Čakovické mami a mimi
Ahoj holky, chcete-li, tak tady máme svoje vlákýnko, ale prosecký a letňanský holčiny jsou taky prima 🙂
😞 no jo, rýmu bára má, jenže já už to neřeším, protože ona jí má už od února :-| Taky sem si ji vyzvedávala úplně usoplenou! Učitelka mi říkala ať ji nedávám kapesník, že tam mají papírový, jenže ona si tam nedojde, to si raděj hraje a učitelky si toho asi nevšimnou ]-(
Lucko, aha - to nevim! No tak jí hold ukuchtím já 🙂 alespoň to sní!
Se máte s tou státní školkou! A i tak ste měli asi dost štěstí, protože vím, že sposta mamin z letňan tam děti nedostaly.
Tak se holky uvidí v pátek ve školce naposledy? 😞 Musíme pak vymyslet nějaký srazík, ať si spolu vyhrají i dále!
Se máte s tou státní školkou! A i tak ste měli asi dost štěstí, protože vím, že sposta mamin z letňan tam děti nedostaly.
Tak se holky uvidí v pátek ve školce naposledy? 😞 Musíme pak vymyslet nějaký srazík, ať si spolu vyhrají i dále!
v pátek tam jde,ale pak máme ještě 2dny na vychození
takže asi jí tam budu muset dát hned po těch svátkách
musím se ještě domluvit s účama
jo jo bylo to fakt štěstí-hodně ušetříme 🙂
hlavně aby to tam zvládala ,ty přechody do jídelny
máme malou vzteklinku
jak ti Marek spí v těch vedrech?
já furt jen kojím kojím 😞
takže asi jí tam budu muset dát hned po těch svátkách
musím se ještě domluvit s účama
jo jo bylo to fakt štěstí-hodně ušetříme 🙂
hlavně aby to tam zvládala ,ty přechody do jídelny
máme malou vzteklinku
jak ti Marek spí v těch vedrech?
já furt jen kojím kojím 😞
Ahoj,
tak fain, že se ještě zítra holky uvidí 🙂
Mareček chrní pořád stejně, vedra nevedra, naštěstí! Jen se teď naučil děsnou věc - začal skřípat zubama o sebe! to sou strašný zvuky, brrr! a ještě u toho děsně kříví pusu, protože on má dolní jedničku a horní dvojku 😃 😃 Snad ho to brzo přejde!
My v tom dnešním vedru zase přehazovali hlínu, ráno nám přivezli 9 tun zeminy, tak jsme ji s manžou museli expresně převozit na zahradu, aby nepřekážela na silnici :-| Uf, sem úplně grogy.
tak fain, že se ještě zítra holky uvidí 🙂
Mareček chrní pořád stejně, vedra nevedra, naštěstí! Jen se teď naučil děsnou věc - začal skřípat zubama o sebe! to sou strašný zvuky, brrr! a ještě u toho děsně kříví pusu, protože on má dolní jedničku a horní dvojku 😃 😃 Snad ho to brzo přejde!
My v tom dnešním vedru zase přehazovali hlínu, ráno nám přivezli 9 tun zeminy, tak jsme ji s manžou museli expresně převozit na zahradu, aby nepřekážela na silnici :-| Uf, sem úplně grogy.
Lucko, tak mi barča nadšeně vypravovala jak si s kačkou hrály 😃 😃 😃 Sice mi trvalo než sem to pochopila ... Prý házely zeleninu do koše s tím že je slaná a fuj! Kačenka prý vždycky řekla zelenina fůůůůj! Myslím, že to byly takovéty plastové hračky co tam mají 😃 Báru tu o kačce pořád básní jaká je to kamarádka 😉
Tak holky hlásím, že furt nic.
Spí se mi bídně, dneska v noci jsem byla snad každých 5 minut vzhůru,
jak mě šíleně bolela hlava. Tak jsme jeli dopoledne pro Paralen.
Naštěstí zabral! Tak jsem i odpoledne uvařila a chystám se něco vyžehlit.
Zítra jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne.
Doufám, že tentokrát se podívá i dolů a nebude mi jen prohmatávat pupík!
