Zvládnu být sama na dvě děti? Potřebovala bych od manžela odejít, ale netroufám si

haniik1
23. lis 2018

Maminky, zůstala jste některá sama s dětmi? Mám dvourocniho chlapečka a 8mesicniho.Manzel mě nenávidí, všichni říkají, že mám odejít, ale já se tak moc bojím samoty...kluky zvládnu, ale ta každodenní samota, nemít se na koho těšit, mě děsí. Jak jste to zvládly vy?

barulina
23. lis 2018

urcite to bude lepsi nez byt s nekym kdo te dle tvých slov nenavidi. nerikam ze je to vždy super, taky jsem byla sama s dcerkou, ale vse to spatne te posouva dopředu. a pak prijde někdo kdo vas bude milovat, uvidis

vecerinka
23. lis 2018

Moje sestra je také sama s holkama. Odesla od jednoho blba když bylo jedne 3roky druhé 6. Rodice ji ze zacatku pomahali. Pak si nasla byt. Praci uz mela. Posleze i partnera. Je spokojena. Zacatky jsou vždycky tezke ale pokud mate v okoli nekoho kdo vam pomuze jdete pryc.

mrav
23. lis 2018

Ahoj. Já jsem taky zůstal sám se svou dcerkou - její máma a moje žena loni zahynula při autonehodě. Mojí dcerce jsou čerstvě tři roky. Zvládnout se to určitě za pomoci rodiny dá...

haniik1
autor
23. lis 2018

@mrav to je mi moc líto...

haniik1
autor
23. lis 2018

Děkuji Vám, moc se toho bojím. Mám milujici rodiče a sestru, sice nebydlí u nás, ale pomohou i s hypotékou. Ale ze samoty se bojím a navíc, přes to všechno, ho mám pořád ráda. On mě několikrát řekl, že mě už nemá rád, že se mnou bude jen kvůli dětem, a to já vztah bez lásky nechci.

janaelia
23. lis 2018

@haniik1 Radeji bych byla sama, nez s nekym kdo me nenavidi, ale na druhou stanu te chapu, ze se bojis samoty, ale mas dva chlapecky a nikdy sama nebudes , mas je, i kdyz to neni to stejne. Drzim ti pesti, urcite to zvladnete 🙂.

beata.n
24. lis 2018

Byla jsem s klukama sama kdyz jim bylo 3 a 6 let. Samota nebyla, mela jsem je, praci a rodinu. Kdyz mi bylo smutno, nasla jsem si kamarada, ktery smutek vyplnil s sel zase pryc. Vyhovovalo mi to. Pak kdyz uz jsem vedela, ze vztah bude ok, nasla jsem si pritele. S tim jsem do dnes a mame spolu dceru. Neboj se toho a nauc se byt i sama, zjiskas svou nezavislost a najdes i sama sebe. Bude to urcite lepsi, nez byt vedle nekoho, kdo o tebe nestoji. Drzim palce!

zoniga
24. lis 2018

@haniik1 já jsem ted odešla se dvěma dětma od přítele. A cítím se zatím fajn. Lepší sama, než s chlapem, co tě nenávidí.

haniik1
autor
24. lis 2018

@zoniga já chci zůstat v domě, máme tu zázemí... Dnes mi to znovu řekl, že mě nesnáší a bude se mnou jen kvůli klukům. Nevadí mu mě uhodit. Jsem pí.. A. Je mi to tak hrozne lito. Bojím se, že to nezvládnu, tu samotu.

haniik1
autor
24. lis 2018

Moc Vám dekuju, kdybych ho neměla ráda, bylo by to mnohem jednodušší. Jsem asi slaboch.poras vzpomínám, jak nám bylo hezky a chci aby to bylo jako dřív.

zoniga
24. lis 2018

@haniik1 ježiš to je přece hnusný, co ti říká 😳😳😳. Ale chápu, že potřebuješ čas ho začít nenávidět. Mě uhodil a odešla jsem až 6 měsíců potom. Nechtěla jsem ztrácet čas s člověkem, co se ke mně hnusně chová.

leilinka1234
24. lis 2018

Moc mě to mrzí a držím palce. Já teda neporadím a klaním se všem v podobné situaci... Ale napadá mě jedna otázka... Proč si s takovým chlapem děláte druhé dítě? Vždyť nejvíc to pak ty děti odnáší :(

sudylichozrout
24. lis 2018

@haniik1 jak muzes mit rada nekoho, kdo ti ublizuje? Vyprdni se na nej a jdi, chces, aby tenhle zvraceny model chovani prebraly vase deti? Boze, zensky, myslete chvili hlavou. Cim dele tam budes, tim horsi tve deti budou. Tim hure se budou oak chovt ke svym vlastnim partnerkam.

haniik1
autor
24. lis 2018

@leilinka1234 my jsme byli spolu šťastní, pokazilo se to až teď.

haniik1
autor
24. lis 2018

@sudylichozrout kdyby to všechno bylo tak lehké, nepsala bych sem. Prostě neumím zahodit to hezké, co mezi námi 14 let bylo. Před dětmi je naštěstí normální. On miluje je a oni jeho.

sudylichozrout
24. lis 2018

@haniik1 ne. Jen ty jsi nevidela ci nevnimala naznaky, ze zijes s vadnym kusem. Tohle se nezacne dit z cista jasna.

haniik1
autor
24. lis 2018

@sudylichozrout asi máš pravdu.

sudylichozrout
24. lis 2018

@haniik1 tak ted uz vis, ze tvuj partner stoji za starou backoru a snad uz i vis, co mas delat. Nenech v tomhle vyrustat vase deti. Odejdi, najdi svou ztracenou sebelasku a sebeduveru a vyjdi se vztycenou hlavou dal.

leilinka1234
24. lis 2018

@haniik1 aha, tak to je mi moc líto :( přeji hodně štěstí a sil do dalších kroků v životě.

haniik1
autor
24. lis 2018

@leilinka1234 moc děkuji.

haniik1
autor
24. lis 2018

@sudylichozrout dekuju. Není to vůbec lehký, ale asi tu zadost o rozvod podám.

codal
17. pro 2018

@haniik1 na člověka,který tě nenávidí a dokonce tě bije se stejně těšit nemůžeš a sama už jsi, i když vedle tebe fyzicky je.. ale ty vlastně sama nejsi, máš dvě děti a kvůli nim stojí za to se postavit na vlastní nohy.. píšeš,že 14 let to fungovalo, kdy a nebo proč se to změnilo? Před tím tě nikdy neuhodil?

zoniga
27. únor 2019

@haniik1 ahojky, tak jake to ted doma mate??? Je to ok??

haniik1
autor
27. únor 2019

@zoniga ahojda😊, no, jak kdy. Jsme spolu, někdy je to bezva, někdy se chová jako vul. Teď omezil alkohol, tak je to mnohem lepší. Zatím neodejdu, čas ukáže, zda to spolu ještě zvládneme. Jak to zvládás ty?