Maminky z Proseka a Letňan. Najdeme kámošky?
Ahoj maminky
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
teprve nedávno jsem se přihlásila a chtěla bych touto cestou najít pro sebe a mojí 14měs. dceru Kačenku kamarádky kamarády na písek a na procházky. Snad tu někoho najdeme. Budeme se moc těšit.
ahoj Lucka a Kačenka
přejeme krásný sluneční den 🙂
dobre ranko, holky
takze lucylu nemuze vubec
iwco jenom ve ct
adu ve stredu dopo, co ve ct?
mne je to celkem fuk
luci nevi
s vama je to tezky 😃
tak co ten ctvrtek?
jinak kuba vypada, ze je ok, jen proste neji, tezko se mi do nej neco dostava, rano vypil 100 ml mlika a nic jinyho uz nechce, pak mel jeste syr, takovy to detsky kousatko, jinak do nej nc nenarvu, achjo, ale fakt uz je zase veselej, akcni, tak to necham a uvidime
takze lucylu nemuze vubec
iwco jenom ve ct
adu ve stredu dopo, co ve ct?
mne je to celkem fuk
luci nevi
s vama je to tezky 😃
tak co ten ctvrtek?
jinak kuba vypada, ze je ok, jen proste neji, tezko se mi do nej neco dostava, rano vypil 100 ml mlika a nic jinyho uz nechce, pak mel jeste syr, takovy to detsky kousatko, jinak do nej nc nenarvu, achjo, ale fakt uz je zase veselej, akcni, tak to necham a uvidime
čus
tak dneska kačka na to očkování nešla,protože se jí ještě drží rýma a občas zakašle
takže nám to Dr.odložila na 26.6.
to bude kačce 18měs.ale dá jí jen pigáro a změřením vážením se prý nebude zdržovat až příští měsíc
a musíme stihnout tu poslední hexa vakcínu
tak je to šílený kolik má dětí ta naše Dr.a bude hůř dětí se rodí jako smetí 😃
tak dneska kačka na to očkování nešla,protože se jí ještě drží rýma a občas zakašle
takže nám to Dr.odložila na 26.6.
to bude kačce 18měs.ale dá jí jen pigáro a změřením vážením se prý nebude zdržovat až příští měsíc
a musíme stihnout tu poslední hexa vakcínu
tak je to šílený kolik má dětí ta naše Dr.a bude hůř dětí se rodí jako smetí 😃
jo a holky, vcera sem kubika prihlasila na plavani semka http://www.sportcentrumstep.cz/cz/bazen/kojenci...
maj tam fakt peknej bazen, zaciname 10/9, tak kdybyste nektera chtela chodit taky, dam info 🙂
maj tam fakt peknej bazen, zaciname 10/9, tak kdybyste nektera chtela chodit taky, dam info 🙂
lucy, to je ve vysocanech, je to hotel step, my tam obcas chodime na squash a tenis a i v bazenu sem tam uz byla, maj ho tam nove a maj to tam moc pekny, jen Evelynka je o dost mladsi, nez Kuba, takze byste asi chodili do jiny skupiny...kdyz budes chtit, poslu ti cislo na tu pani, se kterou jsem to domlouvala...
Maruško v Duu jsem nebyla
ale švagrová se tam byla podívat na ten bazén a moc se jí tam líbilo
máš pravdu těch lekcí nevím kolik je
a 500kč to už není tak šílený no co stejnak by to platil manžel
co by neudělal pro dcerušku že???
no od září to už bude zima co?a kde máš jistotu,že se jim to bude líbit?
kačka sice vodu miluje,ale nevím nevím
možná jsme měli začít už od maličkých prcků
a jak tam budeš jezdit busem?
u mě asi řízení totiž nehrozí a kačka vykoupaná do tý zimy to bude furt nemocná co?
no musíme si o tom ještě pokecat
ráda bych s ní už konečně začla někam chodit
a co to cvičení v centru volného času?by se tam Kubík vyřádil 🙂
ale švagrová se tam byla podívat na ten bazén a moc se jí tam líbilo
máš pravdu těch lekcí nevím kolik je
a 500kč to už není tak šílený no co stejnak by to platil manžel
co by neudělal pro dcerušku že???
no od září to už bude zima co?a kde máš jistotu,že se jim to bude líbit?
kačka sice vodu miluje,ale nevím nevím
možná jsme měli začít už od maličkých prcků
a jak tam budeš jezdit busem?
u mě asi řízení totiž nehrozí a kačka vykoupaná do tý zimy to bude furt nemocná co?
no musíme si o tom ještě pokecat
ráda bych s ní už konečně začla někam chodit
a co to cvičení v centru volného času?by se tam Kubík vyřádil 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
tak čusík zítra 🙂 dobrou