Tchyně říká partnerovi zdrobněle. Máte na to názor?

thabaruulka
20. pro 2023

Zdravim. Musim se podelit o veci ktera me vytaci. Moje potencionalni tchyne je ohromna citlivka. A memu partnerovi rika zdrobnele. Cekame miminko a me prijde ze ho tim hrozne ponizuje. Jemu to nevadi a to mi stve snad jeste vic😀 mate na to nazor?

koudyl
24. pro 2023

Mě mamka pořád říká Lucinko, nevadí mi to, jsem její dítě, tak mi to přijde normální, a mému manželovi říká Lubíku, a tchýně manželovi říká Lubčo, a nikdy mi to nepřišlo divné nebo ponižující, nezabyvejte se blbostma, a bude vám líp.

luciina
24. pro 2023

@thabaruulka manžel je Karel a všichni mu říkáme Kájo 🤣 naopak mi přijde divný, když mu někdo řekne Karle.

lvl16
24. pro 2023

Můj syn pro mě vždycky bude můj Olíček a jestli to nějaké ženě bude v budoucnu vadit, se zlou se potáže 😈

lufulie
25. pro 2023

@cilkat tak to už je moc, kočičko? Syna nemám, tchyně říká švagrovi kocourku, fuj. Ale totok?

cilkat
25. pro 2023

@lufulie Uvnitř milující rodiny se snese hodně věcí 😉 . Dokud je to projevem pozitivních citů, na slovech nezáleží.

izz76
27. pro 2023

@thabaruulka Resis blbosti,já říkám zdrobnele snad všem. Syna nemám,jen dcery,ale dcery příteli říkám taky zdrobnele. Nezdá se,ze by se cítil ponizen😃

alilali
4. led 2024

Mému 40 letému bratrovi nikdo doma neřekne jinak než chlapečku, to mu zůstalo už od mala. Nemyslím si, že s tím jeho žena má problém, proboha je to jeho máma, ať ho oslovuje jak chce. Hysterko 🤪