Přítel udržuje poměr s mou sestrou

luci1710
8. zář 2017

ahoj,
rada bych se sverila se svym.problem r m uz je to pres dva roky a ja nebyla schopna se s tim vyrovnat mam sestru o dva roky mladsi byli sme jako jedna hodne sme spolu travili cas ve vsem sem ji pomahala a mela sem pritele 7 let rozhodli sme se pro miminko ale kdyz se narodil vse bylo spatne nejevil o nas zajem.kdyz bylo synovi 5 mesicu opustil nas.a ja zjistila ze udrzuje pomer s moji sestrou a ja se s tim.nedokazu vyrovnat chlap mi nechybi s tim sem smirena ale sestu z jedne strany hrozne nenavidim z druhe mi hrozne chybi ale nedokazu ji to odpustit ne ze ma meho chlapa ale ze sebrala memu synovi tatu dekuji Vam za nazory rady ci vlastni zkusenosti

filija
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
tulikiss
8. zář 2017

@luci1710 je pochopitelny ze tohle nedokazes odpustit. kdyby jste se rozesly a pak az si s ni zacal tak je to jine. tohle bych nikdy neodpustila a nechtela uz ji nikdy videt. nastesti mam dva brachy 😀 nedovedu si predstavit, jak to bude chudak dite, az bude mit vic rozumu, brat ze jezdi za tatinkem a za tetou, ktera si bude hrat na nahradni mamu.

@filija co kdyby si sla buzerovat svoje dite a honit si ego nekam jinam.

kataol
8. zář 2017

@luci1710 o a.by mela dolizat za tebou..takze bych cekala na prvni krok z jeji strany..pokud ho neudela, asi je to fakt sestra na prd..a otazkou je, jestli jim slo o sex nebo se zamilovali...protoze laska je svina a to se fakt spatne rozhoduje..pokud ho jen chtela sexualne, je to mrcha a u me by skoncila...mimochodem ona nesebrala tatu synovi, taky to.muze byt tvym spatnym vyberem...neshazuj na sestru to, ze s tebou asi nebyl spokojeny, to neni jeji vina...mela bys resit zklamanou duveru mezi vami dvema a ne ze nekomu neco ukradla, to je pitomost...

luci1710
autor
8. zář 2017

za cestinu se omlouvam pisu na mobilu dekuju za rady

dolezalovalucie
8. zář 2017

@luci1710 Chapu,ze te to mrzi odpustet to samozrejme nemusíš pokud nechces,jen by me zajímalo jestli se ti třeba oba nepokusili to vysvětlit.Ja bych to nebrala tak,ze sebrala synovi tatu kdyby on ten zajem mel tak by se synem kontakt udrzoval.Otazka je jestli opravdu ten zajem nemel nebo jetsli si neudelala neco cim bys ho odradila.Mela by sis to v první rade srovnat v hlave a neházet vse jen na sestru prece vztah je odvou lidech a stejny dil ma na tom i tvůj ex.

luci1710
autor
8. zář 2017

ja vim jen po tom.vsem co sem.pro ni delala a pred nim.j branila kdyz ji nazyval devkou a spinou se s tim.podrazem nedokazu smirit

filija
8. zář 2017

@tulikiss prosím? snad jste tu mamky, které chtějí, aby dítě umělo správně česky? nebo mluvíte doma jen anglicky?

dolezalovalucie
8. zář 2017

Psala si,ze je to uz dva roky,oni se za celou dobu nepokusili o zadny kontakt nebo to ty odmitas?A to,ze te opustil chlap ti uz nevadi ale sestre si do ted neodpustila?oni dva jsou porad spolu?

mourovatakocka
8. zář 2017

@filija Taky jsem milovnice češtiny, ale buzerovat na diskuze kvůli pravopisu nechodím. Nikde není psáno, že na děti budeme mluvit anglicky, že ne? Takže klídek a běž opravovat svému dítku úkoly.

mourovatakocka
8. zář 2017

Já sourozence nemám, těžko ohodnotím vztah mezi sestrami, ale... Zkusit jí napsat bys třeba mohla, jestli ti chybí, uvidíš, třeba když si promluvíte, dokážeš se s tím srovnat a někdy v budoucnu se pokusit mít se sestrou zase přátelský vztah. Takhle se tím užíráš a vlastně nevíš, jestli jí to třeba taky netrápí (ale tím neříkám, že to od ní nebyla ohavná podpásovka).

