Prosba o vyplnění dotazníku ohledně rizik na sociálních sítí.

lucouchch
6. únor 2020

Dobrý den, chtěla bych poprosit, jestli by se tu nenašli rodiče, kteří mají dítě na základní škole a byli by ochotni vyplnit mi dotazník k mé bakalářské práci na téma Povědomí rodičů o problematice rizikového chování dětí na sociálních sítích. Dotazník je zcela anonymní, nezabere moc času a velmi mi tím pomůžete. DĚKUJI

odkaz:
https://www.survio.com/survey/d/H5D5O2G9I9K4D6T3L

verdos
6. únor 2020

@lucouchch Dítě zapsané na základní škole (a tedy věkově tam spadající) a nebo dítě navštěvující základní školu (to je uvedeno přímo u dotazníku a je to trošku jiný požadavek).

krtcice
6. únor 2020

Vyplněno ale teda dalo mi to zabrat. Asi 90% jsem prostě tipla.

kocila
6. únor 2020

@lucouchch dotaznik jsem vzdala,jsem asi stara,protoze mi hodne vyrazu nic nerikalo nooo..😉

raschwa
6. únor 2020

@lucouchch Omlouvám se, ale vzdala jsem to. Většina výrazů mi buď nic neříká nebo mi to přijde jako hraní se slovíčky. Přijde mi to spíš zkoušení z terminologie než zjišťování toho, zda mám povědomí o tom, co dítěti na síti hrozí. ☹

klea81
6. únor 2020

Tak já jsem byla celkem v obraze 😇. Už se těším na dokument V síti.

berenika39
6. únor 2020

Mám 11,5 letého syna. Hodně s ním všechno řeším, co se netu týká, mám přehled, on je sdílný, myslím, že děláme dost proto, aby byl v bezpečí na síti. Ale - ten dotazník je dost, nerozumím těm výrazům, sorry.

terinka86
6. únor 2020

No, vyplnila jsem to, i když mi to teda dalo zabrat. Nemám ráda dotazníky, které se ptají na mé znalosti, ale nedají mi možnost odpovědět "nevím". Takhle budou výsledky zkreslené, protože nemáš šanci zjistit, kdo ví a kdo jen správně tipnul... Očividně se totiž vůbec neptáš na to, jestli známe rizika (jak by naznačoval název), ale na to, jestli známe pojmy, a to je dost rozdíl.

pabka
6. únor 2020

Jak tu zaznělo, zbytečný dotazník, nemůžeš pak vědět kdo věděl, kdo tipoval, kdo vůbec nevěděl. Dlouhé složité otázky. Téma absolutně neodpovídá otázkám. Vzdala jsem.

alcar
7. únor 2020

U 9. otazky jsem skoncila. 😃🤦‍♀️

jane46
7. únor 2020

Souhlasim s tim co tu zaznelo. Vedomostni dotaznik, slovickareni v moznostech. Pokud budu mit vse dobre, jak zjistis, ze jsem si to nenasla na netu? Chranim sve deti a nemusim k tomu znat cizi nazvy.
Nedokoncila jsem.
Plus me zarazilo, ze muj vek a vek deti neni zaskrtavaci moznost. Takhle tam budes mit kdeco a na vyhodnoceni docela slozite...

volfici
7. únor 2020

Moc nevím, jak budeš hodnotit výsledky. Tohle není dotazník, ale znalostní test. Jak poznáš, kdo odpověď tipl a kdo věděl?