Maminky z Proseka a Letňan. Najdeme kámošky?
Ahoj maminky
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
Ahoj Lene,
víš kde je kostel? Naproti BIlle (směrem k Palmovce), když půjdeš přes park a přejdeš po přechodu, půjdeš pořád rovně a mineš po levé straně takový tmavě pískový dům tak hned za ním je sokolovna. Neděs se, vede to děda a babi, platí se 2O,- a cvičí se ve středu od 10 do 11 hod. Ve čtvrtek za Vámi v kompresorech za 45,- tuším, ale 1:hodina je zdarma a tam je to od 9,45 - do 10,45 hod.
Jo ta sokolovna vypadá dost hrozně, je před kostelem, kostel je až za ní.
víš kde je kostel? Naproti BIlle (směrem k Palmovce), když půjdeš přes park a přejdeš po přechodu, půjdeš pořád rovně a mineš po levé straně takový tmavě pískový dům tak hned za ním je sokolovna. Neděs se, vede to děda a babi, platí se 2O,- a cvičí se ve středu od 10 do 11 hod. Ve čtvrtek za Vámi v kompresorech za 45,- tuším, ale 1:hodina je zdarma a tam je to od 9,45 - do 10,45 hod.
Jo ta sokolovna vypadá dost hrozně, je před kostelem, kostel je až za ní.
jo dnes jsem byla v té soukromé školce, zápisné 3000,-Kč rok 2009/2010 plný, volno na rok 2010/2011.
Režijní poplatek 1500,-Každý měsíc + 3O,-Kč za hodinu
takže - 20 x 8hodin x 3O = 4800 + těch 1500 = 6300Kč, Jednotřídka se 30 dětičkama, ale Teríkovi se tam líbilo, byly na zahradě, akorát tam nejsou žádné klouzačky, houpačky.....malovaly se křídama
Platí se za odchozené hodiny,takže záleží jak dlouho tam dítko necháš.
Režijní poplatek 1500,-Každý měsíc + 3O,-Kč za hodinu
takže - 20 x 8hodin x 3O = 4800 + těch 1500 = 6300Kč, Jednotřídka se 30 dětičkama, ale Teríkovi se tam líbilo, byly na zahradě, akorát tam nejsou žádné klouzačky, houpačky.....malovaly se křídama
Platí se za odchozené hodiny,takže záleží jak dlouho tam dítko necháš.
Lene, půjdeš tou velkou bránou a přímo proti tobě je vchod do budovy a půjdete rovně a na konci do prava a tam jsou šatny, tak se můžete převléknout a přezout, šatny se zamykají, kočárky se nechávaní u vrátného, ale to uvidíš.... Tak zatím, my jdeme chystat dárky pro Petrovi rodiče a večer s nima jdeme do pizzerie u bývalé Delvity.......Terka už se těší na balénky a dort, Tak zatím pápá
my taky občas chodíme do tý pizzerky Severky
ale docela se tam zhoršila obsluha
a už 2x se nám stalo,že nás okradli
raději chodíme s maminkama a dětma do Školičky
je tam super hřiště s moc dobře vaří a velké porce 😉
jak jsi dopadlo s tou zubařkou?
a jdete zítra cvičit?
já bych šla,ale je mě pořád pěkně špatně asi jsem vážně těhotná
myslíš,že kdybych byla je to cvičení pro mě vhodný nebo cvičí jen děti?
ale docela se tam zhoršila obsluha
a už 2x se nám stalo,že nás okradli
raději chodíme s maminkama a dětma do Školičky
je tam super hřiště s moc dobře vaří a velké porce 😉
jak jsi dopadlo s tou zubařkou?
a jdete zítra cvičit?
já bych šla,ale je mě pořád pěkně špatně asi jsem vážně těhotná
myslíš,že kdybych byla je to cvičení pro mě vhodný nebo cvičí jen děti?