biedronka10
8. zář 2017

Tak ja napisu svuj nazor, protoze na "svobodnem" diskusnim foru na to ma pravo kazdy. V prvni rade nechapu ten soucasny trend snahy obhajovat kurev..iky a ku...ice v jakemkoliv pripade a podvedeneho totalne sepsout i kdyz je treba vinikem rpzpadu vztahu. To jen tak moje myslenka mimo. Dalsi vec k tvemu trapeni. Chapu to ze te to boli, tot je podle me naprosto neco strasneho. Kor kdyz toto udela segra. Ted opomenu fakt ze neco ve vztahu s tvym pritelem bylo spatne ze to takto dopadlo, chyba musela vzniknout na obou stranach a mit asi vetsi trhlinu...to ted opomenu, protoze je jasne ze nemuzes rict ze jsi absolutne bez viny, to nikdo a za krach vztahu muzou oba. Kdyz toto opomenu a zamerim se na ferovost, tak sakra ten tvuj byvaly pritel to nema v hlave v poradku a je vadny, tim spise i tvoje segra. Kdyby jste se rozesli a on pak s ni zacal, ok, je to strasny ale deje se to, laska obcas dela zvlastni rozzuzleni. Ale on si s ni zacal jeste drive, nez vy dva jste byli od sebe, takze pan to nema moc v hlave v poradku, respektive udelal hnusarnu a ma trochu zkazenou vlastni dustojnost a moralku. Stejne tak sestricka..v ramci zachovani dekora a trochu brani ohledu na tebe ho mela odmitnout a rict mu treba ze ty jsi pro ni dulezita a ze ti nechce ublizit, ze treba se ji libi ale ze je zadany a ma tebe, jeji segru a ze prpblemy si mate nekdrive vyresit vy dva, svedomi ji melo zarazit, ale ona ne, a vubec ji to neprislo blbe ze ti da kudlu do zad. Je to otazka no, kdo vi co se jim honi hlavou. Nejde o to jestli vzala otce, nevzala. Je to na nem pokud se bude o maleho zajimat, otcem je naporad. Jasne vztahy se rozpadaji to se stava, ale jde o tu dustojnost a slusnost vuci tomu druhemu, coz zadny pripad nevery v podstate neni. Nevera je nedustojnost vuci druhemu, byt jsou ve.vztahu sebehorsi problemy...meli by se lidi slusne rozejit a pak zacit na novo. Sebehorsi vinik ve vztahu si neveru nezaslouzi, at uz ten vztah podelal sebevic. Tot muj nazor, nevim jestli je to k pochopeni. Uprimne ja bych tohle neodpustila, ale to uz je kazdeho vec.

luci1710
autor
8. zář 2017

@biedronka10 dekuji moc za uprimnost

kataol
9. zář 2017

Az najdes chlapa, de ktrrym.budes stastna..tak jim jeste podekujes ;) vis vztah je rovnocennosti, tys segru popsala tak, ze jsi pro i udelala hodne..asi vic nez ona pro tebe..naucila se, ze od tebe muze brat..ze ty jsi tu pro ni za kazde situace..lidi casto tohohle bohuzel zneuzivaji..cim vic kolem nich clovek skace, tim vic toho od nich chteji..mozna ti zavidela..mozna ma tak nizke sebevedomi a ty jsi pro ni takova konkurence, ze si potrebovala neco dokazat..dobre to neni, ale asi pokud to s ni neproberes, neujasnite si to..tady to nevyresis, kazdy ma na tyhle veci jiny nazor a kazdy bere sourozence jinak..nekdo dokaze ignorovat i vlastni rodice a rodinu nepotrebuje...tohle si stejne musis vyresit ty, do te vasi situace nikdo nevidi, nezname tebe, ji..tezko nekoho obhajovat nebo soudit...evidentne te to trapi, asi bych doporucila jit za ni a klidne to na ni vsechno vyrvat, jestli jsi to jeste neudelala, ulevit si, rict ji jak ses citila a jak je ti ted...otazkou je, jaka je ona, jestli je dost dospela a sebekriticka, aby uznala vinu a uvedomila si, proc to udelala, kdyz chlapu beha vsude plno..porad jsi tady neodpovedela, jestli ti dva spolu jsou a maji vztah nebo slo o sex a skoncilo to..

luckamarcu
9. zář 2017

@luci1710 je to hrozná situace... Jsem magor 🙂 asi bych je dobila a pak už je nechtěla nikdy vidět. Musí to být při tebe strašně těžký, osobně bych za nema zavřela dveře.. Ona karma funguje spolehlivě... A ty potkáš někoho kdo vás na rukách bude nosit, uvidíš...

pincola
9. zář 2017

Moc mě to mrzí. Já jsem hodně tolerantní k lidským citům, dokážu pochopit hodně, ale tohle prostě nepochopím. Tohle se nedělá. Měli to překonat. Zakázat si to. Ona mohla mít sklidem jiného a on pokud těpřestal mít rád, tak taky. Už je to druhý případ, který znám tohodle druhu. A mezi ségrami, co znám já se to nesrovnalo nikdy.

Kolikrát mě se líbil parner mojí kamarádky. Kolikrát se mi mi líbil majetek mé kamarádky, když třeba zdědila hodně peněz. Ale jako bych nešla a neukradla bych jí půl milionu, jen proto, že bych si ty prachy přála, tak jí neodloudím manžela, jen proto, že mě přitahuje. A jen proto, že se o ona přede mnou nemá na pozoru, peníze si nezamyká a muže is přede mnou nehlídá. Totéž on. Jak to mohl udělat???