). Násilí (nejen sexuální) nikdo neobhajuje, natož někdo kdo to zažil... O generalizaci jde u vás, jelikož je pochopitelně rozdíl obecná mužská/ženská energie a individuální vzhledem ke znamení/nátuře/biorytmu atd. (No a pak je tu zdravý rozum, jakože při fyzickém vyčerpání dám druhému prostor.) Vaše ego bere dané dispozice jako negativa, ale nic z toho co jsem psala není bytost degradující. Zkuste se na to nedívat povrchně a „moderně“, nýbrž zcela bez předsudků a s pochopením. Pokud to nedokážete, není to vaše chyba, to tahle společnost vás k tomu vychovala, abyste v přirozeném viděly špatné a oslavovaly deviace pod rouškou respektu a svobody (a muži za chvíli nebudou muži a ženy ženami). Ano, také jsem ráda, že se o tématu násilí mluví a kdokoli vystoupí s bolestivou pravdou je hoden obdivu.
Pro zakladatelku...pokud je partner toxický člověk obecně, bude ti lépe bez něj.....pokud cítíš, že si spolu rozumíte a jen ten sex je teď ve fázi nepochopení, dá se na tom pracovat, ale musí chtít i on; jelikož nejsme v jeho kůži, nevíme zda to chování nepramení z nějaké jinè nejistoty/stresu, zda je pořád ve fázi zamilovaného vzrušení a srovná se to, nebo cokoliv jiného...
Vím, že je to těžké, no je k tobě jinak pozorný a věnuje se během milování i tobě? Pokud ano, tak věř, že jeho vážně stejně mrzí, že ty pořád nechceš jako tebe, že on pořád chce. Ale (ač se to některým nelíbí) on je chlap a jeho projevy jsou odlišné od našich, a často pro nás nesmyslné nebo zrańující (což je tedy oboustranné).
Velkopanské řeči některých přispěvatelek jen prokazují, že s tímto nemají zkušenost nebo už přejaly hodně z mužské energie. Ono je to málokdy tak jednoduché.
Přeji ať se vám podaří to vykomunikovat k spokojenosti obou.
@hennrietta s tím souhlasím, může se samozřejmě uspokojit i sám; no jen se snažím fakt popsat tu podstatu a hlavně z vlastní zkušenosti vím, že chlap se může chovat jako blb, ale zároveň být skvělý a to, že má velké libido, s kterým se musí naučit pracovat z něj nedělá násilníka
@asongforfay Ja uprimne naprosto nechapu, co jsi tim sahodlouhym textem chtela rict. Tam neni ani jedina koherentni myslenka, krome toho, ze se ti tam nejakym zazrakem podarilo zakomponovat trans lidi, kteri jako obvykle za vsechno muzou.
Jestli ti muzu poradit, tak se spoj s Dominikem Dukou, vy dva mate priblizne stejne vyjadrovani, z toho bude pratelstvi jak hrom. Snad na tebe tato ma odpoved neni prilis emotivni az hystericka, kdyztak to naklikam necim penisem, at do toho dostanu trochu chlapske racionality. 🫡
Ahojky za me jsk uz tada někdo psal je to skoro znásilnění ✋ sice mu to dovolíš, ale věřím ze se u toho nekdy tak citis… je to tvé tělo a nikdo nemá právo tě do toho nutit a citově vydírat kdZ to nemá… upřímně tvému chlapovi nevadí do tebe bušit kdyz ví, že z toho nejsi zrovna nadšena??? Říká se tomu totální sobec neumím si přestavím mit sex z někým kdo jo vlastne nechce…ano s uplne ti ho zhnusí taky bych pak neměla potřebu nikdy za nim přijít, ještě ten stres z toho včera jsem mu nepotržela tak dnes musím … never ever! Vyhonit si ho snad umí ne KfYz tebe stejně bere jen jako nástroj pro své uspokojení vzhledem k tomu ze ti dela neco co zrovna nechceš a ještě tě staví do role te špatné.
