Uražený přítel rozdáva moje telefonní číslo. Co si o tom myslíte?

1. dub 2023

Ahojte 🙂,
nedávno som sem dala príspevok o urazenom priateľovi a jeho tichej agresii. Keď ma oklamal vo vážnej veci, ktorého ste označili ako narcistu a manipulátora.
Tento človek si zo zlomyseľnosti vymyslel, že sa mu údajne vyhrážam a píšem mu výhražné správy. Moje telefónne číslo dal jeho kolegyni (zistila som si, ktorá kolegyňa to je) a ona mi volala a písala, aby som sa nevyhrážala a neubližovala jej kolegovi, že sa ho musí zastať. (Opakujem, že nikomu som sa nevyhrážala). A ešte mi toto robili aj z firemného telefónu, čo má ich šéf a písali mi nadávky.
Ked sa toto stalo, upozornila som ich, že to nahlásim ich šéfovi, ako zneužívanie služobného telefónu. Na toto mi odpovedala, že si ma zistí a vysvetlí si to so mnou z očí do očí a z rúčky do rúčky.
Nerozumiem, načo sa tá kolegyňa do mňa miešala, uverila jeho klamstvu. Načo to bolo dobré ?

zmrzlinka
1. dub 2023

Tak to nahlaš na policii ČR .

gruyerre
1. dub 2023

Jasně, nahlaš to na policii, aspoň bude mít ta blbá husa ňákou dobu pěkně stažený půlky. Já bych to na tvém místě udělala. Doufám, že si všechny ty pěkný sms schováváš 🙂

autor
1. dub 2023

@gruyerre Áno, mám urobené screenshoty obrazovky. Aj sms archivované.

levandule_k
1. dub 2023

To je teda síla.

Já si nepamatuji, jestli máte děti, to byl tvůj byt, jeho, nebo společný, ale já bych si hledala jiné bydlení.

Tohle jsou webové stránky Bílého kruhu bezpečí, zabývají se pomocí týraným ženám.
bkb.cz Někdy si je prostuduj nebo je kontaktuj.

Proti domácímu a sexualizovanému násilí hodně bojuje advokátka Lucie Hrdá, poslechni si s ní nějaké rozhovory na youtube.com Někdy se státáv, že PČR domácí násilí bagatelizuje, tak, aby ses nenechala odradit, jindy mají citlivý přístup.

autor
1. dub 2023

@levandule_k Ahoj. Toto nebola moja téma. Ja som tu pred 4 dňami dala tému "Urážlivý přítel."

levandule_k
1. dub 2023

Tvůj přítel bude prvototřídní psychopat, pokud tak zblbnul kolegyni z práce, že ho jde bránit a vyhrožuje ti.

Takže časem může být o dost hůř, pokud to neutneš za včas a nepošleš ho k šípku, může to vygradovat k k drsnému domácímu násilí. Nejhorší, je budeš mít pocit, že jsi na to úplně sama, ale jsou organizace, které ti pomůžou.

fyii
1. dub 2023

nechapu proc je to jeste stale pritel, fakt s takovym blbcem mas zapotrebi ztracet cas???? Precti si po sobe jeste jednou sve dva dotazy a udelej razny rez, pac tenhle blb je tak zralej do lecebny.

zelenaesmolda
1. dub 2023

Nahlasit na policii a z pritele udelat EX.Tohle uz je fakt za hranou.
@levandule_k
tohle uz je domaci nasili.Obraci sve okoli proti ni,aby pak mohl vsude tvrdit,ze on je ta obet a ona ta tyranka.

kitycat
1. dub 2023

Preco ho furt nazyvas priatelom?

Zablokovat a uz sa s nim nekontaktovat

tereza0111
1. dub 2023

Pryc, okamzite pryc! Naprosto cilene a ucebnicove postupuje v domacim nasili, aby TEBE okoli melo za problematickou a jeho litovali. Ted je jen u kolegu v praci, kteri ti muzou byt u kdesi... okonci to tak rychle jak muzes i za cenu, ze pujdes bydlet k rodicum, kamkoli. Bude pokracovat :(

Vyhruzky bych jen tak pro jistotu take nahlasila na policii, tim nic nezkazis... Drzim palce, at se ti podari od nej odstrihnout. A uz ho nenazyvej pritelem.

zelenaesmolda
2. dub 2023

@tereza0111
Presne tak

werik153
2. dub 2023

Policie s tímhle nic dělat nebude.
Řešila jsem podobnou zkušenost, pak následoval celkem tvrdej stolking....a policie se tím začala zabývat až ve chvíli kdy mě na veřejnosti napadl a měla jsem na to svědky, což bylo skoro po roce, pak to vše teprve skončilo, ale stejně jen z jeho vůle, dostal jen napomenutí.
@zmrzlinka
@gruyerre

levandule_k
2. dub 2023

@werik153 Ale bude o tom záznam. Nevěřím, že toho její povedej "přítel" nechá a potřebuješ důkazy, co všechno dělal. Tady ji cizí holka vyhrožuje fyzickým násilím.

bereni
3. dub 2023

Bez na Policii. Sice vyresi velky kulovy, ale ty budes mit zaznam v ruce. Takhle to muzes zastavit, jinak si na tobe ten chlap bude lecit mindraky dal a buhvi kam az zajde. Oni uvidi, ze se budes branit. A jim bych napsala, ze jsi stalking a vyhrozovani nahlasila Policii CR.

zelenaesmolda
3. dub 2023

@bereni
Nejlepe to zastavi tim,ze ho velice rychle odstrihne ze zivota.

bereni
3. dub 2023

@zelenaesmolda Tak to kazdopadne👍

zelenaesmolda
3. dub 2023

@bereni
Samozrejme tou PCR nic nezkazi