Direct Method výuka angličtiny, máte zkušenost?

lani1
13. kvě 2017

Mate prosim nekdo zkusenost s touto formou vyuky aj?diky moc

zvirka
13. kvě 2017

Osobní zkušenost nemám, ale jako jazyková učitelka bych asi moc nedoporučovala, důvody podobné jako zde http://www.helpforenglish.cz/forum/thread/7900-...

lani1
autor
13. kvě 2017

Jsem lektor a zajima me osobni zkusenost.diky

marton
13. kvě 2017

@lani1 Callanova metoda např.?

lani1
autor
14. kvě 2017

@marton údajně to je něco podobného, ale přímo v jazykovce se dušují, že Callanova metoda je už zastaralá oproti Directu, vy máte zkušenost s Callanovou?

marton
14. kvě 2017

@lani1 jj, chodím na ni 2 roky.Začínalaj jsem úplně od nuly.Nikdy jsem angličtinu neměla. Na základce ruštinu, na střední němčinu. Ze začátku jsem byla nadšená. Po pár lekcích jsem dávala jednoduché věty.Po roce a půl jsme odjeli do států a chodili tam do jazykovky.Samozřejmě jsem byla v prvním levlu.Nemám velkou slovní zásobu, ale bez skromnosti musím říct, že z gramatiky tam byl lektor nadšený. Callan mě naučil skládat slova do vět. Pokud jsi přišla s touto metodou do styku, tak ti jsou jistě známy ty podivné věty, které fakt v praxi člověk nevyužije.Ale moc mi pak pomohly.
Na příští rok jsem na vážkách, zda nezkusit jinou metodu. Ale je pravda, že v jazykovce do které chodím, už také Callana nejedou celé 2 hodiny. Jen první část. V druhé jsou pak poslechy a vše s čím přijde lektor🙂.