Sex s manželem - nechce se mi. Jak mu říct, že potřebuji nějaké zpestření?

26. srp 2022

Ahoj, svého manžela milují. Máme dvě děti. Ale představa sexu s manželem jde kolem mě. Jistě že spolu vše provozujeme ale pro mě je to přemlouvání a "nějak" to vydržím. Pak se mi to i líbí, ale přijde mi to takové hole, prostě sup. Pusa, pak hop hop a konec 😢 nějak bych asi potřebovala vášeň. Aby jsme uměli i po letech vztahu prostě bezmyšlenkovitě na to skočit. Aby mě uměl rozproudit a ne jen roztáhnout mi nohy a.... . Asi bych pri tom všem potřebovala nějaký zpestření .
Ale já nevím jak mu to mám říct. Ani nevím zda jemu to vyhovujeme je to přeci chlap určitě chce i víc , ale možná si myslí že z mojí strany je to tak t co chci.
Co mám dělat abych pak nemusela když je v práci se uspokojit sama, protože od něj mi to nestačí ? Já se prostě nějak stydím říct mu že by mě mohl chytit pevněji, že by mě mohl líbat i jinde než na půdě a že sex se nedá domluvit na den.

levandule_k
26. srp 2022

Asi bych mu neříkala, že se mi nechce a tohle mě nebaví a nestačí mi to. Pokud ti nejde přes pusu mu říct, že chceš chytit pevněji. Tak, co kdybys mu řekla, že chceš trochu experimentovat, zkoušet nové polohy a hračky, že tvým přáním je, aby tě občas překvapil a svedl tě a líbal všude na těle a je fajn, když i ty svedeš jeho😉

kajka93
26. srp 2022

Ahoj 🙂 pokud jsi stydlivá - posilni se třeba vínem, nebo něčím ostřejším. Sedněte s manželem a otevřeně si o tom promluvte. Jinak si myslím že to nevyřešíš.
S kým jiným by ses o tom měla bavit než s vlastním mužem 🙂 Mám z tvého příspěvku takový pocit, že jste v začarovaném kruhu - ty si myslíš že on si myslí ... když nikdo nic neřekne je to na prd.

Neříkej mu že se ti ten sex nelíbí nebo že ti to co máte nestačí.
Jen se k němu přitul a nadhoď téma sexu sama 🙂 - začít stylem třeba - co kdyby jsme vyzkoušeli nějakou hračku, nebo třeba v reklamě jsem viděla "to a tamto" a zajímalo by mě jaké to je, co to třeba zkusit atd 🙂

Nebo si kup třeba nějaké erotické prádlo a zkus to ovlivnit ty sama.

veronicka89
26. srp 2022

Nemam to tak a prijde mi zajimave ze se partneri pred sebpu stydi...

Jako co se tyce sexu me nedelalo problem se o tom bavit i pri sexu na 1 noc natoz s dlouhodobym partnerem ...otcem deti....nejblizsim clovekem...

Pokud chlapovi nic nereknes a jedte nafingujes vzdychani ...mysli si ze je vse ok a ze nic nemusi menit...

Takze si s nim ptomluv nebo mu to i klidne napus ...nahlas na mobil....ale je hodne dezite mluvit o potrebach ve vztahu...at uz sexualnich nebo i jinych...

klokanka31
26. srp 2022

Chce to mluvit a mluvit. A nebo pokud se stydis tak mu to napis do prace do SMS...

jola777
26. srp 2022

Pokud mu nechceš říct že ti to takhle nestačí, tak mu zkus třeba říct že bys chtěla vyzkoušet něco jiného, nového, trochu experimentovat....
To nejhorší co můžeš udělat je, že budeš hrát jak se ti to takhle líbí. On si pak myslí že jsi spokojená a nemá potřebu nic dělat jinak.
V manželství je sex hodně důležitý a pokud s ním nejsi spokojená a nebudete o tom mluvit tak se těžko něco zlepší a nakonec se to třeba negativně promítne i do běžného života.