@ai30 Chápu... ale takhle jsem přemýšlela v 17, kdy jsem si pak řekla "a dost, mám se ráda a tenhle týpek mi za to nestojí!"
Mám manžela a je to prostě super chlap, na kterého se můžu spolehnout ve všem. Prožil si se mnou pár vyhrocených a náročných situací a vždy stál při mě a podporoval mě. Tohle si myslím, že týpek u zakladatelky nevydrží, kdyby na to došlo, když má problém vydržet být 2 dny bez š*ku a vyčítá jí to. 🤷♀️
Jsem těhotná a občas má manžel prupovídky, ale dokážeme se o tom normálně pobavit a vyřešit. 😊
@asongforfay Podle toho, co zakladatelka psala, tak mu bude už nejspíš 30+. Dost chlapů v tomto věku už se usazuje a přemýšlím nad rodinou. 🙂
Měl dost času naučit se svojí sexualitou pracovat a nechovat se jak deb*l, když není po jeho. 🤷♀️
@hennrietta ano je mu 30 . Tak ja mu to dneska rano v klidu rekla , že to tahlek nejde atd a on rekne jen promiň. Stejne to bude furt dokola .
@hennrietta Muži kolem třiceti právě často nejsou ještě zcela „vyzrálí“ a jsou velmi náruživí, aby rozuměli rozdílnému fungování žen...a opět, není to kritika, on je to nikdo neučil a ne každý má dispozice být obecně vnímavější. (I ten můj byl třicátník a je to sice nejcitlivější muž co znám, ale prostě má rozdílné vnímání a fungování a v té době mě to štvalo a pochybovala jsem, no pomohla vážně ta komunikace a pochopení. A během let se fungování vztahu samozřejmě mění.)
@ai30 Nějak mne nepřekvapuje, žes to nepochopila. Já bych se skoro vsadila, že kdybyste to daly přečíst svým mužům, tak by je to neurazilo a věděli by jak to je myšleno a souhlasili by s tím. A pokud ne, tak jsou už dobře „vycepovaní“. A ještě jedna věc. Brát emotivnost jako něco ženu degradující je za hranicí...(teď asi nevymyslím slovo, jež by tě neurazilo, jelikož más zjevně velký problém s egem, a bohužel i s pojetím energie obecně). Trans lidi jsem tedy na mysli neměla, haha, to bylo také nepochopeno, ačkoliv je to zajímavé téma související s energií a společenskou deformací. A chápu tě, ono je to těžké chovat se žensky ve světě, který bere citlivost (a emotivnost) jako slabost (čehož jsi prokazatelně důkazem). A stejně tak zachovat si zdravou mužskou energii ve světě, kde jejich „vojensky nastavený“ mozek je překládán jako sobecký a necitlivý. Vlastně se od žen očekává snížení citlivosti a od mužů její nárůst..? No a divíte se kam to spěje...
@asongforfay Ale ten od zakladatelky s ní o tom ani nechce mluvit. Tam si myslím, že je největší kámen úrazu a dost velký problém.
Kdyby byl schopen si s ní o tom promluvit, najít kompromis, tak by se oběma ulevilo. On se jen uráží a nechce nic řešit.
A to je "prkotina" a není schopný si o tom promluvit a respektovat zakladatelku, když to má teď jinak. Opravdu si nedovedu představit, kdyby došlo na nějakou vážnější situaci..
@asongforfay Hele, ja vim, ze se me urputne snazis urazit nebo vyprovokovat nebo nevimco. Promin, ale mne je to vazne uplne jedno. Myslim, ze zakladatelka chape, co jsem ji chtela poradit ja, mozna narozdil ode me pochopi i co jsi ji chtela poradit ty. Ja jsem pomerne spokojena s tim, kam v tomto smeru (i kdyz na muj vkus stale jeste moc pomalu) spolecnost speje, protoze se mluvi o tematech, ktera byla driv tabuizovana prave pod rouskou toho, ze 'muzi jsou proste takovi' a 'zeny maji svou jasnou ulohu a nemely by si myslet na vic'. Klidne mi prijd jeste povykladat, co vsechno jsem nepochopila a kolik mam problemu, ja uz se k tvym energiim dal vyjadrovat nebudu.
