Narozeninová oslava venku. Poradíte?

nikagab
15. dub 2022

Maminky,

poradily byste nějaké vhodné místo na narozeninovou oslavu venku?
Začátkem příštího měsíce se stěhujeme ze SK do CZ a chtěla bych uspořádat dětem narozeninovou oslavu někde venku (s rodinou), okolí Plzně nebo i Prahy.

Jde o to, že na SK jsme měli dům a v CZ budeme zatím v bytě. Celý rok jsem se těšila, jak oslavíme dceřiny první narozeniny pěkně venku v teple, protože syn má na začátku dubna a počasí bývá o náhodě, ale bohužel oslava na zahradě na konci května nám už nevyjde.

Ráda bych tedy našla něco v CZ.
Měla bych představu venku, kde se dá např. opékat nebo grilovat, je tam nějaké hřiště/louka/plácek na hry a dá se tam být i půl dne. Tady se například chodí do lesoparku (bez objednávání, poplatku atd.).
Ale okolí Plzně vůbec neznám a nevím teda, co by přicházelo v úvahu.
Nakonec nemusí být ani takový lesopark, například i nějaká farma nebo něco podobného, kde se dá pronajmout místo.

Nebude to "dětská oslava" ve smyslu, že tam bude hodně dětí. Jen 4 děti, z toho 2 starší (5 a 2 roky) a 2 co budou spíš v kočárku 🙂
Je to spíš kvůli mým rodičům, abysme oslavili narozeniny třech vnoučat, které mají narozeniny duben + květen a kteří nemohli být na dětské narozeninové oslavě našeho syna u nás doma.

Přidávám foto, co mám přibližně na mysli (z areálu Železné Studničky v BA).
Děkuji za rady 🙂

cilkat
16. dub 2022

Zkoukněte třeba: https://grilujemevemeste.cz/ ... Zrovna Senecký rybník v Plzni (označený na mapě) je obecně hezké místo, i když dost fregventované. Platí ale, že se místo nedá nijak rezervovat/pronajmout, tudíž ani z něj nemůžete nikoho "vyhodit" a je možné, že se k vám prostě nějaká další parta přidruží...

nikagab
autor
25. dub 2022

Děkuji moc za tip 🙂 je to super stránka. Senecký rybník vyzkoušíme určitě alespoň sami.