Nezavolá si, když chce kakat

klarabujackova
8. zář 2017

Maminky mam dost velky problem, muj syn bude mít v lednu 3 roky, od vanoc si vola na čuraní, ale kakaní vubec, to totalne ignoruje, vubec mu nevadi ze sa pokaka do teplaku, nezajem, uz sem vyzkousela uplne vsechno, motivace na kokina, po dobrem, po zlem...nic nepomaha,..ted zacal chodit do skolky a vubec mu nevadi ze se pokaka i tam, tak me ucitelka rekla nech mu koupit plenky, jenze dnes se jim pokakal do plenky a ony mu daly znovu plenku a on do ni nacural. mam strach aby me neprestal volat i na čurani, kdyz vi ze ma plenku... ted uz obcas zavola doma na kakani, ale v te skolce to zatim ignoruje. poradte mi prosim neco aby to uz pochopil...vim ze me rozumi co mu rikam, jen uz tristvrte roku cekam kdy mu to dojde samotnemu a zatím nic.

lucbra06
8. zář 2017

Našemu jsou teda dva roky, ale taky nechce kakat do záchoda.Jsem z toho už nešťastná.On si řekne ó plinu, takže se vykaka do pliny a pak dáme zase trenky.Cura už 5 měsíců no nočníku. Taky nevím co s tím.

elialen
8. zář 2017

A proč ho nedáte na nočník? My ho posadili na hrnec a ukazovali mu, že má tlačit. Smál se nám, ale pak to zopakoval a bylo. 🙂

vendelinka08
8. zář 2017

Take jsme to tak meli...kakal do pliny a to uz mel 3 a pul roku...pak se mu tam seklo hovinko...jsem mu rekla ze se mu tam uz nevleze...a od te doby sel na nocnik. Ve skolce mi nekalal nikdy ani jeden syn. Meli blok...takze zasadne jen doma...u kazdeho je to tak rozdilne. Hlavne na nej netlacit. Ja jsem to nehrotila...a prisel na to sam. Asi musi nastat nejaka zasadni situace ktera to zmeni.

klarabujackova
autor
8. zář 2017

na nocník si obcas sedne, ale vetsinou jsou u toho strasne sceny, záchod mu nevadí, muj syn nema problem sa nekde vykakat, on proste radci se pokaka do trenek nez by zavolal.