Hledám online kamarádku na pokec 🙂
Ahoj, hledám někoho kdo by si chtěl jen tak popovídat, k tomu samozřejmě probrat partnery, děti, tchyně, milence atd.🙂
Prostě hledám kamarádku/y na pokec online.
Přidá se ke mě někdo 🙂
Prostě hledám kamarádku/y na pokec online.
Přidá se ke mě někdo 🙂

•
5. led 2015Pokecá někdo?? 🙂 :-p
1
@rehr Ahojky ráda tě uvítám mezi námi i ostatní 🙂 a kde pak bydlíš ??? S manželem taky bydlíme na vesnici už 5 let a bydlíme na Klukách a taky tu moc kamarádek nemám max.1 a 2 sestřenice ale ty chodí do školy takže nic moc na pokec 🙂 ( taky krom rodinných příslušníků a manžela ) 🙂
@efea1986 Ahojky píšeme si tu pořád neboj 🙂 A kdepak bydlíš s přítelem? Já s manželem bydlíme taky na vesnici Kluky směr na Kutnou Horu,Kolín,Český Brod,Praha 🙂 a už na vesnici bydlíme 5 let 🙂 a mám tu jenom jednu kamarádku a 3 sestřenice a jedna sestřenice odstěhovala do města a ty dvě sestřenice chodí do školy 🙂 tak že nic moc kamarádek taky nemám 🙂
Nebojte,to bude v pohodě 🙂 taky mám dvě děti,sice už velké, 17 a 12 let,vychovávala jsem je sama.rodiče nemám a oba tatinci mých kluků se na nas po půl roce vykašlali 😞 taky jsem myslela,že mi z toho musí zákonitě přeskočit,ale naštěstí se to nestalo 🙂 teď kdyz uz sou velcí a mě tak nepotřebují,tak mi to pomalu taky lezlo na mozek, vyřešila jsem to tak,že jsem si našla druhou práci,kterou můžu dělat po večerech,odpolednech a taky s klienty chodit na kafčové schůzky,kde si hezky popovídáme 🙂
Ahoj, tak vás všechny zdravím 🙂 Jo péči o dítka vnímám jako časově a hlavně nervově velice náročnou záležitost 😃 Ale když zrovna náhodou nezlobí a nic nevyžadují, tak jsou k sežrání 😃
@aknivi Tak ty už máš tyhle starosti za sebou 🙂
No já mam tolik věcí, co potřebuju udělat, zařídit, dočíst, pozjišťovat, ale nakonec se po dětské večerce většinou zmůžu akorát tak na pc. A tak jsem tady 😉 Zrovna bych měla řešit letní dovolenou, ale nějak nemám na to se na nic soustředit.
S kamarádkama na tom taky nejsem valně. Pár jich tu mám, ale nevídáme se až tak často. Rodina daleko, no taky mi z toho občas šibe. Ale mateřskou si náhodou užívám 🙂
@aknivi Tak ty už máš tyhle starosti za sebou 🙂
No já mam tolik věcí, co potřebuju udělat, zařídit, dočíst, pozjišťovat, ale nakonec se po dětské večerce většinou zmůžu akorát tak na pc. A tak jsem tady 😉 Zrovna bych měla řešit letní dovolenou, ale nějak nemám na to se na nic soustředit.
S kamarádkama na tom taky nejsem valně. Pár jich tu mám, ale nevídáme se až tak často. Rodina daleko, no taky mi z toho občas šibe. Ale mateřskou si náhodou užívám 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli