Srazy maminek a pyloušků z Brna a okolí
Ahojky, tak jsem založila toto téma, ptz je nás čím dál víc a každej nemá čas dočítat a hledat, kdy budou srazy. Tak doufám, že to takhle bude jednodušší 🙂

•
20. dub 2009Peti ta středa je jasná, jdem do toho MÚ. Ale že bysme mohli ještě skočit do jogušky v pátek. Já myslím, že by se šlo zas odpo, tak byste mohly s Barunkou dorazit po plavču, ne???
0
holky teda mluvím sama za sebe, ale nemusíte se ptát jestli můžete nebo ne. Je to pro všechny a všechny jste fajn, takže já budu ráda, když dojdete. Prostě kdo máte chut a náladu tak se přidejte 😃
Sraz bude ve středu pravděpodobně na parkovišti u Eldoráda a někdo chtěl aby to bylo odpoledne, takže ve 13h??
A v pátek bych tu jogušku dala klasika na 14h co????
Piště svoje názory 😉
Sraz bude ve středu pravděpodobně na parkovišti u Eldoráda a někdo chtěl aby to bylo odpoledne, takže ve 13h??
A v pátek bych tu jogušku dala klasika na 14h co????
Piště svoje názory 😉
ahoj holky, my se rády připojíme, zoo bylo super. Akorát mám dotaz. MÚ je nad Lišní? Dle mapy jsem zatím nic jiného nenašla. Jo a kde nebo u čeho je to Eldorádo? Já vím, jsem hrozná, ale snad s těmito výlety konečně brzy poznám Brno. Díky moc
Dzej v tu středu byl hrozný provoz, nějak jsem tě ztratila. Sice jsem nakonec najela, ne vědomě, na dálnici na Prahu, ale naštěstí jsme dojeli ok. Tak díky
Cholky, kdo jedete do Mariánskýho emhádéčkem tak tady máte jízdní řád na 45, stačí si jen kliknout na tu SVOJI zastávku:
http://www.jrbrno.cz/110450000
http://www.jrbrno.cz/110450000
Peti, je to Stará Líšeň. Až uplně na konci. A ta restaurace je na začátku údolí. Je tam veliký parkoviště. Zkus se podívat do mapy na internetu. Jestli chceš tak cinkni a můžem se někde na cestě potkat. Jinak já jsem se pro tebe po ZOO vracela ptz jsem viděla ,že jsi daleko, ale než jsem to objela tak jsi byla fuč, pak jsem tě dohnala jak jsi správně odbočila na pisárky, tak jsem v klidu jela dom 🙂
Holky, tak mě to dost štve, ale dneska na výletek nepůjdu. Mám rýmu, furt mi teče z nosu a mám ho dodřenej jak hrom :-S ... takže půjdu na chvilkovou sama s malou ale výlet bych nedala, hlavně furt pčikám, tak ať na vás neprskám. V pátek ještě uvidím jak mi bude, ale pokud bude dobře ráda přijdu. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli