Trvá měsíc, než nám k bytu připojí elektřinu?

sabinkamichalek
14. srp 2019

Zdravím ženy vy my asi poradíte více... Nastěhovali jsme se do bytu kde odpojily elektriku skrz neplacení nájemce epred námi... 19jo jsme posílali smlouvu atd na zapojení bohužel až dnes bylo řečeno že až teď se tím začali zabývat už je to skoro měsíc a zapojení proběhne konec srpna můžete mi někdo poradit jak si teď pomoct?? Už jsem zoufalá... Mám doma 2 děti a jsme měsíc bez elektřiny a ještě 2tydny budeme... Existuje nějaké dočasně zapojení budík nebo tak něco? Jsme u eon. Cz

martt
14. srp 2019

@sabinkamichalek Zkusit napojit benzínový generátor a být chvili na něm. Ale nevím jak to je se spotřebou benzínu. A dělá trochu hluk. Tak nevím jestli by vam to sousedi povolili. Ale zkusila bych se někde na to optat.

dandaa
14. srp 2019

Bohužel zapojení nového elektroměru musí být vždy od nich, dávají na ně plombu. Tchyně takhle musela mít pár dní natazenou prodluzku od sousedů.

j.a.n.i
14. srp 2019

@sabinkamichalek Prodluzovacka od sousedů...

sabinkamichalek
autor
14. srp 2019

@martt generátor asi neee eeee... Jsme v paneláku a vím že to je rachot

sabinkamichalek
autor
14. srp 2019

@dandaa skusim sousedy na zapojení jinak to nevidím

karolina867
24. zář 2019
Uživatel karolina867 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od karolina867.

A neni to treba tim dodavatelem? Zkuste vyuzit nabidku nekoho jinyho, co treba CEZ?

j.a.n.i
24. zář 2019

@karolina867 Dodavatel s tim nema nic společného, připojení resi distributor.