@asongforfay svoji schopnost pochopení textu a pojmů jsem v životě prokázala fakt mockrát a ve složitějších věcech, než je modrý kůň, takže pokud nejsem schopná tvůj volný text pochopit, tak fakt není chyba na mým přijímači. Lidi jako ty jsou součást problému. Když je chlap vostrej, je to zdravá chlapská energie, když je vostrá holka, je to hysterie. Tak jasně. Aneb “Maruško, já sice vidím, že Vašek psychicky týrá, ale on je holt chlap a ti to tak maj, ty máš jiné místo na zemi”. Můžu je politovat tvoje dcery, že při problémech nebudou mít v mámě zastání, mé dcery se to naštěstí netýká. Čímž bych svoji diskuzi s tvou roztomile povýšenou maličkostí ukončila a pozdravuj Janču v Alianci pro rodinu.
@ai30 @drep problém je, že nechcete pochopit, to je vše; absolutně ne v tom, že bych obhajovala „tvrdost“ mužů proti ženám; jo a „vostrou“ holku tedy neznám a určitě bych ji neoznačila za hysterku (to nebylo pochopeno, opět), spíš jako bytost, které nebylo dovoleno chovat se jemně, tak si vytvořila „obranu“. Nejsmutnější je, jak vždy takové osoby někoho „litují“. Tvé domněnky a podsouvání myšlenek jsou velmi nerealistické, jelikož uvědomění a znalost je více než „hysterické odmítání“. Ale to je obecný problém dnešních lidí, jen náznak toho, že by museli změnit svůj pohodlný pohled je přivádí do stavu zesměšňování a odmítání. Proč se tak bytostně bránit, že existuje něco jako energie? To, že přijmeš mužskou dominanci a větší sílu z tebe neudělá oběť. Je to ale o té vzájemném respektu a komunikaci (což je pro muže obecně náročnější, i když vám to přijde přirozené), proto jsem psala, že pokud je obecně partner toxický a nemá snahu něco změnit nemá to cenu. Víš co, kdyby přišel nějaký násilník, tak čekáš co? Že s ním muž bude rozmlouvat, nebo je schopen ho zabít? Ono bez té dominance by ani to milování nebylo moc možné. Jo a nepiš, že znáš spoustu mužů, kteří takoví nejsou, jelikož těm už ta (tebou oblíbená) mužská energie dost chybí. Bohužel za to úplně nemohou, třeba stres výrazně snižuje hladinu testosteronu a být dnes muž není žádná sranda. Víš co by potřebovali všichni chlapi? Pravidelný silový trénink a občas s někým fyzicky zápasit (a to dnes dělá málokdo)...ty dementy by to zklidnilo a nevylévali by si to na ženách....vy mluvíte o pokřivených jedincích, já o základním problému, tudíž se nikdy neshodneme a vy mi nemůžete rozumět. Tak asi končím a přeji ať vás vaše energie nezklame.
@asongforfay Cim vic slov, tim vic Adidas. Akorat jsou to tedy uplne ukrutne plky. 🤦🤦
Zakladatelko, prosim te, nenech si vnutit nikym, ze maas nejakou povinnost spat se svym partnerem kdykoliv si rekne. Nemas. A pokud ti bude vyhrozovat, ze si najde jinou, tak necouvej. Jen mu u toho jeho monologu zacni balit kufr.
Je fajn se v sexu sladit, ale nekdy je to skrze rozdilne naturely i osobnostni charakteristiky obtizne a trva to. Pokud nenajdete kompromis, posli ho do obehu, jinak budes casem nestastna. A hlavne s nim ted netehotni.
@lichozroutsudy haha, známá firma Ferda, s korektními názory a neschopností vidět mezi řádky
@asongforfay myslím, že jsi této diskuzi dala už mnohem víc, než bylo třeba. Děkujeme a loučíme se 🙂
Zakladatelko, teď nevíš, co dělat. Věř mi, že přijde den poslední kapky, kdy budeš úplně přesně vědět, co dělat, nebudeš to nikde konzultovat a místo toho budeš bezodkladně jednat.