Bylo by super, kdyby řekl, tak maminko, zavolejte si manžela...už si vás tu necháme! 🙂
Ale takový štěstí mít nebudu.
Zítra je super datum - 7.7.2010. To by se mi šiklo. x-)
Luci, jaká byla dovča? Dobrý?
Jsem si myslela, že jste přijeli už včera, že byly otevřený větračky...
Zítra nevim, jestli to stihnu k tobě na kafčo.
Spíš bych se stavila třeba ve čtvrtek dopoledne. Budeš doma???
Spí se mi bídně, dneska v noci jsem byla snad každých 5 minut vzhůru,
jak mě šíleně bolela hlava. Tak jsme jeli dopoledne pro Paralen.
Naštěstí zabral! Tak jsem i odpoledne uvařila a chystám se něco vyžehlit.
Zítra jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi doktor řekne.
Doufám, že tentokrát se podívá i dolů a nebude mi jen prohmatávat pupík!
Bylo by super, kdyby řekl, tak maminko, zavolejte si manžela...už si vás tu necháme! 🙂
Ale takový štěstí mít nebudu.
Zítra je super datum - 7.7.2010. To by se mi šiklo. x-)
Luci, jaká byla dovča? Dobrý?
Jsem si myslela, že jste přijeli už včera, že byly otevřený větračky...
Zítra nevim, jestli to stihnu k tobě na kafčo.
Spíš bych se stavila třeba ve čtvrtek dopoledne. Budeš doma???
Pavli, držíme palce na 7.7. 😃 opravdu pěkný datum! A doktor na tebe určo jukne a uděla Hamiltonův hmat - chuťovka, těš se 😃 😃 😃
Mně to tak děsný nepřišlo - dalo se to přežít :-N ale dělali mi ho dvakrát a ani jednou nezabral 😉 Ona si to Emmička stejně rozhodne sama 😃 Tak se holky držte!
ahoj Pavlí
tak stále 2v 1 jo?
mě to bylo divný,že ještě od tebe nepřišla sms,že už je Emča na světě
ještě si jí asi trošku v bříšku užiješ mě žádný mimčo nepřišlo na svět v termínu
7.7.2010 je pěkný datum
já si taky plánovala,že Kristýnka se narodí 20.02.2010,ale prd
no hlavně,aby ti kontrola dopadla dobře
to spaní ti nezávidím
já teď taky špatně spím i kristýnka je to asi tím vedrema že furt někde cestujeme :-S
tak stále 2v 1 jo?
mě to bylo divný,že ještě od tebe nepřišla sms,že už je Emča na světě
ještě si jí asi trošku v bříšku užiješ mě žádný mimčo nepřišlo na svět v termínu
7.7.2010 je pěkný datum
já si taky plánovala,že Kristýnka se narodí 20.02.2010,ale prd
no hlavně,aby ti kontrola dopadla dobře
to spaní ti nezávidím
já teď taky špatně spím i kristýnka je to asi tím vedrema že furt někde cestujeme :-S
Leni
no to je pěkný,že hází s hračkama
a ještě učí Barču říkat na zeleninu fůj,když zeleninu Kačka baští v pohodě
to je číslo!!!
zítra jde do školky a už se svým oběděm
na prázdninový provoz už jí tam pak dávat nebudu je to dost pěnez
tak snad se holky budou vídat na hřišti
jo s tou poštou to byla pohoda do 2min.jsem byla z pošty 😉
no to je pěkný,že hází s hračkama
a ještě učí Barču říkat na zeleninu fůj,když zeleninu Kačka baští v pohodě
to je číslo!!!
zítra jde do školky a už se svým oběděm
na prázdninový provoz už jí tam pak dávat nebudu je to dost pěnez
tak snad se holky budou vídat na hřišti
jo s tou poštou to byla pohoda do 2min.jsem byla z pošty 😉
Ahoj holky,
hlásím se z poradny. 😎
Žádné změny, kontrakce žádné, hrdlo stále zavřené. Bílkovina v moči, vysoký tlak... 😞
Musím se hlídat. Při bolestech hlavy nebo vysokém tlaku musím jet znovu do porodnice.
