Maminky z Proseka a Letňan. Najdeme kámošky?
Ahoj maminky
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
No nevim jak u vás, ale tady se to tak nějak honilo že bylo střídavě dusno a zataženo a pak hned zase sluníčko...
Mari, pilates mam. Ale tedy nic moc. Já musim nejdřív rozhejbat záda, který mam pořád bloklý. A pak už neni možnost dál, protože nechci budit dítě televizí - pořád jsme v tý garsonce. :-S
Mari, pilates mam. Ale tedy nic moc. Já musim nejdřív rozhejbat záda, který mam pořád bloklý. A pak už neni možnost dál, protože nechci budit dítě televizí - pořád jsme v tý garsonce. :-S
Holky dnes kritický den,na občánkách pěkný,malá dostala pamětní list(jenže nám napsaly špatný datum narozeí :-S )
,zlatý přívěšek K a já kytičku. Pak jsem viděla fotky a hrůza tlustá jak prase :-S :-S ,pak jsem malý v tescu koupila válec na podporu lezení jo,no a malá z něj má hysteráky a k tomu všemu se můj drahý dnes ostříhal do hola-no snad si zvyknu |-|
,zlatý přívěšek K a já kytičku. Pak jsem viděla fotky a hrůza tlustá jak prase :-S :-S ,pak jsem malý v tescu koupila válec na podporu lezení jo,no a malá z něj má hysteráky a k tomu všemu se můj drahý dnes ostříhal do hola-no snad si zvyknu |-|
čus holky jste tu ještě????????
dneska bylo vedro,ale škoda snad zítra ještě poslední den a pak už jen zima a děštivo ach jo
na očním v pohodě brýle mi nedaly přečetla jsem všechny písmenka takže super
jo a zítra odjíždíme ke švagrová do Zelenče a vracíme se s kačkou ve čtvrtek večer
takže kdyby jste chtěli třeba ten srazík v pátek tak by to snad šlo
nebo až ten příští týden???
dneska bylo vedro,ale škoda snad zítra ještě poslední den a pak už jen zima a děštivo ach jo
na očním v pohodě brýle mi nedaly přečetla jsem všechny písmenka takže super
jo a zítra odjíždíme ke švagrová do Zelenče a vracíme se s kačkou ve čtvrtek večer
takže kdyby jste chtěli třeba ten srazík v pátek tak by to snad šlo
nebo až ten příští týden???
no to,že má manžel krátký vlasy jsem si už zvykla nějak co jsme se poznali
tak mu vlasy začli vypadávat a to měl v mládí páčo
no jo je mu 31 to jsou chlapy většinou pupkáči a bez vlasů :-p :-p :-p
no Maruško já do bazénu zajdu na postavu dlabu i když mám břicho,ale budu muset splašit plavky
a kampak nám zmizela Lucylu????
tak mu vlasy začli vypadávat a to měl v mládí páčo
no jo je mu 31 to jsou chlapy většinou pupkáči a bez vlasů :-p :-p :-p
no Maruško já do bazénu zajdu na postavu dlabu i když mám břicho,ale budu muset splašit plavky
a kampak nám zmizela Lucylu????
Adu 😃 😃
Já cvičím už od 14 dne od porodu nejdřív každý den 10-15 minut pak každý den půl hodinka,teĎ 2x týdně 2hodiny akváče a výsledky téměř žádný,asi je my souzeno být tlustá 😞
Luci ,já manžela poznala z vlasama,ale předtím nosil číro :-N
Já cvičím už od 14 dne od porodu nejdřív každý den 10-15 minut pak každý den půl hodinka,teĎ 2x týdně 2hodiny akváče a výsledky téměř žádný,asi je my souzeno být tlustá 😞
Luci ,já manžela poznala z vlasama,ale předtím nosil číro :-N
Luci,nestraš :-S moji rodiče na to m s váhou a postavou jsou dost naštýru :-S je teda fakt,že tomu cvičení ani sportu moc nedaj :-N
Jo holky jak to vypadá s tím srazem? V tu středu teda ne? Já že se chci nechat trošku okudlat a tak čekám kdy budu moct abycvh na ten srazík přišla 😉
Jo holky jak to vypadá s tím srazem? V tu středu teda ne? Já že se chci nechat trošku okudlat a tak čekám kdy budu moct abycvh na ten srazík přišla 😉
TAk se domluvím s kadeřnicí na středu 😎 už to mám fakt hrozný :-p na příští týden krom úterka a čtvrtka(klasika) nic zatím nemám =-)
holky, akorat jsme se vratili u kina, byli sme na sexu ve meste, to je proste moje srdecni zalezitost a i kdyz to teda nebyl zadnej zazrak, celkem se mi to libilo 🙂
na srazek muzu ve stredu dopo i v patek dopo, tak se muzeme luci domluvit, ze se sejdeme v patek nekde na prosiku, stejnak tam budu mit cestu, tak to necham na patek, kdyz se vam s kaci bude chtiit, ale muzeme jen dopo
jdeme chrupat, tak brou báby 🙂
na srazek muzu ve stredu dopo i v patek dopo, tak se muzeme luci domluvit, ze se sejdeme v patek nekde na prosiku, stejnak tam budu mit cestu, tak to necham na patek, kdyz se vam s kaci bude chtiit, ale muzeme jen dopo
jdeme chrupat, tak brou báby 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
No ale, nějaké plavkové kraťásky by se hodily, ne? 😃 😃 😃 😃 😃 😃