Hledá se mamča/kamarádka z Prahy na procházky, atd.
Holky ahojky. Bydlím na Praze 4-Michle, mám 6 měsíčního chlapečka a protože jsem přistěhovalec do Prahy, tak si tu připadám dost osamoceně . Bylo by prima mit někoho, s kym bych si tady mohla tuknut a pak vyrazit na prochazku,kafco, nakupy a tak... Moc ráda bych se seznamila s maminkou která je na tom podobně jako já a mohli bychom si navzájem pokecat a pomáhat. Budu ráda, když se mi ozve fajn holka. pa pa a budu se tešit ...
Ahoj Zanet, procházka zakončená cukrárnou byla supr, cestou jsem se stavila ještě na Chodově koupit nějakej ten dárek, ale bylo tam hodně lidí 😞 Tak to bylo jen na chvilku..
Na plavčo jdeme, teď v úterý 17.11. - sejdem se někde?Nechce se ti?Třeba před Arkádama?Nechápu, že mají první hodinu o svátku, docela mě to překvapilo.. jsem na to zvědavá.. ještě musím sehnat plavečky nebo ty plínky, stále nevím co je lepší.. 😞 Vy máte co?
Na plavčo jdeme, teď v úterý 17.11. - sejdem se někde?Nechce se ti?Třeba před Arkádama?Nechápu, že mají první hodinu o svátku, docela mě to překvapilo.. jsem na to zvědavá.. ještě musím sehnat plavečky nebo ty plínky, stále nevím co je lepší.. 😞 Vy máte co?
ahoj holky, máte někdo z Prahy malé mimčo? Nám ještě nejsou dva měsíce a ráda bych se tedy v Praze seznámila s někým s podobně starým svištěm. Jsem z Prahy 10. Kdyžtak mi napište prosím mail na gjavurkova@centrum.cz. Nevim jestli tuhle diskusi ještě najdu. Díky
ahoj Frionko.. Lucinka je teda šikulka.. Já si myslím, že Lilinka tak do měsíce bude chodit.. :-p Je to taková živá potvůrka.. jinak chodíme s Žanet na to plavčo, Lilince se to moc líbí a myslím, že Alexovi taky 🙂 Tak jsem ráda, že jsem se dokopala.. teď jsme měli nějakou tu rýmu, kašel, snad je to za náma, ale nejhorší byly teploty 39st., tak jsem si myslela, že konečně první zoubek by mohl vylézt, ale nic 😃 Takže jsme stáále bezzubý.. 🙂
Cafky Mirundo Velka gratulace Vasi slecne 🙂 vsecho nej nej nejlepsi!!!! my taky pokracujeme v plavani a supr. A v jaky cas chodite? my stejnej jak sme chodili. Jo ta zima mi uz leze krkem... uz at je pric !! tak se ozveme az konecne bude jaro!! Jo hudebka fine akorat alex je tam nejakcnejsi..takze cast probeham 🙂 .Zatim pa pa
Ahoj Holky bydlím kousek od toho parčíku, ale zrovna máme kočárek na reklamaci, jen se nám povoll pultík a sami jsme se nedostali ke šroubku. No a tak čekám už dva týdny a pořád nic. Baruška naštěstí chodí umí, máme 1,8roku. Tak najde se někdo s podobně starým dítkem? My už ty procházky máme aktivní 🙂 a v nákupním centru je to s ní o nervy, nakupuje a neplatí 😃 takže se vždycky naběhám.
Ahoj vespolek,
nechcete se někdo zítra (25.3.) připojit směr hřiště a je jedno jaký?? Potažmo třeba na procházku apod.? Mám šlapající skoro 15měs. živou potvůrku jménem Verča 🙂 a nedá se zastavit!
nechcete se někdo zítra (25.3.) připojit směr hřiště a je jedno jaký?? Potažmo třeba na procházku apod.? Mám šlapající skoro 15měs. živou potvůrku jménem Verča 🙂 a nedá se zastavit!
My se vyskytujeme na Praze 4, konkrétně Michle. Odkud jsi ty? Doufám, že ne daleko. Holt Praha je trochu větší...
Tak tj taky trochu z ruky. Dobře přes celou Pha to není, ale jelikož nemáme k dispozici auto, má ho taťka, tak tzn.cestovat busem, pak tram 11. Občas by to šlo. Kolikrát denně spíte? My ještě pořád 2x...
Začni psát odpověď...

Odešli
nechce se vám někam ve čtvrtek nebo v pátek?Třeba na ty Háje?
Pipiii, to bys mohla ještě s náma.. 🙂 Koukám, že jsi maminka čerstvě, Amálka je moc krásná! A kde teď přesněji bydlíš?Já na Zeleném pruhu..