Dobrý den, co dáváte chlapcům v pubertě k vánocům?
Nemám chlapce, ale dceru. Nakonec jsme udělali dohodu, že si vybere co by chtěla a já z toho vyberu co jí koupím (+spíš drobnost jako prekvapeni) protože jsem úplně nemožná, neschopná a out a neumím nakupovat 🤣🤣🤣 vlastně to není úplně blbý.
Nas syn opravdu v puberte chce veci na cviceni,klavesnici,knizku a obleceni 🙂
Syn 10,5 roku se k pubertě teprve blíží a dostane hodinky,knížky,helmu na hokej,plyšáka Pichachu a kartičky Pichachu.Od našich peníze.Od tchanovcu nevím.
Naši mají letos hromadu nápadů a přání, tak to mám snadné. Vždycky potěší nějaké značkové tričko nebo ponožky. Chtějí dobrou myš k počítači, sluchátka, rubikovu kostku, lyžařské rukavice, knihu o posilování, merino tričko, pánská kosmetika, lego, nového ilustrovaného Harryho Pottera (to píšu přání obou).
Synátor chce hru na PS4, encyklopedii fotbalu a fotbalový míč 😉
Syn ma 10.5, jeste teda pubertu nejak nezaznamenavam (i kdyz?) - jeste veri na Jeziska (asi vazne jo, ma dve mladsi sestry) a preje si hodne veci na tvoreni (lepidla, 3d pero, vlastni tavici pistol), ruzne stavebnice (cobi tank, lego londyn), knihy, nejake obleceni, plysaky (country ball, among us atd.), sluchatka, pouzdro apod.
Podle zajmu a konicku. Nas dostal k narozkam malou stojanovou vrtacku, k vanocum bude dalsi prislusenstvi... U nas vede obecne naradi.
@drzticka81 tavka je c.1 uz nekolik let. Pouziva ji furt.
@konidana prave, bere mi furt tu moji -))) tak bude mit vlastni
@drzticka81 takhle dostal pred par lety od tatinka aku vrtacku, aby mu nebral tu jeho😅
Zkusit napsat Ježíškovi a pak podle toho co si budou přát ☺️
Naši puberťáci (14 a 16) většinou chtějí něco k počítači.... myš, klávesnice, sluchátka... jeden si loni přál herní židli a druhý si ji přeje letos 🙂 ... většinou chtějí i nějakou stolní hru a mají rádi i "měkké" dárky, loni jsme třeba sháněli chlupaté papuče ve vel. 45 🙈 a od babičky dostali k loňským vánocům veliké měkoučké chlupaté deky a to byl teda nej dárek, využívají je dnes a denně (kolikrát v nich byli zavrtaní i v létě🙂 )
@drzticka81 Prosím tě, má u vás to 3D pero smysluplné využití?
@2veverka Starší (19) už jede svoje značky, já je ani neznám☹ Naštěstí už si nakupuje sám a část i za svoje, protože neustále obměňuje garderobu. Jinak ano, Vans, Nike, Adidas, nebo podle toho, čeho jsou fanoušci. Mladší miluje formule 1, sháníme vše s Redbull, protože jsou sponzoři jeho oblíbeného týmu🙂
@2veverka Nemá, vytáhl to jen párkrát. On tvoří spíš pomocí lepidla, izolepy a papíru.
@felis To je moc dobry tip, dekuju! Polaroid se mi vzdycky libil, jen nevim, zda budu investovat tolik, mam 3 deti a potrebuji i novy nabytek. Nemas prosim jeste nejaky napad k teto vekove kategorii? Treba jakou mikinu/tricko slow fashin, kosmetiku na akne (nic hrozneho), eko deodorant nebo i neco uplne jineho...
@2veverka mam dceru 17 a nechce nic jineho, nez jednu konkretni bundu na snb. Za 5 tacu. No co nadelam. K patnactinam (a vanocum tenkrat dohromady-ma to u sebe) zas poprvy novy iphone. Jsou narocna ta nase zlaticka😅. Ale jinak behem roku ji nekupuju nic. Veskerou kosmetiku i obleceni si kupuje sama za svy, uz nekolik let. PS:novy nobytek a podlahy holt u nas nebudou, i kdyz by to po 20letech intenzivniho pouzivani taky uz bylo fajn. K sousedum pod nama se snad nepropadnem😅
Výbavu na fotbal, knížky, nějaké oblečení, hru na xbox, lego (to si u nás dáváme i jako dospělý) 😅
@krisstina93 Prosim Te, Lego si davate jako města, kytky...?
@2veverka no jak komu, manželovi sem loni dávala nějaké star wars, synovi třeba technik auta, ségře kytky.
Syn 10let si přeje hokejku(je hokejista), tricko YouTubera,boty,NHL na xbox. A nějakou drobnost jako překvápko.
Syn bude mít 11. Dostane pořádnou přilbu na kolo, poukaz na motokáry, přál si velkou sadu pastelek a potom už jen takové drobnosti jako tričko, ponožky, pyžamo.