Březnovky a březňátka 2008
Tak když se k tomu nikdo neměl, tak jsem si dovolila založit nové téma a změnit i název, když už nemáme ta miminka 😉 , tak doufám, že mě neukamenujete a přesunete se sem :-N a nenecháte mě tu samotnou 😃
saji: super fotečky!!!!! x-) x-) x-) malý je bombastický!!! A fakt není zas tak malý... vypadá jak měsíční miminko... =-) x-) x-) krásný pohled na celo rodinku a kočárek vypadá moc krásně, nevím co ti lidi pořád mají!!!! 😉
Holky to je v poho s těma šatama, však já si určo nějaké najedu, jen jsem opravdu byla zklamaná.... ale to bylo včera.. dneska už je dneska a na příští týden bych si snad mohla nějaké ty salóny domluvit na omrk x-) jedeme do ovy zařídit tu svatebku, tak to vezeme při jednom 🙂
Holky to je v poho s těma šatama, však já si určo nějaké najedu, jen jsem opravdu byla zklamaná.... ale to bylo včera.. dneska už je dneska a na příští týden bych si snad mohla nějaké ty salóny domluvit na omrk x-) jedeme do ovy zařídit tu svatebku, tak to vezeme při jednom 🙂
Jo a o víkendu tady máme zase závody motorek ]-( ]-( ]-( , MM se modlí, aby pršelo, bouřilo, aby to zrušili...dokonce tu dneska čistili vozovku, jindy to samozřejmě nedělají.... :-p :-p :-p a navíc tu máme i pouť, takže když nebudou slyšet motorky, bude tu řvát hudba z pouti ]-( - prostě bomba a celý víkendse kvůli uzavření "trati" nedostaneme z baráku...fajn vyhlídky.... 8-( 8-( 8-(
kozin: Domča teda fakt malej není 😃 😃 😃, ale tlustej taky nééé....
mjančo: on Domča ještě hodně spí i přes den, tak netuším, až bude spát míň a míň, jak to zvládnu..navíc je doma MM, takže máme skore jedno dítě-jeden rodič 😃..... x-)
Jinak Domča je už teď pěkně vyčůranej a strašně rád se chová, včera byl MM s Maji odpoledne asi na tři hodiny s dědou pryč - kvůli tomu jeho vraku auta, já si chtěla schrupnout a Domča mě nenechal, celou dobu se chtěl chovat, když MM s Maji přijeli, tak jsem jim šla naproti a strčila ho do košíku a on tam normálně usnul, mně tam zaboha spát sám nechtěl, chtěl být na rukách - lumpík 😃
mjančo: on Domča ještě hodně spí i přes den, tak netuším, až bude spát míň a míň, jak to zvládnu..navíc je doma MM, takže máme skore jedno dítě-jeden rodič 😃..... x-)
Jinak Domča je už teď pěkně vyčůranej a strašně rád se chová, včera byl MM s Maji odpoledne asi na tři hodiny s dědou pryč - kvůli tomu jeho vraku auta, já si chtěla schrupnout a Domča mě nenechal, celou dobu se chtěl chovat, když MM s Maji přijeli, tak jsem jim šla naproti a strčila ho do košíku a on tam normálně usnul, mně tam zaboha spát sám nechtěl, chtěl být na rukách - lumpík 😃
terez: díky, ale MM mi jí už zkritizoval 😃 , prý mě musí vyfotit s dětma, tahle prý není pravdivá 😃 , prý musí být vidět, že ty dvě děti mám 😃...a normálně se mě snaží vykrmit, furt prý "jíš za dva a kojíš", furt mi nosí sladký...co má za lubem fakt nevím :-N 😃
terez: zrovna nám přišla cenová kalkulace od vekry a jsou šíleně drahý 😢 😢 😢
Kozi, nevzbudila si mě. Měla jsem vypnutý zvuk, ale vzbudila jsem se ze zvyku.
