Žárlivost. Co dělat?

annoonniimm
4. led 2023

Dobrý den, mám manžela 10 let a dítě půl roku. Nikdy jsem nebyla žárlivá a dávala volnost. Pak jsem u manžela na začátku vztahu zjistila, že jsem ta druhá a píše jiným jak chce spíš je a mě při tom přesvědčoval jak mě miluje a jak si se mnou rozumí.. do toho jeho bejvalka se pořád vedle nás cpala.. a jeho kamarád se nás snažil oddělit dohazoval mu pořád jiné a on s tím nic nedělal právě naopak ještě si s nimi vyšel. Když jsem vše zjistila tak jsme spolu byly rok a já už byla zamilovaná až po uši a začala ta hrozná žárlivost a nedůvěra k němu. Nedokážu to ovládat pořád myslím na to jak jiná je beztak lepší než já.. byly kolem toho hrozné hádky chtěla sem odejít od něj on mě několikrát v afektu uhodil nebo sem musela spát na zemi a když se něco stalo dával na vinu mě! Bydleli jsme spolu už a já dodělávala školu měla u toho dvě brigády aby na placení nebyl sám a stejně sem za vše mohla já, že mu nezůstávají peníze. Pak se stal zlom když si našel práci dál a neviděli se každý den. Kolikrát měsíc nebyl doma. A moje žárlivost byla hroší a hroší nevěděla sem co dělá kde je a s kým. Ale finanční situace se zlepšila. Teď jsem se vzali máme dítě a jak se vše zdražuje, tak je zas potřeba víc peněz já mám na mateřský hodně málo. Jinak to mlácení se dlouho nedělo jinak bych s ním už nebyla. Dostal nabídku práce v zahraničí Francie, Itálie.. pro mě je to hodně daleko už jen ten pocit je hrozný. A taky vím, že ta moje nedůvěra bude věští a věští a mě rupne v bedně a odejdu . Vímánsebevědomí. Nechci malé brát tátu ale zasenechci aby mě doopravdy podváděl já to

annoonniimm
autor
4. led 2023

@annoonniimm Vím že je chyba ve mě mám nízké sebevědomí a jsem semetrika.. nechci malé brát tátu ale zas nechci aby mě fakt podváděl já bych to psychicky nezvládla a určitě nedokážu odpustit i když je v tom dítě... Co mám dělat? Překousnout to? Myslí to dobře.. ale já jsem hrozná 😔. Neumím to ovládat a nedokážu si poradit.

annoonniimm
autor
4. led 2023

@annoonniimm Jinak manžel a táta je skvělej. Možná proto se tak bojím zrady.

martt
4. led 2023

@annoonniimm Četla jsem to několikrát a fakt promiň, ale chyba už byla v tom , že sis ho vzala a máš s nim dite. Cítíš žárlivost, protože už tě jednou zradil. Nedokážeš mu odpustit a tím pádem mu ani věřit. V tomhle by ti mohla pomoct psychoterapie. Ale promiň podle toho co vlastně píšeš tak ten vztah byl ztracený už na začátku.

annoonniimm
autor
4. led 2023

@annoonniimm nejde mi vše napsat do jednoho příspěvku takže píší dál do komentářů. Ještě jsem nenapsala, že jsem našla na jeho mikině dlouhý blond vlas já mám tmavé a mikádo. Kamarádka říkala že je to normální že u toho svého taky nachází vlasy a ví že jí určitě nezahýbá.

annoonniimm
autor
4. led 2023

@martt tohle jsem si myslela.. jen sem potřebovala aby mě v tom někdo utvrdil. Že to byla chyba.

bara88
4. led 2023

Jo a ještě si našla řasenku na jeho tričku né?

annoonniimm
autor
4. led 2023

@bara88 nene to jsem nebyla já

bara88
4. led 2023

@annoonniimm co si nebyla ty?

martt
4. led 2023

@annoonniimm Jo chyba to byla a bohužel kvůli té chybě malá nejspíš přijde o tátu. Zkus si najít psychoterapeuta , který to s tebou probere. S sama pak uvidíš jestli to smysl má nebo ne.

annoonniimm
autor
4. led 2023

@bara88 ne to psal někdo jiný. Taky jsem to četla, tam šlo o něco jiného přímo o kolegyni z práce co ho uhání.

bara88
Autor odpověď smazal
Zobraz
bara88
4. led 2023

@annoonniimm Joo taky si to četla?jaká to nahodička co?🙂

veronicka89
4. led 2023

@annoonniimm malemu nechces brat tatu ? Jakeho ?
Toho coneni i mesic doma...uhodil jeji mamu anutil ji spat na zemi...

Boze vaz si trosku sebe a svojeho zivota...

Takoveho krypla najdes na kazdem rohu... Vzdyt o nic neprijdes...

Normalne sebud s nim rozejdi , nebo se proste starej o sebe a toho typka kteremu rikas pritel co si tenevazi a spi kazdy tyden s jinou si vubec nevsimej...

cikitkapb
5. led 2023

@annoonniimm Jak můžeš napsat že je skvělej manžel, když na tebe vztáhl ruku? To si odporuje. Nikdo skvělej svého partnera neponižuje sni nocováním na podlaze, natož bitím. A ne, za všechno nemůžeš ty. Ty můžeš tak akorát za to, že sis s ním pořídila dítě. Proč vlastně? Najdi v sobě kousek sebeúcty a ukonči ten vztah. Nebo chceš vidět, jak si z vašeho vztahu bere příklad vaše dítě? Je-li to holka, bude jí připadat správný, že se žena nechá potrestat, za cokoliv, a pokud je to chlapec, jednou z něj vyroste takové hovado, jako je jeho tatínek. Tohle pro svoje dítě nechceš, že?