Jak přestat kouřit? Pomožte

primissi
12. čer 2011

Je mi 23 let a už od 16 let kouřím. Přestala jsem jen na období, kdy jsem čekala dceru. Nyní zase kouřím a toho hrozného zlozvyku se nemůžu zbavit. Naposledy jsem měla cigaretu včera večer a už teď se potím z pocitu, že si už nikdy nezapálím. Prosím o pomoc, zkušennosti těch, co to zvládli.

domiz
19. čer 2011

já jsem na tom úplně stejně☹když jsem čekala malou tak jsem hned přestala a začala znovu kouřit,když jsem přstala kojit.tak dlouho jsem to vydržela a říkala si,že už nezačnu.manžel je taky kuřák,takže mě to lákalo.kolik vykouříš za den?já si třeba včera nezapálila vůbec.četla jsem,že pomáhá elektronická cigareta,ale moje sestra si ji koupila a stejně kouří,ale je silnej kuřák.no a pak jsou ty různý léčitelé,co ti to údajně odblokují.manžel by to chtěl zkusit.třeba zabere tohle.

kapulet
19. čer 2011

ahoj, tak já jsem přestala vždy když jsem čekala mimčo, ale začala jsem (až jsem nekojila) vždy když jsme jeli k babičce a dědovi do čech (od nás asi 200 Km), manžel kouří, já před prvním těhotenství asi 10 let; oni jsou rodiče mého manžela oba kuřáci, a když se večer až děti ulehli otevřelo vínečko a všichni kolem kouřili tak jsem si taky dala, no a z víkendu se stalo kouření i ve všední den. U posledního těhotenství se mi podařilo nekouřit a vcelku to vypadalo, že už nezačnu 😠 , přišlo ale stěhování kvůli zdravotnímu stavu naší nejstarší, a to k mým rodičům a začala jsem nanovo, bohužel naše vzájemné vztahy jsou v kritickém bodě a stal se ze mě silný kuřák. Moc by jsme si s manželem přáli přestat, ale u nás je to spojené tak nějak s nervama. Víme oba, že se nám dařilo nekouřit když byl klid, tak snad až se přestěhujem do konečně našeho, zase se nám zadaří 😅 Jinak když jsme si to spočítali na rok, no byla by parádní dovolená nebo noblesní vánoce 😅 Držím všem palce ať se zadaří.

mamkamarketa
20. čer 2011

pani primissi to si zacala brzo 😅 🙄
no ja jsem si kdysi neco nahmatala v prsu (mlecna zlaza) tak jsem se vydesila,ze jsem okamzite s kourenim sekla. no a nez jsem sla na vysetreni,tak uz jsem si na cigarety ani nevzpomela 😵 jinak pokud mate partnera kuraka je to tezky,ale urcite doporucuju nikam nechodit (hospudky,znami,....) a treba vynechat alkohol a kaficko-chapu,ze cigareta da dvojce vina uplne jiny ''smrnc''
drzim palce a preju hodne stesti a silnou vuli