Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!

•
11. srp 2009Holky,tak jsem ten kočárek našla v bazárku v červené barvě za 7500,- !!!
0
tak jako matoušek hysterické dítě není 😉 ,ale maru prostě není zvyklá na pláč.....
uvařila jsem velkou kombinaci-mrkev+brambor+květák+řepa+kedlub a dneska navíc žloutek tak zvědavá na vzteklouše 😎
neli to, že si musím s maru hrát mezi 4-5hodinou ranní už neřeším....,ale přemýšlím, že o víkendu půjdu pěkně hajat do ložnice a taťulda bude spát s maru,ať si ji holku taky užije 😃
uvařila jsem velkou kombinaci-mrkev+brambor+květák+řepa+kedlub a dneska navíc žloutek tak zvědavá na vzteklouše 😎
neli to, že si musím s maru hrát mezi 4-5hodinou ranní už neřeším....,ale přemýšlím, že o víkendu půjdu pěkně hajat do ložnice a taťulda bude spát s maru,ať si ji holku taky užije 😃
ajajaj tak to se taky bojím,aby až bude maru starší ať sebou vzteky nehází na zem :-p no uvidíme uvidíme :-N
ilon kočárek vypadá špicovně 🙂 !!! já furt přemýšlím jestli ty golfky,když manduca prozatím zakázaná....prostě potřebuju si ulehčit cestování vlakem....a děsně se bojím té chřipajzny jedné hnusné bo to nevím jak bychom pak jezdily na rehabku do brna a za rodiči do ovy-vlakem bych si to teda nelajzla 😞 tak snad to nebude tak hrozné.....
ilon kočárek vypadá špicovně 🙂 !!! já furt přemýšlím jestli ty golfky,když manduca prozatím zakázaná....prostě potřebuju si ulehčit cestování vlakem....a děsně se bojím té chřipajzny jedné hnusné bo to nevím jak bychom pak jezdily na rehabku do brna a za rodiči do ovy-vlakem bych si to teda nelajzla 😞 tak snad to nebude tak hrozné.....
monco nechci desit! zkouseli jsme jen jeden model pujcili jsme si ji od svagrovcu, treba co model to jinej sklon a treba zalezi i na roku vyroby auta, sedacky muzo byt jine. Pridelat tam sla ale proste se neopirala. Nevim jestli to tak je ok nebo ne, stejne pri brzdeni leti dopredu... desne nas to prekvapilo =-)
tak jsem anšla fotku na netu - to je to naše vozidlo http://detske.bazarky.cz/inzerat/fotografie-inz...
jo a holky dalsi vec, je dobry se na sedacku kouknout z hlediska matrose, treba ta co jsme vybrali my, maxi cosi tobi- ac stejny model tak ruzne barvy jsou z ruznych materialu a ne vsechny jsou na omak teda prijemne 😛 nektere jsou jakoby semisove, nektere do sustakova, jine prevazne bavlnene...
Moni, to bude ono - trpaslík 😃 MM má zvláštní vkus - osciluje mezi těmahle bláznovinama a uměleckýma, až alternativníma filmama (kdo viděl Brazil, Zvětšeninu a naprostou perlu Naqoyqatsi, pochopí) :-p
Já nevím proč, ale chicco ve mně zrovna pozitivní ohlas nevzbuzuje, přitom není důvod. Ale koukám, že tady to docela frčí, kočárky i sedačky a většinou spokojenost, že?
Na romer jsem taky chválu slyšela.
Holky, dneska jsem jak zimnice, ale ještě bych potřebovala poradit chůvičku - potřebovala bych spolehlivou a s asi půl kilometrovým dosahem.
A dopr., tedď jsem pověsila ven prádlo a začlo pršet jak v deštným pralese ]-( ]-( ]-(
Já nevím proč, ale chicco ve mně zrovna pozitivní ohlas nevzbuzuje, přitom není důvod. Ale koukám, že tady to docela frčí, kočárky i sedačky a většinou spokojenost, že?
Na romer jsem taky chválu slyšela.
Holky, dneska jsem jak zimnice, ale ještě bych potřebovala poradit chůvičku - potřebovala bych spolehlivou a s asi půl kilometrovým dosahem.
A dopr., tedď jsem pověsila ven prádlo a začlo pršet jak v deštným pralese ]-( ]-( ]-(
Neli - takze jak psala Moni - tu Ikeackou zidlicku maji v bile rovnez. Letos zaradili do nabidky i cervenou a modrou. Krmeni v lehatku uz byl boj, taky tam mam jen 3bodovy pas a ta nase potvurka si blazene otirala zamatlanou papuli prave do lehatka, grrrrr...
Jinak jsme dnes meli kontrolu na 7 mesicich. Asi tu mam nejhubenejsi decko, co? Aktualni vaha 6550g, vysku nemerila, na 6 mesicich to bylo 66 cm. Dobla nam Synflorix a Hexu, tak uvidime, jak se s tim Patula popere.
Jinak jsme dnes meli kontrolu na 7 mesicich. Asi tu mam nejhubenejsi decko, co? Aktualni vaha 6550g, vysku nemerila, na 6 mesicich to bylo 66 cm. Dobla nam Synflorix a Hexu, tak uvidime, jak se s tim Patula popere.
toni ale koupit kalhoty 110, 130 vel misto za 650 za 100kc, takovy krasny, no nekup to 😃 proste jsem posbirala naky veci co se mi libily a kdyby to danysek neunosil tak mame aspon darky pro kamarady 🙂
to je patulka princezna 🙂 danielek by byl vedle ni jak golem. No jsem zvedava kolik na na nas vykoukne na vaze u mudra, jdem za 2 tydny. Pijjde mi tak pomerne k delce nejak furt stejnej... zajimavy je ze nikdy nebyl tak tlustouckej aby mel fald uprostred predlokti 😃
to je patulka princezna 🙂 danielek by byl vedle ni jak golem. No jsem zvedava kolik na na nas vykoukne na vaze u mudra, jdem za 2 tydny. Pijjde mi tak pomerne k delce nejak furt stejnej... zajimavy je ze nikdy nebyl tak tlustouckej aby mel fald uprostred predlokti 😃
toni obvykle deti na mlece byvaji "hubenejsi" a ty na umelym "tlustsi", nicmene ja danilekovi vyrabim asi smetanku, kdyz pribral 6kg de facto jen z mlika, kdyz nepocitam tech par lzicek prikrmu za ty 3tydny co prikrmujem, to se snad ani neda pocitat... 8-(
i kdyz pozor! dneska mel poprve brokolici, ktera mi prisla extremne hnusna a ekala jsem ze do nej nic nedosatnu ale omyl! padalo to do nej jak nemci do krytu, snedl pulku male lahvicky, snad by snedl i celou, ale to jsem zas nechtela kdyz ji ma prvne a nemame ji ozkousenou. Celou lahvicku nesnedl nikdy, max tak 2/3
i kdyz pozor! dneska mel poprve brokolici, ktera mi prisla extremne hnusna a ekala jsem ze do nej nic nedosatnu ale omyl! padalo to do nej jak nemci do krytu, snedl pulku male lahvicky, snad by snedl i celou, ale to jsem zas nechtela kdyz ji ma prvne a nemame ji ozkousenou. Celou lahvicku nesnedl nikdy, max tak 2/3
Začni psát odpověď...

Odešli