1. narozeniny, jak jste je slavili s rodinou vy?

gras
11. lis 2015

Holky,
za chvíli budeme mít jeden rok a už pomalu vymýšlím oslavu. Jak jste slavili narozeniny s rodinou vy? Nemáte nápad na nějaký vtipný text na pozvánku k prvním narozeninám?
Díky 🙂

caboonek
12. lis 2015

My jsme pozvali kamaradku s manzelem a stejne stareho chlapecka, aby si pohrali. Pak jen nejblizsí- tchana s pritelkyní, sestru s manzelem... Tchyne az solo a ostatni bez zajmu...dekorace byly v duchu medvidka me to you, dort, balonky, vyzdoba a moc se to povedlo. Krasnou oslavicku!!!

efea1986
19. led 2016

Nás to čeká příští měsíc.Malej bude mít 1rok.A přemýšlím jak to udělat.Asi jeden den to oslavit s rodinou a druhej den s přáteli.Jen se bojím že mi moc lidí z rodiny nepřiede,bdlíme trošku z ruky od nich.A moje mamka si myslela , že by jsme to oslavili uní. Že je prej lepší že když pojede jeden za druhýma, než ono za jedním.Jenže já byh si to chtěla unás.Tady si bych si to nachystala podle svého.Vůbec nevím co vše udělat , a hlavně nevím jaký dárek, sice jeden tip mám.ale jinak nevím .i výzdobu jesli dělat , jestli z toho něco bude mít vůbec