Ví teda Jarek, kde to je? Jardovi jsem dala pláštěnku a penízky má u sebe 😉
Saji, fotečky nádherné! Domísek je krásný a je nádherný pohled na něj a Mariánku x-)
Dáreček jsem zatím neposlala. Jsem ostuda. Zatím jsem se nedostala na poštu :-N
Ví teda Jarek, kde to je? Jardovi jsem dala pláštěnku a penízky má u sebe 😉
Saji, fotečky nádherné! Domísek je krásný a je nádherný pohled na něj a Mariánku x-)
Dáreček jsem zatím neposlala. Jsem ostuda. Zatím jsem se nedostala na poštu :-N
Tak teď jsme tady měli totál fekal párty :-p :-p :-p Terku jsem nechala běhat bez plíny, tak skákala, radovala se. Skákala po mě a dělala koníčka, pak ze mě slezla, a ve stoje se vedle mě vy.rala na matraci :-N :-p Tak jsem ji rychle vzala a posadila na nočník a uklidila, naštěstí tvrdé, hovino, mezitím se do nočníku vyčůrala a slezla. Tak jsem vzala nočník, že ho vypláchnu a ona za mnou běžela do koupelny, kde se po.rala tentokrát na řídko na zem :-p :-p :-p Smradu jak v cařihradu, tak jsem ji rychle posadila na nočník, šla pro toaleťák a tím to posbírala... No, mělo to ještě pokračování, ale to už raději nerozebírám ]-(
Saji- krásný fotečky x-) malej je nádhernej a co malinká nežárlí teda asi co? s tím objednat oběd manžu chválím má plus..
s tou nervozitou před svatbou nevím nevím, taky to vidím na panáka..
Ewi- co vy, jak jste pokročiliy,
A vy katu máme oznámení už?
s tou nervozitou před svatbou nevím nevím, taky to vidím na panáka..
Ewi- co vy, jak jste pokročiliy,
A vy katu máme oznámení už?
já taky a do toho oranžový růže, ted jsem včera dodělala koščíky a mám na nich bílý a oranžový mašličky 😉
a kdy že to máte Ewčo?
a kdy že to máte Ewčo?
tak mi to holky nedalo a začala jsem shánět šaty i na netu (Petru, děkuji moc za odkázek, ale je to fakt štreka, abych tam jezdila třeba na dvě zkoušky... a pak vrátit šaty... to by se mi asi nevyplatilo.. :-N 😃 ale děkuji 😉 ) a našla jsem paní, co prodává svoje sv. šatičky, hodím fotečku do albíčka, je sice z daleka, ale dá se s ní nějak určo domluvit, podle toho jak jsem si s ní psala.. a šaty se mi strašně moc líbí a hlavně ta paní měla úplně stejný problém jako já, má velká prsa, a užší pas, takže měla problém ve vššech salónech dokonce i v Praze, tak si je nechala šít na míru...
katu- hezký vždyt já už to oznámení viděla, akorát mi to vypadlo vypadá hezky, podívej se na naše na bereme se taky máme z fotky..
ewi- 1. srpna to už budeme skoro 2 měsíce paní tak ti můžeme dávat rady 😃
ewi- 1. srpna to už budeme skoro 2 měsíce paní tak ti můžeme dávat rady 😃
Začni psát odpověď...

Odešli
sajo: fotky kouzelny x-) , jste uzasna rodinka a je fajn slyset, ze se to da v poho s 2 malyma detma zvladnout 🙂
my byly ted dopo venku, Lucka za cele dopoledne mela jen kojo a pul jablka, pak se prokadila az na zada, nastesti snedla obed, tak jsem trochu klidnejsi, roste ji ta stolicka, to bude asi od toho, ze?
odpo jdeme s dalsi kamoskou ven, mam vse hotovo (az na zehleni, ale to tu mam snad porad, to nepocitam), tak budu mit dnes relax den 🙂