Prý to může být nějaká těhotenská nemoc a museli by mi porod vyvolat.
Ale jak se ta nemoc jmenuje, to jsem samozřejmě zapomněla. ]-(
Když bude všechno OK, mám jít na monitor v pátek, pak v pondělí a pokud neporodim
- na další poradnu až ve středu. Tak uvidíme!!! Emmičce se u mě nějak líbí. :-N
Jdu se nadlábnout a lehnout. Začíná mě pobolívat hlava...Tak ať tam zítra zas nemusím!!!
Luci,
zítra bych se mohla stavit, až půjdu z pošty. Někdy dopoledne.
Napsala bych přetím sms...Hodí se ti to???
hlásím se z poradny. 😎
Žádné změny, kontrakce žádné, hrdlo stále zavřené. Bílkovina v moči, vysoký tlak... 😞
Musím se hlídat. Při bolestech hlavy nebo vysokém tlaku musím jet znovu do porodnice.
Prý to může být nějaká těhotenská nemoc a museli by mi porod vyvolat.
Ale jak se ta nemoc jmenuje, to jsem samozřejmě zapomněla. ]-(
Když bude všechno OK, mám jít na monitor v pátek, pak v pondělí a pokud neporodim
- na další poradnu až ve středu. Tak uvidíme!!! Emmičce se u mě nějak líbí. :-N
Jdu se nadlábnout a lehnout. Začíná mě pobolívat hlava...Tak ať tam zítra zas nemusím!!!
Luci,
zítra bych se mohla stavit, až půjdu z pošty. Někdy dopoledne.
Napsala bych přetím sms...Hodí se ti to???
Ahoj holky 😉
Pavli,drž se já měla posledních 14 dní taky vysokej tlak 😞 a Hamilton na mě nějak nepůsobil 😃 😃 a Kája počkala až do termínu 😉 a já tolik chtěla porodit dřív 😃 😃
Pavli,drž se já měla posledních 14 dní taky vysokej tlak 😞 a Hamilton na mě nějak nepůsobil 😃 😃 a Kája počkala až do termínu 😉 a já tolik chtěla porodit dřív 😃 😃
Pavli, držím palečky ať už to brzy je 😉 Si pamatuju jak to bylo s Barčou - měla sem termín 5.7. - už měsíc před sem se bála někam jezdit, pořád sem čekala ... okolo termínu pořád někdo volal, jestli UŽ? a ono nic 😃 To čekání bylo děsný. Barča se narodila 12. - ráno sem byla u apolináře na zátěžáku, řekli mi že nic, dojela sem dom a jela sem zas zpět 😃 A s Markem už sem i zapomněla, že mám dávno po termínu a jezdila sem si všude možně jak kdybych neměla rodit.
Leni, tak to by mě zajímalo, co ti dělali při zátěžovém testu. Že bych si ho frkla doma. 😃 Si párkrát vyběhnu do 4. patra a třeba to s Emčou nějak hne...
Dneska půjdu na procházku po Čakovicích a uvidim, co to udělá! 🙂
Nerada bych přenášela moc dlouho. Včra tam byla paní a tu nechali 10 dní po termínu. Chudál chytla ty svátky, tak se do toho asi nikomu nechtělo. ]-(
Dneska půjdu na procházku po Čakovicích a uvidim, co to udělá! 🙂
Nerada bych přenášela moc dlouho. Včra tam byla paní a tu nechali 10 dní po termínu. Chudál chytla ty svátky, tak se do toho asi nikomu nechtělo. ]-(
Pavli, mně nechali marka přenášet 12 dní! A na zátěžák tě asi taky případně poženou - dělají ho 41+0 - píchají do žíly oxitocín a sledují na monitoru jak mimčo reaguje.
No 7.7. si prošvihla 🙂 tak jaký je další pěkný datum?
No 7.7. si prošvihla 🙂 tak jaký je další pěkný datum?
Začni psát odpověď...

Odešli
tak bára hned hlásila, že dneska tam byla kačenka 😃 Prý si spolu hrály a kačka měla v puse dudlík a byla miminko 😃 😃 😃