Holky, dáte mi prosím tip na dárek na konec školního roku pro paní učitelku a vychovatelku? Děkuji.
Já dávám letos taky oříškový kornout
Já letos na doporučení jedné maminky zde objednala oříškové kytice a jsou tedy nádherné
Ja dávám balíček makronek (5 ks) a toto:
https://www.lipoo.cz/kvetinove-louky/kvetinova-...
Mam kamarádky učitelky a vychovatelky. Zapomeňte na pracholapy, hrníčky, lžičky, přívěsky, magnetky... kupte něco, co jde sníst nebo vypít. Dávám u dcery od ZŠ láhev vína a něco dobrého na zub nebo poukázku (i za 200,- potěší) treba do knihkupectví, drogerie, ....
Davame ve skolce sekt a deti jim nakresli obrazek, nebo koupime darkovou tasku na kterou se bude dat malovat 🙂 Zname ucitelky i mimo skolku a vime, ze maji radi vino a sano :D Kdybych si nebyla jista alkoholem, tak klasiku - orisky, cokolada, makronky.
Letos učitelku neznám a mají ji teprve od března. Takže jsem objednala čajové medvídky a k tomu nějakou čokoládu. To samé pro paní asistentku, která je v jednu dobu měla plně na vyučování, když bývalou učitelku na hodinu vyhodily. Dříve jsem darovala třeba kávu, bonbonieru, dobrý čaj atd. Prostě cokoliv k vypití nebo snězení. Loni jsem učitelce i družinářce darovala dárkovou kartu do obchodu, kam obě chodí. Hlavně žádné pracholapy.
Domaci susenky, Leros caj primo pro ucitelku, letos jsem narazila na dopravu zdarma na Lipoo.cz a tam maji kdeco, kornouty orisku, kava atd. Proste neco co jde snist a hned se nekazi. Kdyz to levandule stihne, dostanou ji zase jako kyticku... Nejradsi bych se slozila s ostatnimi treba na poukaz do knihovny, ale nefrci to tu... radsi se tu predhani, kdo da drazsi darek 😆
Nejsem pro alkohol, kdyz tim dekuje dite... A ani moc pro kytice, ale kdyz uz nic nenapadne je lepsi nez pracholap.
Letos dáváme učitelkám, asistentce a družinářce balíčky od Fermata (je tam dochucovací fermentovaná omáčka a dochucovací sůl) a třídní učitelce od dcery pak ještě nějaký dárkový poukaz jako poděkování za to, že s respektujícím a empatickým přístupem provedla děti zbytkem prvního stupně.
Předchozí roky jsme dávali balíčky od Davídkova koření (kořenky se směsí na moučníky a se směsí na saláty); balíčky hořčíkových solí a vonných vosků; balíčky přírodního mýdla a přírodního parfému...
Učitelce kytku, vychovatelce čokoládu merci.
Koupila jsem od mixitu tubusy dobrot přímo pro učitelky a květinové bomby. 🙂
Kuchařkám upeču koláče, jelikož podle dcerky vaří výborně a učitelkám vyrobíme oříškové květiny s osobním vzkazem / poděkováním, letos dcerka ve školce končí a obě učitelky jsou bezvadné.
My vždy oříšky, čaj, kávu, čokoládu a kytku. Prostě něco z toho.
Ahoj holky, davate darek ucitelkam, ikdyz dal budete k nim do skolky dochazet?
Dávám poukaz na Zalando nebo Notino
Letos vzhledem k velké nespokojenosti NIC
@kacka1994 taky davam alko, priznam se,.letos 0,2 l lahvicky bohemky. ale zas bacha, moje teta byla ucitelka na gymplu a chlastala az moc a manzelova teta, rovnez jeste nedavno ucitelka,.je nyni uz v poslednim stadiu alkoholismu, ehm.
Budem kupovat darkovou kartu - asi DMko, jen nevim jakou hodnotu aby to byl realnej darek ale zas to nebylo ucitelce (+vychovatelece v druzine) blby😣 jinak nebudem kupovat ani kytky ani sladkosti
Mám děti už na druhém stupni, ale už dlouho chodí s lahví vína, švagr je malý vinař, takže domácí luxus. Řídím se pravidlem sníst nebo vypít. Ale ne čokoládu, to zase vidím kolegyně s hromadou bonbonier. Jako asistenta tohle nemusím moc řešit, děti toho moc nedonesou. Nemrzi mě to, nezávidím, je to tak už dlouho. Ale každá drobnost potěší.
@endy85 nemáš prosím fotku té kytice? Přemýšlím také nad tím a stále váhám.
Máme dárkovou sadu přímo pro ně podle zájmů. Mini balení pracích papírků od ecohaus a ochutnávku příchutě z waterdrop. Loni měli obě gravírovanou kytici ve džbánku. Stejně gravírovanou kytici růží jsem měla i jako poděkování do porodnice sestrickam na 6N s textem Děkujeme za péči.
Já dávám medy, dělala jsem 'průzkum" mezi učiteli i doktory a shodli se, že z medu mají největší radost
@nellinka123 Mám různé barvy a velikosti. Tady pro představu 🙂
@endy85 moooc děkuji, je nádherná 😊 já je dopoledne také objednala, ve dvou velikostech. Snad to přijde v pořádku.
@nellinka123 já myslím, že budou mít snad úspěch. Pracuji ve školství a mě by to tedy potěšilo ☺️
Dávám spíš něco jen tak něco pro pozornost. Takže třeba kornout směsi z oříšků, kafe nebo sušenou kytici. Co mě kde padne do oka v obchodě.🙂