Dovolená a manželovi narozeniny. Napadá vás něco?

martikbertik
27. bře 2023

Zdravím za pár dní letíme s manželem a dětmi na dovolenou. Mám pro něj připravené dárky. Což doufám ocení, neb mi to zabralo půl kufru 🤣🤣🤣a musím se fakt omezit v množství oblečení 🤣. Ale nebude dort... Ten by cestu asi nepřežil 🤣🤣 ale teď váham jak ho překvapit. Napadlo mě vzít sebou pudink a upatlat tam pudinkový dost, který miluje a píchnout mu do toho svíčku ale jinak nevím.... Nepadá vás něco?? 🤣

bara88
27. bře 2023

A je třeba se na dovolené patlat z dortem? když už máš pro něho půl kufru dárků? Já nevím ale můj chlap by neocenil to,že se mu na dovolené dělám z dortem. Radši by sme čas využili jinak

konidana
27. bře 2023

když jsme na dovolené, dorty je často možnost koupit v místě. Cukrárna nebo supermarket. Nebo třeba jen zákusky.

dyechampion
27. bře 2023

@martikbertik bezte na vecu na dovci a tajne pozadej cisniky o prekvapeni s dortikem po jidle, to bohate staci 🙂

mavanka
27. bře 2023

Taky nemyslím, že je na dovolené potřeba péct dort, svíčka se dá zapíchnout do čehokoli, co se dá na místě koupit hotové a chutná mu - a nemusí to být ani nutně sladké pečivo, ale třeba ovoce, nakrájené sýry - záleží, kam jedete a co má manžel rád. Nebo jestli letíte někam do hotelu, tak tam je často možnost si dort donesený při večeři nebo narozeninovou výzdobu pokoje objednat.

levandule_k
27. bře 2023

Můj manžel by určitě neocenil na dovolené homemade dort, i když má rád moje pečení. Když je na dovolené chce ochutnat místní kuchyni, víc bych ho potěšila návštěvou místní kavárny, restaurace, taverny...Dort by dostal před dovolenou nebo po dovolené.
Já bych třeba na dovolenou vzala jen symbolický dárek a zbytek by dostal doma, nechtěla bych se kvůli tomu uskromňovat na oblečení.

alubif
27. bře 2023

To bych radši zašla do nějaké pekárny/cukrárny a koupila tam nějakou dobrotu a do ní zapichla svíčku. Navíc teda bych se s mužem domluvila, že dárky předám až po dovolené. Zvlášť teda po letecké. Nevím, u nás se to tak neřeší. Děti narozeniny slavíme až klidně 2m po dni narozenin, aby mohli všichni co chceme pozvat.

tereza0111
27. bře 2023

Zalezi jak je kdo narozeninovy nadsenec. My to ani jeden moc neprozivame, takze ja bych s sebou nebrala ani ty darky. Treba bych je doma krasne zabalila a na narozky mu ukazala fotku tech darku, co ho cekaji doma hned po prijezdu a zkusila bych vice vyuzit moznosti mista - treba dat mu tam nejaky prihodny zazitek, jako surfovani nebo projizdka na ctyrkolkach v pousti nebo tak neco. K tomu uplne volne odpoledne treba, ze vezmu deti nekam sama a jeho necham s jeho zazitkem a potom v klidu at ma uplne volno :D a uplnou tresnickou na dortu by bylo zajistit hlidani pro deti na vecer, ze bychom si pak treba spolu dosli do baru. Ja se uplne zasnila 😂 Byl by pak naprosto spoko a ja taky, ale nejsme moc na hmotne veci

laxesis
27. bře 2023

Napadá mě dát si studenou sprchu a přestat to tak prožívat :D ne pardon, nemyslím to zle🙂 jenom mi to vzhledem k dovolené přijde přehnané, on má nějaké kulatiny?🙂 já ani manžel bychom dárky na dovolené určitě nečekali.. každopádně vyřešila bych to nějak elegantně, i na místě určitě bude nějaká cukrárna/pekárna, případně poprosit v restauraci číšníka o svíčku do zákusku je taky varianta 🙂 jestli jsi z toho nervozní, už teď googli lokální podniky a něco tam zarezervuj..

journals
27. bře 2023

Kdyby jsi to popisovala pro dítě - ok, ale pro manžela? Pudink k narozeninám? Vážně? 😅
Zajdi do pekárny a kup něco místního, originálního

pampeliska1313
27. bře 2023

Já bych vzala malej cupcake se svickou a bylo by. K sehnání určitě bude a roztomily to taky bude :D

marketa1218
27. bře 2023

Já bych se teda ani netahala s těma dárkama 😃. Je to hezké, ale není nám 5. Už jenom ta dovolená je fajn a zajít si prostě na večeři. Dárek bych vzala třeba jeden jako pozornost, ale věc názoru no. Užila bych si dovolenou.

lauriak
27. bře 2023

Skocte si do miestnej cukrarne a hotovo, ked uz teda musi mat tortu. My si na narodeniny nedavame moc materialne dary takze uz len to ze vleces pol kufru jeho darcekov (ktore potom predpokladam povezete este naspat 🤣🤣) miesto svojich veci je pre mna obdivuhodne.

kelerub
27. bře 2023

Takže půl kufru dárků poletí tam a taky zpět. K tomu dort z pudinku 😀😀😀 Vykašli se na to, vem sebou jeden a ten zbytek mu dej doma. V restauraci si dejte dezert, do něj mu zapíchni svíčku. Když už to musí být.

mourovatakocka
27. bře 2023

Já jsem asi divná, ale já bych se s dárkama netahala a dort na dovolené? My teda na dovolené jíme tamní speciality, takže v den D svíčka v nějakém místním dezertu a nazdar. Oslava doma v klidu před dovolenou nebo po ní, i s dortem a se vším všudy.

izz76
28. bře 2023

@martikbertik Ne nepadá mě nic, nic z toho co píšeš bych nedělala,dárek bych vezla maximálně nějaký malý a dort by nebyl. Myslím,ze chlap se bez dortu obejde,zajděte si na večeři a pak si udělejte hezky večer.

gruyerre
28. bře 2023

Souhlasím s ostatními. Já budu mít třicáté narozeniny na dovoné u moře a fakt doufám, že mi manžel nebude brát do kufru dárky, ale radši si zabalí plavky, šnorchl a brejle 😀 a dort určitě neočekávám. Není lepší to oslavit po dovče s normálním dortem? 🙂

izz76
29. bře 2023

Dcera bude mít letos 9 narozeniny na dovolené, darky nepovezu, něco si tam jistě vybere,dort bude až se vrátíme.