Jaký mi doporučujete mobil?

medved09
30. zář 2015

Potřebuji si nutně koupit nový mobil, ten starý není spolehlivý, sám se vypíná, vypadává signál. Měla jsem dotykový Samsung Galaxy Young. Nechci telefon za 10 000. Cenový strop je pro mě 4000 Kč, spíš méně. Chci aby měl i foťák s bleskem, uměl internet 4G LTE a raději s Androidem. Máte nějaký tip, nebo naopak nějaký, který Vám nevyhovuje? Díky moc, nechce se mi moc pročítat recenze a specifikace - ráda dám na "hlas lidu".

kaalla
1. říj 2015

Ahoj, já mám LG F60 a jsem maximálně spokojená. Uvedené požadavky splňuje, kupovala jsem ho asi před půl rokem za 4 tisíce. Zatím funguje bez jediného problému. Jediná nevýhoda je malá integrovaná paměť, ale dá se vložit paměťová karta, takže to zase tolik nevadí.

jetynka
1. říj 2015

Já mám lenovo A7000 s androidem, v něm internet 4G a naprostá spokojenost, jen nevím kolik stál dostala jsem ho jako dárek.

lindix
7. lis 2018

Za 4000 jdou pořídit dneska pěkné kousky. Asi bych šla do nějaké číny, huawei, honor, xiaomi. Osobně preferuju velké 🙂 displeje. Mrkni tady https://www.expert.cz/smartphone/ mám inside info, že na black friday plánují celkem zajímavý slevy.