Nájde sa tu maminka na pokec a kočíkovanie z Kladna?
Ahojte maminky, hladam spolocnicku na kocarovanie, vymenu skusenosti, alebo len pokec a prechadzky v kladne. Budem velmo rada, ak sa nejaka najdes, bo chodit stale sama s kocarkem je smutne a kedze mam vsetkych priatelov a rodinu na SK, aspon takto hladam... Som sa sem prestahovala v lete, no myslela som ze nahoda je blbec a ja sa zoznamim s nejakymi tehulkami a potom maminkami, ale stale nic.... :-S

•
6. lis 2008Ahoj maminky a tehulky, chtela bych se pridat k Vam do diskuze . Jak vetsina bydlim na Kladne taky chvili nebo spis uz 7 let ,ale stale jsem byla jen v praci a domu se chodila jen vyspat a ted kdyz cekame miminko tak zjistuju ze to na Kladne skoro ani neznam muzu se k Vam pridat 🙂
0
Ahojky holky. 🙂
tak my jsme se vratili s cviceni a jsem nadsena,pani rehabka je suepr,dozvedela jsem sa hromadu novych veci o vyvoji miminka.Moc se mi tam libilo,Eme trosku min 😃 ,ale slo to ke konci uz by unavena,zvladla to dobre.
takzeMartynna to je odpoved na tvoji otazku,je to tam fajn a taky jdem jeste dnes na masaze miminek,moc se tesom,ze mi takhle utece cas. Jupiiiiiii 😃
Adajar mops neni kostatko 😃 jeto placata drzka takova co chrochta a v noci chrape jako starej chlap,prska a chrochta, 😃 mama kdyz ji videla,tak rekla: jejda ty jses ale oskliva 😃 😃 😃
takovy mimozemstan je to
tak my jsme se vratili s cviceni a jsem nadsena,pani rehabka je suepr,dozvedela jsem sa hromadu novych veci o vyvoji miminka.Moc se mi tam libilo,Eme trosku min 😃 ,ale slo to ke konci uz by unavena,zvladla to dobre.
takzeMartynna to je odpoved na tvoji otazku,je to tam fajn a taky jdem jeste dnes na masaze miminek,moc se tesom,ze mi takhle utece cas. Jupiiiiiii 😃
Adajar mops neni kostatko 😃 jeto placata drzka takova co chrochta a v noci chrape jako starej chlap,prska a chrochta, 😃 mama kdyz ji videla,tak rekla: jejda ty jses ale oskliva 😃 😃 😃
takovy mimozemstan je to
Pikkumyy asi jsem to spatne napsla,to bude urcite to stejny 😉
To je super,ze nas tolik bydli v Krocehlavech mozna chodime kazdy den kolem sebe 🙂
Draga u Saryk to bylo fajn,jen jsme tam meli jenom garsońku a Ema na ceste a byty na 6 jsou silene drahy,jako v cele Praze tak jsme koupili tady a libi se mi i kdyz manzel ten si asi jeste nezvykl uplne
To je super,ze nas tolik bydli v Krocehlavech mozna chodime kazdy den kolem sebe 🙂
Draga u Saryk to bylo fajn,jen jsme tam meli jenom garsońku a Ema na ceste a byty na 6 jsou silene drahy,jako v cele Praze tak jsme koupili tady a libi se mi i kdyz manzel ten si asi jeste nezvykl uplne
dragu - psalas, ze pletes z papiru? :-o co se plete z papiru?
