Školní batoh Target od 3. třídy - je vhodný i dříve?

baris
26. črc 2016

Dobrý den maminky,

dcera půjde v září do 2. třídy. Před rokem jsem jí koupila školní batoh Target s ovečkou Nici vhodný pro 1 až 2 třídu. Bohužel jsem podlehla tlaku dcery a koupila jí její vysněný velmi světlý batoh. Takže v červnu už to nebyla světle béžová a divně flekatá barva 😝. Zkusila jsem ho vyprat. Fleky pustily, ale ta přední kapsa pořád smrdí - jako by se tam někdo poblil (i po 5 vyprání, dávání sody, mýdla, sušení ve vedrech přímo na slunci ...).

A protože jsem byla ze značkou Target velmi spokojená a i mladší dcera má už taky koupený batoh do první třídy Target (poučena - je tmavý), tak přemýšlím, jaký koupit starší dceři - zda opět batoh vhodný pro 1-2 třídu nebo rovnou batoh od 3třídy.

Liší se ve rozměrech - ten pro 1-2třídu je větší - 45cm a užší - jen 16cm. Ten pro 3třídu a výš je nižší - jen 38cm a naopak širší - 20cm.

Máte zkušenosti s batohy od 3třídy - stačí - není moc "malý"??? Opravdu nerada bych kupovala batohy každý rok - navíc, když už jsou školačky obě dcery. Přece jenom to není zanedbatelná položka. Stačí to ostatní - pouzdra, boxy na sešity, svačiny, pití, x balení pastelek, tužek, pér 🙄 🙄 🙄

Jedná se konkrétně o tento batoh http://www.prvnacek-shop.cz/detail.php?zbozi=51...

aselinka
26. črc 2016

Dobrý den, já myslím, že Vám nikdo moc neporadí.Ono velmi záleží na tom, jak je dcerka veliká.Ale vypadá velmi hezky.

baris
autor
26. črc 2016

@aselinka dcera měří 135cm a váží 23kg - takže samá ruka, samá noha.

Batoh má na zádech pouze na cestě ze šatny do třídy a zpět 😀

Mě jen fascinuje, jak to, že batoh pro 1-2 třídu - tedy pro malé děti je o 7cm větší než pro 3-7 třídu 😕 😕 😕 😕