Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!

•
5. čer 2009je, ja do te Lyse myslela jako Petru a SLuni, pac vim, ze to maj nejbliz....ale jako kdyby chtel nekdo dalsi 😃 😃 😃 Budu taky muset nekdy sama s malym tim elefantem do Prahy asi vyrazit...
0
z Lysy vlak tam nejezdi, tak akorat do Melnika, ale ne pres Neratovice 😞 Tak nic no....nekdy priste....
ditko se mi probudilo, tak pujdem bastit...
Vcera jsem si dala jatra na cibulce (spareny) s ryzi a dneska v noci mi to dal malej sezrat :-x :-x :-x ]-( 😢 ALe ted uz je v pohode...a pak zase nalitnu na ty stenata, musim se s nima porad nufat 🙂
ditko se mi probudilo, tak pujdem bastit...
Vcera jsem si dala jatra na cibulce (spareny) s ryzi a dneska v noci mi to dal malej sezrat :-x :-x :-x ]-( 😢 ALe ted uz je v pohode...a pak zase nalitnu na ty stenata, musim se s nima porad nufat 🙂
hele, anac, koncem cervna, co bude ten posledni vikend, tak jedem k babi a zase pojedem pres Benesov na Tabor....copak budes robit v ten patek 😃 😃 Zkusim neco navrhnout Martinovi, ze bychom se nekde stavili, ale asi bude "stestim bez sebe" 😃 😃 ALe kdyz bych rekla, ze to je anac z konika 😃 😃
Uz musim jit...
Uz musim jit...
Ahoj holky, nejak vas zase zanedbavam....
Odpo mam v planu vas docist.
Vim, ze dnes ma Feb nejakou kontrolu, tak drzime palce. My za hodku take vyrazime k MUDr. Dnes budou Patule kontrolovat tu boulicku na tvari a taky uzdicku pod jazykem s tim, ze se mame domluvit, co dal. Tak odpo dam vedet jak jsme dopadly.
Vcera jsem podnikla utok na Hypernovu a dotahli jsme 14 baliku Huggiesek. No, to uz nam snad nejakou dobu vydrzi.... 😃
Odpo mam v planu vas docist.
Vim, ze dnes ma Feb nejakou kontrolu, tak drzime palce. My za hodku take vyrazime k MUDr. Dnes budou Patule kontrolovat tu boulicku na tvari a taky uzdicku pod jazykem s tim, ze se mame domluvit, co dal. Tak odpo dam vedet jak jsme dopadly.
Vcera jsem podnikla utok na Hypernovu a dotahli jsme 14 baliku Huggiesek. No, to uz nam snad nejakou dobu vydrzi.... 😃
tak vysetreni ledvin ok, jeste nas casem ceka hormonalni profil z krve ale to prej az nekdy po pul roce az bude trochu "ockovaci klid" ze je to ted rozhazeny.
manzel prave v hyperove nakupuje 10 baliku plen 😃
tak se mejte, obcas se ukazu (s nakym dotazem nebo typem na nakou akci 😉 ale uz tu nebudu drepet cely dny pomalu, stejne jsem pak z toho akorat spatna a pripadam si tu tak trochu na jiny koleji.
manzel prave v hyperove nakupuje 10 baliku plen 😃
tak se mejte, obcas se ukazu (s nakym dotazem nebo typem na nakou akci 😉 ale uz tu nebudu drepet cely dny pomalu, stejne jsem pak z toho akorat spatna a pripadam si tu tak trochu na jiny koleji.
Začni psát odpověď...

Odešli