editah222
26. srp 2022

Jsem s manželem 22 let a máme skvělý sex. Nebylo to tak vzdy, po dětech přišla rutina nejen v životě, ale i v sexu. Bylo potřeba na tom zapracovat. Důležité je mluvit o vašich přáních, co kdo chce nového, jiného, nestydět se. Manželství nestojí na sexu, ale když je špatný sex tak často manželství konci, přichází milenci nebo milenky.

dianemash
26. srp 2022

Jak se říká naprosto výstižně,chlapi sice mají koule,ale ne věštící 🙂 Jak může vědět co by se ti líbilo,když mu o tom neřekneš a ještě předstíraš , že jsi vlastně spokojená
Zkusila jsi někdy i ty pořádně se rozvášnit,zablbnout ,zkusit s ním něco jiného/nového, jsi i ty sama někdy aktérem, nebo jenom roztahuješ nohy,jak píšeš?

autor
26. srp 2022

@dianemash děkuji, jde i o to že kdy mám fakt chuť. A mám nápady co zrovna řeknu, udělám a tak .. tak on zrovna nechce, ale fakt tak nechce že ho nepřesvědčim 😢 takže když se odhodlám k tomu že vše posuneme dál tak nic .

martinka_33
26. srp 2022

A to bylo v sexu vždycky takové nebo začátky byly plné vášně? Někteří (nejen) chlapi to mají rádi plánovaně, něžně a ješte pořádně neví kam sahnout, nebo sahají tam kam mají ale blbě 😀 V posteli si dva buď sednou nebo ne a já mam tu smůlu, že čím lepší partner pro život, tím horší milenec a největší kreténi jaké jsem kdy poznala a nežila bych s nimi ani za nic, byli v posteli wau

jola777
26. srp 2022

A není to teda tak, že ty když chceš něco zkusit jiného tak on sex nechce?

malenka3
26. srp 2022

Ač jsem zastánce mluvení v partnerství, považuju to za jeden z nejdůležitějších pilířů fungujícího vztahu, u tebe bych radila něco jiného. Buď aktivní a to úplně jinak, než vždy. Ideálně bych objednala nějaký i jednodenní wellness. Pokud je to s ohledem na hlídání možné. Pokud ne, začala bych dobrou večeří. Koupit si svůdné krajkové prádlo, nějakou hračku do postele, masážní krém, začít masáží celého těla a skončit tam, kde se mu to bude líbit nejvíc. Pořádně ho rozparádit a nechat ho sex si pořádně užít. I za cenu toho, že to bude víc pro něj než pro tebe. Myslím, že takový dobrodružství málokterý chlap odmítne. A pak bych nakousla řeč o tom, že bys chtěla váš sexuální vztah oživit. Žádné výčitky, že dělá něco spatne, ale říct, co by se ti možná líbilo a chtěla bys to s ním zkusit.
Třeba to je tak, že si myslí, že nemáš chuť nic nového zkoušet, kouká na porno a má představy, jak by něco zkusil, ale nechce tě ranit, protože si myslí, že bys o to nestála. Tak převezmi otěže ty a zahoď zábrany a stud.
Pokud by to s ním nehlo, tak asi bude problém někde jinde.

martinka_33
26. srp 2022

@malenka3 ono je to oživování a představy super, jenže chlapi mají nevýhodu, ze když je neco nerajcuje, tak jim to ani nejde... Takže zatímco žena mu může dopřát i to co jí nic nedělá, on jí ne 😭 A když se představy těch dvou liší úplně, tak je to na nic, buď se žena obětuje a dopřeje mu a sama si to pak udělá u porna, nebo si to dělají u porna oba a sexuální život je sporadický

malenka3
26. srp 2022

@martinka_33 za pokus nic nedá.