Omlouvám se, ale padla jsem za vlast, takže cvičit jsme byly. Cvičí převážně děti, maminky většinou přidržují a domlouvají aby cvičily a tak, neboj náročné to není. Jinak gratuluji k těhotenství, to je prima.
K zubařce Hoferové jdeme veí čtvrtek, dříve volno neměla. Tak uvidíme jaká bude.
V piccošce to bylo dobrý, bylo tam asi sešt holek od 3 do 5 let, tak se Terezka vyřádila.
Teď se s tebou rozloučím a budu až v neděli, jedeme do Nymburka na bytochalupu, tak si užijte pěkně víkend a zatím ahoj.
Co kdybychom vyrazily někdy společně na písek?
K zubařce Hoferové jdeme veí čtvrtek, dříve volno neměla. Tak uvidíme jaká bude.
V piccošce to bylo dobrý, bylo tam asi sešt holek od 3 do 5 let, tak se Terezka vyřádila.
Teď se s tebou rozloučím a budu až v neděli, jedeme do Nymburka na bytochalupu, tak si užijte pěkně víkend a zatím ahoj.
Co kdybychom vyrazily někdy společně na písek?
no my také na cvíču nebyly
kačka včera šla spát až po 22h a řádila v noci
takže ráno chrupala do 9h
určitě s váma na písek půjdeme
a můžeme se domluvit i na tvo cvíčo co?
no zatím to 100%není
uvidíme jak dopadne test v neděli a co na to řekne paní Dr,ale nějak se ještě nechci radovat
pěkný víkend
my jedeme k našim do letnan
a pak do Veleně na chajdu
pa
kačka včera šla spát až po 22h a řádila v noci
takže ráno chrupala do 9h
určitě s váma na písek půjdeme
a můžeme se domluvit i na tvo cvíčo co?
no zatím to 100%není
uvidíme jak dopadne test v neděli a co na to řekne paní Dr,ale nějak se ještě nechci radovat
pěkný víkend
my jedeme k našim do letnan
a pak do Veleně na chajdu
pa
Ahoj holky, tak jsem tu dlouho nebyla a koukam, ze starý party jen Lenerka... CO se to děje?
Co Maruška a ostatní? Kam se všechny poděly? =-) ¨
Srazík už byl? Asi ne co?
Od neděle jsem týden bez dítěte. BUde na chalupě s babičkou a dědou... asi se unudim k smrti. Co vy? Jak se máte?
Lener, nechci psát Gratuluju, ale radši zatim jen - držim palce... gratulovat budu pak, ale je to super zprávička. 😃
Co Maruška a ostatní? Kam se všechny poděly? =-) ¨
Srazík už byl? Asi ne co?
Od neděle jsem týden bez dítěte. BUde na chalupě s babičkou a dědou... asi se unudim k smrti. Co vy? Jak se máte?
Lener, nechci psát Gratuluju, ale radši zatim jen - držim palce... gratulovat budu pak, ale je to super zprávička. 😃
Ahojky holky, Lener, tak jsme byly u zubařky Hoferové 🙂 no na mě moc tedy nezapůsobila, Terík ječel jako když ho vraždí, tak uvidíme příště. Škoda, že nás dejvická paní doktorka nechce.
Na cvíčo se klíďo můžeme domluvit, my zatím nic nemáme, takže když nás nic nepřepadne, tak vycházíme tak cca 1O až 5 minut před půl desátou. OK? Držím pěsti na jednoho budulínka. 😉 😉
Na cvíčo se klíďo můžeme domluvit, my zatím nic nemáme, takže když nás nic nepřepadne, tak vycházíme tak cca 1O až 5 minut před půl desátou. OK? Držím pěsti na jednoho budulínka. 😉 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
já ani nevím jak je veliká 😃
jsme jí neměřili
ale nosí velikost 98 ale už máme nakoupený věci i 104,ale ta jí je opravdu veliká
no asi je větší,i když na písku jsou i větší děti v našem věku
ale nožku má fakt obrovitou