molly - my na tu rehabilitaci chodime do zvonku, ale cviceni bude stejny
jo jinak ja jsem taky rodila Prazanda, akorat zamala jsme bydleli na Vysocine - pac v Praze nebyli byty... no a ted jsme tu taky kvuli bytu... ale Kladno je fajn
molly - my na tu rehabilitaci chodime do zvonku, ale cviceni bude stejny
jo jinak ja jsem taky rodila Prazanda, akorat zamala jsme bydleli na Vysocine - pac v Praze nebyli byty... no a ted jsme tu taky kvuli bytu... ale Kladno je fajn
pikku no právě jsem si říkala, když jsem tu na MK objevila téma pleteme z papíru co to asi je ...úplně mě to dostalo
http://anomis.blog.cz/galerie/pleteni-z-papiru
http://anomis.blog.cz/galerie/pleteni-z-papiru
molly tak nějak to bylo i u nás...já teda měla na Evropský pronájem ale manžel měl byt na Plzeňský akorát že pidi byt a Dála na cestě a Kaldno nejschůdnější co se cen bytu týkalo...manžel si tu zvykl ale moc si nezvykl na to dojíždění...to ho jako docela štve...ale za chvíli bude Kladno předměstí Prahy 😃
Takže koukám, že skoro všichni jsme se přesunuli z Prahy na Kladno. 🙂 Já jsem tu taky spokojená, ale to dojíždění do práce bylo na mrtvici, měla jsem dobrou práci ve Strašnicích a navíc jsme se snažili o dítě, tak jsem nechtěla odejít, no a nakonec jsem 2 roky jezdila denně do Strašnic a zpátky. Hrůza!!! Nejdřív jsem neměla auto a jezdila autobusem a jedna cesta mě vyšla na hodinu a půl, když byla zácpa tak na 2. ]-( Pak jsem jako těhule toto vzdala a jezdila autem až do práce, polepšila jsem si, ale stejně denně trčela v zácpě... No a projezdila jsem majlant.
Molly, ty si byla na tom rozvoji správných pohybových návyků kojenců? Já na to taky chci jít, neb je to jedna z mála věcí, kterou tam můžu s takovým mrňousem podnikat. Mrzí mě, že většina aktivit je až s většími dětmi. Musíš se tam předem objednat, nebo stačí prostě přijít?
Pak se mi tam ještě líbí hrátky s robátky, ty jsou od 4 měsíců, ty nám budou o Vánocích, ale to nevím, jestli mě tam vezmou, protože se platí celý kurz naráz a ten začal už v říjnu. 😞
Vítám Winas!
Molly, ty si byla na tom rozvoji správných pohybových návyků kojenců? Já na to taky chci jít, neb je to jedna z mála věcí, kterou tam můžu s takovým mrňousem podnikat. Mrzí mě, že většina aktivit je až s většími dětmi. Musíš se tam předem objednat, nebo stačí prostě přijít?
Pak se mi tam ještě líbí hrátky s robátky, ty jsou od 4 měsíců, ty nám budou o Vánocích, ale to nevím, jestli mě tam vezmou, protože se platí celý kurz naráz a ten začal už v říjnu. 😞
Vítám Winas!
Tak my uz jsme i namasirovane,teda Ema,celkem se ji to libilo,moc dobra vec,jelikoz jsem povolanim maserka,tak to aspon vyuziji. 🙂
Martynna ano by jsme na tom cviceni pro spravny vyvoj kojencu.nemusis se objednavat staci prijit,vstup je 50,-Kc kolik ma tvuj prcek? je to rozdelene podle veku Ema ma 2 a pul mesice takze chodi na cviceni pro deti od 3 do 4 mesicu a je to kazdy lichy ctvrtek od 10:00 do 11:00.
maj to vsechno na strankach napsany. 😉
prave tam dojizdi hodne maminek i vetsi dalky,protoze spirala ma aktivity a pro tak male prcky.
Jinak nam se do prace dojizdi z Kladna super mame kram na Stodulkach,takze to vyjde nastejno temer jako ze Sarky.
Martynna ano by jsme na tom cviceni pro spravny vyvoj kojencu.nemusis se objednavat staci prijit,vstup je 50,-Kc kolik ma tvuj prcek? je to rozdelene podle veku Ema ma 2 a pul mesice takze chodi na cviceni pro deti od 3 do 4 mesicu a je to kazdy lichy ctvrtek od 10:00 do 11:00.
maj to vsechno na strankach napsany. 😉
prave tam dojizdi hodne maminek i vetsi dalky,protoze spirala ma aktivity a pro tak male prcky.
Jinak nam se do prace dojizdi z Kladna super mame kram na Stodulkach,takze to vyjde nastejno temer jako ze Sarky.
Začni psát odpověď...

Odešli