Dárky pro učitelky ke konci roku. Máte tip?

8. čer 2025

Holky, dáte mi prosím tip na dárek na konec školního roku pro paní učitelku a vychovatelku? Děkuji.

hennrietta
8. čer 2025

Dávám spíš něco jen tak něco pro pozornost. Takže třeba kornout směsi z oříšků, kafe nebo sušenou kytici. Co mě kde padne do oka v obchodě.🙂

palja
8. čer 2025

Já dávám letos taky oříškový kornout

endy85
8. čer 2025

Já letos na doporučení jedné maminky zde objednala oříškové kytice a jsou tedy nádherné

squezy
8. čer 2025

Ja dávám balíček makronek (5 ks) a toto:
https://www.lipoo.cz/kvetinove-louky/kvetinova-...

felis
8. čer 2025

Mam kamarádky učitelky a vychovatelky. Zapomeňte na pracholapy, hrníčky, lžičky, přívěsky, magnetky... kupte něco, co jde sníst nebo vypít. Dávám u dcery od ZŠ láhev vína a něco dobrého na zub nebo poukázku (i za 200,- potěší) treba do knihkupectví, drogerie, ....

kacka1994
8. čer 2025

Davame ve skolce sekt a deti jim nakresli obrazek, nebo koupime darkovou tasku na kterou se bude dat malovat 🙂 Zname ucitelky i mimo skolku a vime, ze maji radi vino a sano :D Kdybych si nebyla jista alkoholem, tak klasiku - orisky, cokolada, makronky.

mishka87
8. čer 2025

Letos učitelku neznám a mají ji teprve od března. Takže jsem objednala čajové medvídky a k tomu nějakou čokoládu. To samé pro paní asistentku, která je v jednu dobu měla plně na vyučování, když bývalou učitelku na hodinu vyhodily. Dříve jsem darovala třeba kávu, bonbonieru, dobrý čaj atd. Prostě cokoliv k vypití nebo snězení. Loni jsem učitelce i družinářce darovala dárkovou kartu do obchodu, kam obě chodí. Hlavně žádné pracholapy.

jane46
8. čer 2025

Domaci susenky, Leros caj primo pro ucitelku, letos jsem narazila na dopravu zdarma na Lipoo.cz a tam maji kdeco, kornouty orisku, kava atd. Proste neco co jde snist a hned se nekazi. Kdyz to levandule stihne, dostanou ji zase jako kyticku... Nejradsi bych se slozila s ostatnimi treba na poukaz do knihovny, ale nefrci to tu... radsi se tu predhani, kdo da drazsi darek 😆
Nejsem pro alkohol, kdyz tim dekuje dite... A ani moc pro kytice, ale kdyz uz nic nenapadne je lepsi nez pracholap.

miryp
8. čer 2025

Letos dáváme učitelkám, asistentce a družinářce balíčky od Fermata (je tam dochucovací fermentovaná omáčka a dochucovací sůl) a třídní učitelce od dcery pak ještě nějaký dárkový poukaz jako poděkování za to, že s respektujícím a empatickým přístupem provedla děti zbytkem prvního stupně.
Předchozí roky jsme dávali balíčky od Davídkova koření (kořenky se směsí na moučníky a se směsí na saláty); balíčky hořčíkových solí a vonných vosků; balíčky přírodního mýdla a přírodního parfému...

izz76
8. čer 2025

Učitelce kytku, vychovatelce čokoládu merci.

nanyh
9. čer 2025

Koupila jsem od mixitu tubusy dobrot přímo pro učitelky a květinové bomby. 🙂

garfa4
9. čer 2025

Kuchařkám upeču koláče, jelikož podle dcerky vaří výborně a učitelkám vyrobíme oříškové květiny s osobním vzkazem / poděkováním, letos dcerka ve školce končí a obě učitelky jsou bezvadné.

anezzik
9. čer 2025

My vždy oříšky, čaj, kávu, čokoládu a kytku. Prostě něco z toho.

ferda90
9. čer 2025

Ahoj holky, davate darek ucitelkam, ikdyz dal budete k nim do skolky dochazet?

kadla88
9. čer 2025

Dávám poukaz na Zalando nebo Notino

kacka1994
9. čer 2025

@ferda90 jo, dáváme 🙂 nedáváme nějaký velký, to ne, ale pozornost ano 🙂 Naše učitelky a provozní si to zaslouží, takže dostanou každá 🙂

ferda90
9. čer 2025

@kacka1994 taky jsem si rikala, ze nejakou malickost dame 🙂 dekuji

elvira
9. čer 2025

Letos vzhledem k velké nespokojenosti NIC

fatal_error
9. čer 2025

@kacka1994 taky davam alko, priznam se,.letos 0,2 l lahvicky bohemky. ale zas bacha, moje teta byla ucitelka na gymplu a chlastala az moc a manzelova teta, rovnez jeste nedavno ucitelka,.je nyni uz v poslednim stadiu alkoholismu, ehm.

xer
9. čer 2025

Budem kupovat darkovou kartu - asi DMko, jen nevim jakou hodnotu aby to byl realnej darek ale zas to nebylo ucitelce (+vychovatelece v druzine) blby😣 jinak nebudem kupovat ani kytky ani sladkosti

ferda90
9. čer 2025

Budemd nakonec dávat macrame magnetky(ty vyrábím ja) na lednici plus propisku se jmenem 🙂

tipata
9. čer 2025

Mám děti už na druhém stupni, ale už dlouho chodí s lahví vína, švagr je malý vinař, takže domácí luxus. Řídím se pravidlem sníst nebo vypít. Ale ne čokoládu, to zase vidím kolegyně s hromadou bonbonier. Jako asistenta tohle nemusím moc řešit, děti toho moc nedonesou. Nemrzi mě to, nezávidím, je to tak už dlouho. Ale každá drobnost potěší.

andelka
10. čer 2025

@xer Mam koupenou kartu na 300 do DM. Plus kytka a bonboniéra. Asistentce.

nellinka123
10. čer 2025

@endy85 nemáš prosím fotku té kytice? Přemýšlím také nad tím a stále váhám.

hanka_12345
Autor odpověď smazal
Zobraz
msgracia
10. čer 2025

Máme dárkovou sadu přímo pro ně podle zájmů. Mini balení pracích papírků od ecohaus a ochutnávku příchutě z waterdrop. Loni měli obě gravírovanou kytici ve džbánku. Stejně gravírovanou kytici růží jsem měla i jako poděkování do porodnice sestrickam na 6N s textem Děkujeme za péči.

lenka27
10. čer 2025

Já dávám medy, dělala jsem 'průzkum" mezi učiteli i doktory a shodli se, že z medu mají největší radost

endy85
10. čer 2025

@nellinka123 Mám různé barvy a velikosti. Tady pro představu 🙂

nellinka123
10. čer 2025

@endy85 moooc děkuji, je nádherná 😊 já je dopoledne také objednala, ve dvou velikostech. Snad to přijde v pořádku.

endy85
10. čer 2025

@nellinka123 já myslím, že budou mít snad úspěch. Pracuji ve školství a mě by to tedy potěšilo ☺️