Ozvláštnění oslavy narozenin. Máte tip?

2veverka
9. led 2025

Holky, poraďte. Máte teď slavit 16. narozeniny mého syna.
Ovšem po smršti Vánoc a dalších rodinných svátků a narozenin mi tak nějak dochází elán a fantazie. Jak dát tomu posezení s dortem a dárečky nějaký šmrnc? Uvažuji také o nějaké akci typu laser game, zároveň mi jde i o samotnou oslavu. Díky za inspirace.

zuzkasim
9. led 2025

Laser game v tomto věku děti baví. Dá se i vzít na bowling nebo kuželky (ty už bývají málo), to mají naši taky rádi.

ireniq
9. led 2025

Taky hlasuju pro laser game, podle me doda smrnc oslave sama o sobe, u nas se pořádají oslavy s kamarady primo v laser arene a jsou hodne oblibene (cena je tedy vyzivna sama o sobe 🙈). Jinak se hackuju, jestli nekdo navrhne neco originalniho, ale pro tuto vekovou kategorii nevim nevim...

2veverka
autor
9. led 2025

@ireniq Ta oslava s dortem u mladého muže přestává být fancy, viď (abych použila terminologii této generace)...

lvl16
9. led 2025

Co tohle? https://www.arcadehry.cz/
My jsme tam kdysi slavili 20. narozeniny (teď už) manžela 🙂.

marketa1218
9. led 2025

@2veverka na dort bych se možná v tomhle věku už vyprdla, ale nevím jaký je tvůj syn 🙂 . Přesně bowling, uníkovka. Taky záleží jaká bude na oslavě věková kategorie, ale pro babičky bych udělala nějaké malé pohoštění 🙂

ruzova_pastelka
9. led 2025

Pokud to není proti tvému smýšlení, tak velmi doporučuji pokerový turnaj.

izz76
9. led 2025

@2veverka A jak si představuje oslavu syn? Kdyz bylo dceři 16,tak doma měla oslavu klasika s rodinou dort,babičky,dárky,penize. Pak si to jeste oslavila s kamaradkama po svém,nic jsem jí nevymýšlela. Úplně přesně uz si nepamatuju co na šestnáctiny podnikla,uz je to skoro 10 let,ale myslim ze nějaká čajovna,vodní dýmka,pak diskotéka.. Na party na laseregame byla nedávno mladší dcera,byla to oslava 10 narozenin.

drzticka81
9. led 2025

Musim rict, ze v 16cti jsem si uz oslavovala narozky ve sve rezii. Babicka a i rodice mi poprali, dali darky a tot vse. Pak jsem to oslavila s kamaradkami v cajovne. A bylo to fajn,

2veverka
autor
10. led 2025

@drzticka81 Možná, že kluci v tomto mají pozvolnější nástup... a já jsem ráda, že oslava s babi a se sourozenci proběhne. Ale není to totéž jako narozeniny malých dětí, to je vcelku jasné...

l_
10. led 2025

@drzticka81 ja teda slavim s rodinou kazdy rok a velmi rada 🤔 a to mi bude uz 34 🤷🏻‍♀️ i jsem v 'nacti' spojovala oslavu s prateli i s rodinou v jednu a vzdy to bylo super 🤷🏻‍♀️

drzticka81
10. led 2025

@2veverka Nemuzu rict. Mam deti 12,10 a 7. V ten den to oslavime jako rodina my doma s dortem a darky. Nekdy podnikneme neco zajimaveho, ale neni na to spis cas - vsichni je maji na jare v nejvetsim kalupu. Pak maji spolecnou oslavu s prarodici - my jsme mala rodina. Nejstarsi je syn a ten to nikdy moc s kamarady neslavil. Loni jsme vzali ho a jednoho kamarada na lasergame. Dcery to slavi s kamoskami vic. Teda ta desetileta mela oslavu kazdy rok - vzdy neco vymyslim. Ta nejmensi mela zatim jednu. Vse vymyslim a zarizuju ja a je to pro me narocne, musim priznat. Takze se tesim, az to pomine a vseci si budou slavit narozky sami ve sve rezii 🙂))
Ja mela oslavy narozek s kamaradkami od detstvi, ale mamka nachystala pohosteni a program uz byl v me rezii. Mela jsem az do dospelosti posezeni s kamoskami. Ja uz tedy narozky neslavim - neni to pro me dulezite 🙂)) anebo spis do toho vzdy neco vleze - covid, nemoc deti, nemoc moje -takze jsem to vzdala haha.

felis
10. led 2025

Motokáry, lasergame, bowling.

simkrk
10. led 2025

@2veverka záleží kolik vas bude..😊🤷
Motokáry, bowling, šipky me tak napadaji.. 😊 Nebo doma i doma šipky. 😊

2veverka
autor
11. led 2025

@simkrk A kam se na ty sipky chodi, ze se tak hloupe ptám?

simkrk
11. led 2025

@2veverka tak u nás na par místech kde je bowling, tam maj i šipky nebo fotbálek 😄😊
A nebo pak nějaký lepší když to řeknu blbě asi nonstop podnik😄 šipky, fotbalek.. 😊🤷