Manželovy 40. narozeniny

katherinka33
21. črc 2019

Ahoj, potřebovala bych poradit, co nachystat jako zábavu na manželovu oslavu narozenin. Hosté budou mix rodina a přátelé. Jen kolem 25 lidi. Nějak mě nenapadá, co pro ně připravit. A jestli vůbec něco připravovat...jestli to spíš nebude trapné. Nemáte nějaké tipy?

muhehehe
21. črc 2019

A kde to budete mít? Doma, nebo na zahradě, nebo někde třeba v restauraci? Pokud to nebude v obýváku, tak si myslím, že je prima živá hudba, a zaplatit do pozdních hodin 🙂 A dostatek alkoholu :D Ale nějakou organizovanou zábavu bych asi jinak neřešila.

katherinka33
autor
21. črc 2019

Máme to v restauraci. Hudbu budeme mít z mp3. Myslím, že bych se s žádnou zivou do vkusu oslavenci netrefila. A na Robieho Williamse teda nemám 😀 Ale i tak díky. Mně by se to treba líbilo dost.

muhehehe
21. črc 2019

@katherinka33 Přesto bych to zvážila.. lístek na Robbieho může oslavenec dostat jako dárek 🙂 ale tady by hudba byla pro hosty... podle mne to je dobrý snad vždycky... nějaký týpky co zahrajou cokoliv, od Bacha po Vlacha 🙂 /ale musí to mít trochu úroveň/. Zdroj zábavy je to velmi vděčný- tancování, nechávat si zahrát různý písničky na přání.... a koho to tak nebere, ten bude prostě sedět a kecat u stolu, nebo na baru... Na MP3 se asi do tance lidi moc nepohrnou a obecně je tam mnohem méně prostoru pro nějakou srandu... ale to je můj pohled, co vyhovuje mně.. nějak si poradíte 🙂 Ať se to vydaří!!!

kittyy17
21. črc 2019

@muhehehe můj muž by chtěl naživo jedině Tři sestry originál. Což je nereálné, a tak se spokojí s mp3 🙂
@katherinka33 nech to na něm, je to jeho oslava, ať si ji udělá podle svého... nanejvýš se domluv s manželem, jaký chce dort

sudylichozrout
21. črc 2019

@katherinka33 Nic bych asi neplanovala. Osobne neznam nic silenejsiho, nez je nekym jinym organizovana zabava na oslave narozenin/svatbe/promoci dospeleho cloveka v letech. Nech to na nem, at si to udela dle sveho. Pokud tam bude chtit hrat s kamosi sachy u hrnku kakaa, at klidne hraje, pokud si to vymysli sam.

gracinka7
21. črc 2019

Nic. Dospělí se přece zabaví sami ne?

katherinka33
autor
22. črc 2019

Díky všem za odpovědi. Zapomněla jsem napsat, že ta oslava je sama o sobě dárek a překvapení, takže to s ním vůbec probírat nemůžu. Máte pravdu, asi se nehodí nic chystat. Jsme dospělí, ne děti. Já jsem si to myslela taky, ale napadlo mě, že tam třeba budou všichni sedět a koukat, tak že by to prolomilo třeba ledy. Jediné, co jsem si pro něj přichystala je, že až přijde, tak ho vsichni přivítáme, dáme přípitek a pak (protože je vášnivý rybář) si půjde nachytat dárky do malého bazenku bez vody. Dáme mu jen nějaký vtipný rybářský obleček a nějaky nemožny prut. Co myslíte?

trdelnik234
22. črc 2019

@katherinka33
Uf, tak to neviem, tvojho manzela som nikdy nevidela. Ale napriklad viem, co by spravilo radost tomu mojmu no a normalne sa o tom bavime, takze viem, ze takto organizovana oslava u nas urcite nieeee.

P.S. Teraz som dostala strasnu chut sadnut na bycikel, vypadnut z roboty a ist na ryby.