Může být nevěsta v kostýmku?

zborilova1989
17. kvě 2016

zdravím všechny. Zajímal by mě názor jiných lidí. s přítelem se chceme vzít, ale nemáme rádi ten humbuk okolo a tak a tak jsme se dohodli, že to udělám maximálně jednoduše, jen my dva, svědci a oddávající. Přítel oblečení má, má normálně oblek a já šaty nemám ráda tak bych chtěla jen černé kalhoty a nějakou halenku. A to je právě ono. Co myslíte, může být nevěsta v kostýmku nebo musí mít klasické bílé svatební šaty? Navíc to bude v červnu a v září mám rodit, takže už budu mít parádní břicho.

lv
17. kvě 2016

ten humbuk okolo - starat se o příbuzné, máma je složitý člověk, prostě jsem léta věděla, že se chci brát tajně..a vyšlo ro, krásný de, jen já+muž, jeho brácha+partnerka a kluků stýc nás oddával..v kostele, ovšem civilní obřad. Šaty jsem měla, sv.růžové, z půjčovny, kde když nás (s budoucí švagrovou) vyslechla, že jde jen o obřad, tajný, dala za pětinovou cenu..na začátku 6m, šaty povolené, za kytku se to schovalo 🙂 - 14dní na to jsem měla už buben 🙂
Jestli chceš mít kostým, měj ho..je to tvůj den!

barborka09
17. kvě 2016

@zborilova1989 Řešili jsme to naprosto stejně jako vy. Měla jsem dva měsíce do porodu a brali jsme se pouze se svědky a jejich partnery. Na sobě jsem měla černé kalhoty a koupila jsem si takovou hezčí těhotenskou halenku. Já myslím že záleží na každém jak to pojme a bílé svatební šaty fakt nejsou podmínkou.

zborilova1989
autor
17. kvě 2016

@barborka09 oblečení bych právě chtěla podobně jako vy. myslím že černé kalhoty a nějaká hezká halenka, která mi břicho zakryje nemůže nikoho urazit.

barborka09
17. kvě 2016

@zborilova1989 já myslím že když tam člověk nepůjde v otrhaných riflích a triku tak nikoho neurazí. Hlavně je to vaše svatba, vaše rozhodnutí, tak by to všichni měli vzít jak to je. Tak hodně štěstí ať vám to vyjde dle vašich představ a zdravé miminko!

zborilova1989
autor
17. kvě 2016

@barborka09 moc děkuji. Taky doufám, že to bude rychlé a jednoduché 🙂)

stastnablcha
19. kvě 2016

AHOJ. svatba o svedkoch je fajn, ale je to jediny den kedy mozes byt princezná. nehovorim ze musis byt navlecena do "torty" so stuhami a mašličkami, ale ako často si môže žena na seba natiahnuť ničo krasne a netradične? preco sa chces o to ochudobnit?

barborka09
19. kvě 2016

@stastnablcha No ne každá chce bý za princeznu. Já o to nestála nikdy (teda možná jako malé dítě jo), ale v dospělosti to pro mě byla šílená představa. Důležité je, aby si člověk udělal svatbu tak jak si jí představuje a byl s ní spokojen. A to že jsem bebyla v šatech ale v kalhotech ve kterých se cítím 100x líp, jsem se určitě o nic neochudila. Každá hold máme priority a představy někde jinde a jestli zakladatelka má představu o svatbě se svědky a v kostýmku, tak ať si to užije.

zborilova1989
autor
19. kvě 2016

@stastnablcha ja to neberu ze bych se o neco ochudila.saty nemam vubec rada.a pred vice lidma nebo tak podobne bych byla jen hrozne nervozni a neuzila bych si nic.

stastnablcha
23. kvě 2016

@barborka09 isto nesudim.. to ze mam iny pohlad neznamena ze je lepsi..
@zborilova1989 tak potom si to uzi najlepsie ako to pojde 🙂

market99
23. kvě 2016
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.

A neni to škoda? Vždyt urcite kazda zenska se tesi az si ejdnou oblekne krasne svatebni šaty 🙂

bubinko1506
23. kvě 2016

vobec nemusis mat klasicke biele svadobne saty. kombinacia ciernych nohavic a nejakej slusnej halenky je uplne v pohode. pisala si, ze nemas rada saty, ale kedze budete mat svadbu v juni, odporucala by som mat pre pripad potreby v rezerve nejake jednoduche letne saty, ak by bolo vonku velmi horuco. v horucom dni budu letne saty pohodlnejsie ako cierne nohavice.