Jakou máte zkušenost s focením dětí? Doporučte fotoaparát

katja77
18. led 2014

Až doteď jsme fotili našeho synka jen mobilem. Teď jsme se rozhodli, že si koupíme foťák, mobilem to prostě není ono🙂 Pročítám recenze, je toho moc..... poradíte mi prosím kolik do foťáku investovat, aby byl rychlý a zachytil smějící se batole včas a ne několik sekund poté? Nechceme nic profesionálního, stačí obyčejný Olympus či Canon... atd. Předem moc děkuji za vaši odpověď a případné doporučení konkrétních značek a typů foťáků....

kamino
18. led 2014

Po zkušenostech s kompakty jsem si pořídila zrcadlovku Nikon a jsem konečně spokojená 🙂

terikus
19. led 2014

Já zrcadlovku Canon eos 1100d a je to paráda 🙂 už bych jí za kompakt nikdy nevyměnila 🙂

lenkalenulka
19. led 2014

Mam canon powershot a je skvely, je narocnejsi na baterky takze nejlip koupit dobijeci kvalitni... ale fotky dela suprove..

morrigangoddess
19. led 2014

Do kompaktu bych se nepouštěla vůbec, to už klidně foťte dál mobilem 🙂 Máme zrcadlovku - Pentax K30 a kompakt s výměnnými objektivy Sony NEX. Zrcadlovka samozřejmě vede, ale u dětí jde i o to, aby člověk rychle reagoval a zachytil okamžik. V tomhle směru je super ten NEX, který můžu jen doporučit.

klaire22
19. led 2014

za sebe doporučuji jednoznačně zrcadlovku. Máme nikon 3100 se setovým objektivem 18-55. a nedám na něj dopustit. za sebe radím - do kompaktu bych nešla, pokud chceš krásné fotky, udělá ti je jedině zrcadlovku!!!!!