Březnovky a březňátka 2008
Tak když se k tomu nikdo neměl, tak jsem si dovolila založit nové téma a změnit i název, když už nemáme ta miminka 😉 , tak doufám, že mě neukamenujete a přesunete se sem :-N a nenecháte mě tu samotnou 😃

•
30. dub 2009sajo:krásný břicho a opakuji že jasně holčičí.......a máš ho teda pěkně dole 🙂
0
leni: díky...jj, posli jako blázen, břicho dole, otevřená jako ... a stále kindervejce 😃
Dobré ráno 🙂 teda Saji máš ho už pěkně dole =-) mě tak ani u jednoho těhu nespadlo :-o
mjanco: že by těhu-demence??? 😃
tomi: vidíš a kámoška mi tvrdí, jak ho mám furt nahoře, že ona ho před porodem fakt tahala pomalu mezi koleny 😃...mně u Maji taky vůbec nespadlo....MM když mi ho maže, tak říká, že už mám pod prsy jakoby náměstí 😃 a já si z vrchu ani na pupík nevidím, tohle fakt od Maji neznám 😃, no fakt, každé těhu je jiné 😉
tomi: vidíš a kámoška mi tvrdí, jak ho mám furt nahoře, že ona ho před porodem fakt tahala pomalu mezi koleny 😃...mně u Maji taky vůbec nespadlo....MM když mi ho maže, tak říká, že už mám pod prsy jakoby náměstí 😃 a já si z vrchu ani na pupík nevidím, tohle fakt od Maji neznám 😃, no fakt, každé těhu je jiné 😉
Copak všechny děláte? Uklízíte, vaříte, věnujete se dětem? Maji usnula, nějak jí to teď zmáhá a usíná dřív....já přemýšlím, co uvařit....asi nějaké masíčko a bramboráky, mám na ně šílenou chuť a MM bude jistě taky rád 😉
kač: ti dám kluka 😃...kuře jsme měli v neděli....jj, nedám 😃 - mě holí MM |-| :-N a užívá si to, kdyby si ho viděla, jak zodpovědně to bere 😃 a jak se snaží 😃
Jo a udělalo se mi kolem pupku asi 5 strií, MM mi tvrdí, že to jsou žilky, ale nejsou....jako doteď nebyla ani jedna, tak snad teď ve finále mi popraská celý břicho :-p
kač: mě by se to líbilo toho 1.5. - že bychom 1-ho slavili Matyldu, 2-ho maji, 3-ho naše výročí 😃...on je MM schopnej dotáhnout kus rozkvetlý větvičky i do porodky 😃, takže o líbačku bych nepřišla 😃
kač: jenže já nemám žádné hlasovací právo, kdy to bude....je to na matyldě a ta bude určo vyčkávat jak jen dlouho to půjde..... :-S
ahoj baby, saji: počkej, pořád má čas, prvního je až zítra 😉 A všechyn ti přejem rychlý porod, tak je možné, že začneš rodit zítra 2 hodiny před půlnocí a do půlnoci je veku 🙂
Diblo: doufám, že už se z toho vaše malá dostane. To věřím, musí být strašné, pořád nemocné dítě, mně to ničí a to není tak dlouho jako u vás. Musí být už lépe. Jinak já budu dělat stejné nákupy až je to holka nebo kluk 😉
Katus: tak to je zvláštní příjmení 🙂 A zní lépe bez -ová.
Saji: tý jo to břicho ti pěkně visí dole, to čumím :-N
Diblo: doufám, že už se z toho vaše malá dostane. To věřím, musí být strašné, pořád nemocné dítě, mně to ničí a to není tak dlouho jako u vás. Musí být už lépe. Jinak já budu dělat stejné nákupy až je to holka nebo kluk 😉
Katus: tak to je zvláštní příjmení 🙂 A zní lépe bez -ová.
Saji: tý jo to břicho ti pěkně visí dole, to čumím :-N
Začni psát odpověď...

Odešli