@asongforfay Ty, helejt, nepouzivej cizi termity, kdyz nejsi suteren...
To, jak se tu @asongforfay snažíš ostatní přesvědčit o své pravdě je do jisté míry obdivuhodné, nicméně se ti to vůbec nedaří. Ačkoli tvé statě obsahují občas zajímavé myšlenky, celkově to na mě působí demagogicky a zfanatizovaně (vypadá to, jako by do tebe někdo tu tvou pravdu nalil a ty ses rozhodla přivést nevědoucí ovečky na svou víru). Tím, jak tu útočíš proti ostatním, které se neztotožňují s tvými názory, si to jen kazíš. Ber to jako radu pro tebe, až se příště rozhodneš s ostatními debatovat na nějaké další téma.
Pro autorku: procházíte něčím, s čím se dřív nebo později setká každý vztah, a to nesoulad v potřebě. Pokud si chcete vztah udržet, musíte se s tím naučit pracovat. Oba. Na jeho straně by pomoha nějaká fyzická aktivita, u které by vydal přebytečnou energie. Nepíšeš, že by byl postižený, takže předpokládám, že ruce má v pořádku, a může si pomoci i sám. Měl by se zamyslet nad tim, že když tebe bude tlačit, abys dělala to, co nechceš, a bude tě trestat, když to nedostane, tak asi těžko pocítíš nějaký chtíč a touhu. Stane se z toho jen nepříjemná povinnost. Ty se zamysli, proč se ti nechce, jestli je to jen nedostatkem libida (což by se asi dalo řešit), a nebo už jsi otrávená a vystresovaná z toho nátlaku a popírání sama sebe, tvých přání a tužeb. Máš vedle sebe člověka, u které vše kromě této oblasti klape na jedničku? Nebo jsou i jiné oblasti, kde jde za uspokojováním svých potřeb a ty tvoje jsou až na dalším místě? Je to člověk, o kterého se můžeš opřít, kdo tě podrží v dobrém i ve zlém?
Jinak nedělej si iluze, že v těhotenství a po porodu pro tebe bude mít nějaké zvláštní pochopení a zlepší se to. On nebude prožívat hormonální bouři, nebude mít rozbolavěné tělo, nebude se ho tolik týkat únava, pro něj to budou jen další výmluvy, proč nemáš náladu. Ty budeš s mimčem na krku v mnohem slabší a závislejší pozici než jsi teď.
Závěrem: Že to má Máňa odvedle ráda třikrát denně, o ničem nevypovídá. Důležité je, aby sladil svoje potřeby pár, který spolu žije. Být partnerkou neznamená mít povinnost podržet, kdykoliv si partner zamane. Stav, kdy ty něco nechceš dělat a partner tě za to pak potrestá, že raději příště zatneš zuby a jdeš mu pro klid v rodině se sebezapřením na ruku, to vůbec nevěstí nic dobrého. Učí ho to, že když se bude hnusně chovat, dostate to, co chce ☹ Možná je na čase se za sebe postavit a říct, že takhle už to dál nejde. A jestli tě má jen za chodící vagínu, ať si najde jinou.
@asongforfay božínku. Můj muž má teď blbý období a plnou pusu oparů a je totálně přešlý. Já mám zrovna fázi cyklu, že bych mohla dvakrát denně. Ale nejsem kráva, tak na něj neútočím. Jednou jsem ho zkusila svést, přidal se, fajn, ostatní dny nic nechtěl, chtěl se jen přitulit a politovat. A ano, troufám si říct, že ač jsem žena se všim všudy, tak fajn nejsem hlavně emotivní bytost. Asi proto bych idiota, který mě do sexu nutí třeba po probdělé službě, kdy jsem unavená a mám plnou hlavu, velmi brzy kopla do zadku. Což bych vřele doporučila i autorce, hlavně ať tak učiní než si spolu pořídí děti.