martinka_33
26. srp 2022

@malenka3 se spíš divim, že po tolika letech jeste pokusy neprobehly, i kdyz mozna nejaka snaha ano

vladys
27. srp 2022

Najít si milence 🙂... občas to chce změnu 🙂

codal
27. srp 2022

Napsala bych mu erotický email se svojí fantazií... Třeba se chytí...

vitezove
27. srp 2022

Tak mu nic neříkej ale rovnou to proved. Rozhodni se, že budeš ty ten aktivní. A spln si nějaký sen. Převlek, hračka, praktika. Co tě láká. A prostě buď aktivní. Zavaz mu oči, přivaž k posteli nebo cokoli tě napadne. Začni sama smyslnou masáží a předved mu novou hračku atd. Však on se chytí.

Jinak na netflixu je o tom super dokument/pořad. Jmenuje se láska, sex a goop. Určitě ti pomůže.

odula
27. srp 2022

mluvit. teda s nim, a o sexu. Pri sexu, mimo sex. A ukazat mu co chces a jak to chces (to asi "pri" tedy :speak_no_evil ). Mluvit o fantazich. Vztah je o komunikaci a sex je komunikace par excellence. Pokud spolu normalne umite mluvit tak houby zle. Takze komunikujte, otevrene, a ono to pak pujde. 😉 good luck.

martinka0209
28. srp 2022

Manžel mi vždycky říká ať komunikuji při sexu ,ať říkám co se mi líbí ,takže bych mu to klidně při sexu řekla

veronicka89
28. srp 2022

@vladys tohle mi prijde silene ...nekomu radit :/

autor
28. srp 2022

@vladys tak tohle nepřijde v úvahu ! Nikdy bych manžela nepodvedla . !!!!! Nikdy !!!! Pokud vy máte milence tak je mi vás a vašeho muže opravdu líto

vladys
28. srp 2022

Každý druhá (druhá) má milence, jen o tom nikdo nepíše 🙂... Typické pokrytectví...🙂

malenka3
28. srp 2022

@vladys a pořád je tu naštěstí každá první, která ctí, že řešit problém tím, že někoho budu podvádět, není normální.

vladys
28. srp 2022

@malenka3 protože ten druhý je manžel 🙂. Ale jak se říká, co oči nevidí, srdce nebolí.

martinka0209
28. srp 2022

@vladys takže vy máte milence,já teda ne a nikdy bych manžela nepodvedla NIKDY, problémy manželství se dají řešit i normálně

grelen
28. srp 2022

@vladys Kazdy druhy, aha... Pokrytectvi... Nebo mozna spis podle sebe soudim tebe?

vladys
28. srp 2022

@grelen Já jsem nepsala, že je to moje osobní zkušenost, byl to jen návrh pro tazatelku... Já se podivuju nad tím, že jí nedělá problém ptát se na intimní věci veřejně tady ve skupince a proč to neřekne tomu, kdo by jí měl být nejbližší, tedy manželovi? A co se týká milence, pokud to člověk dělá rozumně, tzn., že neublíží dětem a manželovi, třeba si žena splní své sny, cítí se žádaná, milovaná a potom se to odrazí i na vztahu k manželovi. Nebo zjistí, že manžel je mnohem lepší než milenec a má to vyřešeno. Je taky rozdíl, jestli jste s manželem rok nebo 20 let. Člověk není od přírody nastavený být s někým 50 let, žena má jiné potřeby v 15, 20, 30, 40, 50 ,60 - a tím nemyslím jen sexuální ale vůbec životní postoje. Jenže lidi dnes spolu nekomunikují a proto se rozvádí víc než každé druhé manželství.

herbinaaa
29. srp 2022

udělej to formou překvapení. Kup vibroška a udělej mu show. A je to pak bud/anebo

nezadanejmilda
4. zář 2022

Občas funguje zrcadlení, udělej to co sama chceš, možná se toho chytne a pochopí, že to od něj chceš. Milence nedoporučuju. U jednoho to neskončí, dojde to k rozvodu.