Čakovické mami a mimi
Ahoj holky, chcete-li, tak tady máme svoje vlákýnko, ale prosecký a letňanský holčiny jsou taky prima 🙂
Lucko,tak vidíš jak je hodná 😉
no ještě ,že jsme tam nešli 😉
Ale máme postavené pískoviště s domečkem trvalo to skoro 3 hodiny,ale vypadá to moc dobře ,ještě koupíme písek a je to 😃
no ještě ,že jsme tam nešli 😉
Ale máme postavené pískoviště s domečkem trvalo to skoro 3 hodiny,ale vypadá to moc dobře ,ještě koupíme písek a je to 😃
Pavlí
tak my tam pak šly s holkama ještě jednou
Kačka mě prosila,že tam nepůjdeme,že to tam řve,ale když viděla,že si děti nosí balonky,tak souhlasila,že tam půjdeme
ale bohužel maminka si nevzala peníze,balonek nebyl 😞 ale byla v pohodě
kristýnka i v tom řevu spala 😃
my tam přišli v 17h když tam byl Vilda Čok a to byl fakt rachot
byla zima kačka si potancovala a šly jsme na dětské hřiště
v 18h jsme došly domů a děsný slejvák
takovýhle akce jsou asi pro větší děti 😉
tak my tam pak šly s holkama ještě jednou
Kačka mě prosila,že tam nepůjdeme,že to tam řve,ale když viděla,že si děti nosí balonky,tak souhlasila,že tam půjdeme
ale bohužel maminka si nevzala peníze,balonek nebyl 😞 ale byla v pohodě
kristýnka i v tom řevu spala 😃
my tam přišli v 17h když tam byl Vilda Čok a to byl fakt rachot
byla zima kačka si potancovala a šly jsme na dětské hřiště
v 18h jsme došly domů a děsný slejvák
takovýhle akce jsou asi pro větší děti 😉
Ahoj holky, my tam byli okolo 12, taky jsme tam moc dlouho nevydrželi páč trochu pršelo. Ale Barča byla nadšená z kolotoče a z míčků, pak zbaštila celýho perníkovýho králíka a šlo se 😃
Lucko,jj houpačku má Kája od 8 měsíců a od roka i skluzavku sice né moc dlouhou,ale jí to stačí 😃 😃
Eveli, a co domeček, vypadá to kvalitně? Jo a kdyby si chtěl Aleš vylepšit čas, tak může složit i ten náš 😉 určo to už dá za dvě hodinky 😃 😃 😃
Ahoj holky 😉
Leni,jj vypadá to moc dobře a prej vám to Aleš pomůže složit 😉 musí na to být dva v jednom se to nedá 😉
Leni,jj vypadá to moc dobře a prej vám to Aleš pomůže složit 😉 musí na to být dva v jednom se to nedá 😉
Lucko 😃 😃 😃 ale myslela na tebe 😉
Taky jsem chodila pořád čůrat 😃 😃 😃 ale já chodím normálně takže tohle bylo hrozný :-p
A čas dobrý Kája vstává místo v 6-7h v 8-8.30 😉 ale uvidíme jak dlouho jí to vydrží :-p
Taky jsem chodila pořád čůrat 😃 😃 😃 ale já chodím normálně takže tohle bylo hrozný :-p
A čas dobrý Kája vstává místo v 6-7h v 8-8.30 😉 ale uvidíme jak dlouho jí to vydrží :-p
Ahoj holky, tak u nás zatím posun času v poho, šoupla sem ho dětem už v sobotu, aby si lépe zvykly 😃
Eveli, tak sem koukala, že domeček už neprodávají - ještě že sem dala na Martina a objednala ho, bych si teď rvala vlasy. Joo a mám vyřídit ať pustíš Aleše do hospody 😉 že by zas mohli prej vyrazit.
Lucko, tak ve čtvrtek je barča nahlášená do školky 😉
Eveli, tak sem koukala, že domeček už neprodávají - ještě že sem dala na Martina a objednala ho, bych si teď rvala vlasy. Joo a mám vyřídit ať pustíš Aleše do hospody 😉 že by zas mohli prej vyrazit.
Lucko, tak ve čtvrtek je barča nahlášená do školky 😉
Leni,fakt už ho nemaj jo? :-| no tak jsme ho koupili včas 🙂 😉
At si na pivo klidně jde mě je to fuk 😃 😃 😃 říkal co třeba v sobotu večer? dopolede jedeme pryč,ale odpoledne se vrátime 😉
At si na pivo klidně jde mě je to fuk 😃 😃 😃 říkal co třeba v sobotu večer? dopolede jedeme pryč,ale odpoledne se vrátime 😉
Lucko,jede 195,151 a ještě ten druhej co jede okolo vás 🙂 no jen co bude hezky se dohodnem 😉
Lucko,
zaplatím to hotově až v ten čtvrtek, prý to stačí. Odevzdám ten evidenční list atd. - vše až v ten čtvrtek. Oběd donesu Báře zatím sama.
Ještě k čébovi jezdí 296 😉 - ale je to i pěkná prochajda to dojdete 😉
zaplatím to hotově až v ten čtvrtek, prý to stačí. Odevzdám ten evidenční list atd. - vše až v ten čtvrtek. Oběd donesu Báře zatím sama.
Ještě k čébovi jezdí 296 😉 - ale je to i pěkná prochajda to dojdete 😉
Začni psát odpověď...

Odešli
kristýnka včera dostala výhružku,že jestli mě nenechá spát celou noc,tak už nedostane prso 😃
tak jsem kojila po 23h a hodná holka nechala mamku spát do 4 45min.
takže super,konečně jsem se vyspala
dneska má spící den
ve 12h jsem jí vzbudila na prso a od té doby zas spí