Dostala jsem nabídku dát 6 letou dceru na internát do Měcholup na logopedickou základní školu. Nevím, asi nechci? Zvládne to sama? Dal jste tam někdo své ditko? Byly dobré výsledky? Nebálo se? Nebylo tam s ním zle jednáno? Cokoli, chci zkušenosti bez filtru. Na internetu toho moc nedohledam a z poradny a od nich mám jen samá pozitiva.
Děkuji!
@martina1317 my máme velké problémy. Pere se to ve mě hodne. Má mateřská část a má část, dj, vím, že by ji to asi pomohlo hodně. Pro to potřebují názory lidí, co tam děti měli. Taky jsem se o tom dozvěděla až včera v poradně. 🙂
@karol1996 u nas by asi dcera nepochopila, proc musi byt pryc, proc nemuze byt s nami doma… ma dalsi dva sourozence, vim, ze by se ptala, proc oni jsou tu s nami a ona nemuze… to by mi utrhlo srdce … drzim palce at to dobre vyresis
Ahoj, koukam na tvuj dotaz jako puk… to existuje internatni skola uz pro takhle male deti? To jsem netusila… zkusenost nemam, ale s dcerou take resime logopedicke problemy, no predstava poslat ji od po do pa pryc a nevidet ji, tak zesilim a myslim, ze ona taky …