Ahoj holky, jak odměnit za vysvědčení?

katkapavlik
29. led 2020

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jak budete zitra po vysvědčení odměňovat své děti. Můj starší syn 2 třída napadla mě cukrárna nebo nějaká malá domácí párty. Peníze se mi mu dávat nechce. Děkuji za rady a zkušenosti Katka

similenka
29. led 2020

@katkapavlik Cukrarna, dobry obed třeba v restauraci, kniha, časopis pro děti, cokoliv....

ajja87
29. led 2020

Nás doma rodiče nikdy neodmenovali a tak toho nejsem ani moc zastáncem,ale když už, tak mi přijde fajn ta cukrárna, oběd v restauraci, prostě jakoby si vylepšit ten den. Ale nedávala bych dárky nebo peníze.

katkapavlik
autor
29. led 2020

@similenka děkuji za odpověď obed je skvělý nápad. To se mu bude líbit.😀

katkapavlik
autor
29. led 2020

@ajja87 ano přesně tak dárky ani peníze mu dávat nechci jen nějak to odpoledne spestřit a užít si to hodně se ve škole nadřel.

konidana
29. led 2020

starší určitě musím koupit knížku(poslední dobou se konečně rozečetla a už má všechno přečtené) - díky za pripomenutí🙂 a synkovi no safra, tomu neco snad vymyslím (asi dostane nejaké vytištěné obrázky co bude chtít, nebo skládačku .... musím se ho zeptat)

konidana
29. led 2020

@katkapavlik ma 1.stupni tedy dostávali občas knížku až na konci roku, pololetí většinou nějaký výlet (akvapark, zoo, prostě cokoli....)

antilopkax
29. led 2020

Nijak. Maximálně bude pizza k večeři. Babička mu dá 100 Kč.

katkapavlik
autor
29. led 2020

@konidana domluvili jsme se,že půjdeme po škole na obed. Stejně má vždy hlad když vyjde ze školy po obědě a pak si domů koupíme zákusek 😀 Už tet se těší takže oběd byl od vás super nápad 😁 Děkuji

areh
29. led 2020

@katkapavlik taky jsme vždycky chodili na oběd a moc jsme se na to těšili 🙂 syn bude určitě spokojený 😉

drzticka81
29. led 2020

Syn si pral jit do mekace (my tam moc casto nechodime),ale asi to koupi muz domu, jsme po nemoci, ja jeste po strevni chripce-kdyztak to odlozime, uvidime-ale dostane knihu (ja vzdy dostavala knizku a strasne jsem se na to tesila-kniha mi prijde jako vhodny darek), od babicek dostane asi taky nejakopu malickost, na konci roku si bude moct vybrat hracku....a zazitek .-)))

pipi_puncocha
29. led 2020

U nás platilo "za vysvědčení knihu" 😁 takže jsme šli ze školy si vybrat do knihkupectví a pak na pohár, oběd nebo prostě něco dobrého k snědku.

lucie_j
29. led 2020

Co třeba jet někam na výlet, např. do zoo, science centra, na hrad, rozhlednu, prostě podle zájmů.

suzyz
29. led 2020

Urcite cukrarna nebo obed v nejake hezke restauraci, pripadne kino... Spolecna roninna akce a spise, nez odmenu, bych to prezentovala jako oslavu. Uci se pro sebe, takze odmenovani je zvlastni, ale oslava uspechu, ktery zavrsil pulrocni praci, je podle mne na miste. Meli jsme to stejne, kdyz jsem byla mala a budu to delat i u svych deti.

pabka
29. led 2020

U nás zážitek - aquapark a na konci roku dárek.
Dcera - 2. třída - nebere moc oběd v restauraci jako odměnu, spis za trest, takže to padá, spis cukrárna radši, to ano.

barulina
29. led 2020

Chtěli jsme jet do MC Donald a naoraskat si nezdravé břicha 😂 pro nemoc si objednáme pizzu domu 😂dárky nedavame

cuuza
29. led 2020

Strávené odpoledne dle přání dítěte je ideál, kino, zoo, Mcd, aquapark...

zuzineckah
29. led 2020

s puberťačkou jdu na sushi, ale to bychom šly i tak😂 odměny za vysvědčení nevedeme, užíváme si tak nějak průběžně a za známky taky lítají drobné odměny taky průběžně

martt
29. led 2020

@katkapavlik Já jsem se syna(také druhá třída) zeptala co by si přál pokud by měl pěkné vysvědčení. Řekl, že atlas hub, takže u nas dostane atlas hub a možna výjimečně nějaký zákusek

krupka3
30. led 2020

Taky jsem pro nedavat darky, a obecne moc neodmenovat - kdyz uz, tak kniha je opravdu vhodny darek. Taky bych si zasla do cukrarny - i ja si po ukonceni semestru vzdy s manzelem zajdu nekam na dobry obed a livance 🙂

kulisek_28
7. únor 2020

Nic bych nedávala ani neřešila, pouze bych ho pochválila. Dárky a všechny možné věci dostávají děti furt

kaja2016
7. únor 2020

@katkapavlik Ja se tez klonim k nazoru, ze odmena za vysvedceni neni treba. Jakoze je dobre oslavit, ze pulrok je za nami, ze se syn snazil, ale znamky bych neresila. Idealne bych rada, aby me deti nechodili, kde se znamkuje. Ja jsem tez nic nedostavala. Mela jsem same jednicky az do gymplu. A nepocitovala jsem nejakou krivdu nebo tak. Uplne nevim, jaka je vase situace, jestli jde o vydrene znamky, ktere chcete ocenit, coz bych chapala, ale spis bych se snazila za odmenu zainvestovat do talentu/zajmu, kde to slape tak nejak prirozene, bez vetsi driny. Pokud je teda skola nutne zlo. Pokud se dari bez namahy, vubec bych to neresila, pusu. Deti, co se nemusi na ZS ucit (jako jsem to mela treba ja) podle me teda zadne usili nevykazaly, takze co odmenovat, ze. Ze se narodily sikovne? To neni moc fer.-)

marketanova
13. únor 2020

U mylých školáků a školačekurčitě maličkostí, já své dcerce koupila šaty a krásnou vonnou svíčku do pokoje.