LZŠ Měcholupy. Jaké jsou vaše zkušenosti?

karol1996
4. únor 2025

Dostala jsem nabídku dát 6 letou dceru na internát do Měcholup na logopedickou základní školu. Nevím, asi nechci? Zvládne to sama? Dal jste tam někdo své ditko? Byly dobré výsledky? Nebálo se? Nebylo tam s ním zle jednáno? Cokoli, chci zkušenosti bez filtru. Na internetu toho moc nedohledam a z poradny a od nich mám jen samá pozitiva.
Děkuji!

martina1317
5. únor 2025

Ahoj, koukam na tvuj dotaz jako puk… to existuje internatni skola uz pro takhle male deti? To jsem netusila… zkusenost nemam, ale s dcerou take resime logopedicke problemy, no predstava poslat ji od po do pa pryc a nevidet ji, tak zesilim a myslim, ze ona taky …

karol1996
autor
5. únor 2025

@martina1317 my máme velké problémy. Pere se to ve mě hodne. Má mateřská část a má část, dj, vím, že by ji to asi pomohlo hodně. Pro to potřebují názory lidí, co tam děti měli. Taky jsem se o tom dozvěděla až včera v poradně. 🙂

martina1317
5. únor 2025

@karol1996 u nas by asi dcera nepochopila, proc musi byt pryc, proc nemuze byt s nami doma… ma dalsi dva sourozence, vim, ze by se ptala, proc oni jsou tu s nami a ona nemuze… to by mi utrhlo srdce … drzim palce at to dobre vyresis