Čekáme v prosinci 2010
Ahojda, s přítelem čekáme miminko na prosinec 2010, je na tom někdo stejně? :-N
ahoj holky,teda vy jste toho naštěbetali!
já byla dneská u kadeřnice konečně si řipadám zase hesčí 😃
katka_mel ty jsi to tak krásně napsala že tě mimi hladí a že je to příjemnoučké 😉
wendulla ty jdeš na nějaký velký ultrazvuk?holky on se ještě nějaký velký UZ dělá?
katcha.můj mimís byl naposldní kontrole taky hlavou dolů a když kolikrát koukám jak mám šišaté bříško říkám si že si teda asi nejspíš vyvaluje zadek tak ho po něm hladím 😃
já byla dneská u kadeřnice konečně si řipadám zase hesčí 😃
katka_mel ty jsi to tak krásně napsala že tě mimi hladí a že je to příjemnoučké 😉
wendulla ty jdeš na nějaký velký ultrazvuk?holky on se ještě nějaký velký UZ dělá?
katcha.můj mimís byl naposldní kontrole taky hlavou dolů a když kolikrát koukám jak mám šišaté bříško říkám si že si teda asi nejspíš vyvaluje zadek tak ho po něm hladím 😃
@sukubka Jé Ty se máš! 🙂 Já jdu ke kadeřnici začátkem listopadu. Taky už se těším, že budu vypadat zase jako člověk a hlavně si tam vždycky odpočinu. Je to prostě chvíle jen pro mě a je super, když se starají o Tebe a Ty můžeš na chvíli všechno vypustit z hlavy. 😉 Jinak já mám jít příště taky na utz. Za celou dobu mi ho dělal jen 3x a minule říkal, že na další kontrole mi ho udělá. Tak nevím, jestli je to povinné, nebo co. Každopádně jsem vždycky ráda, když to zkontroluje. Normálně si jen poslechne, jestli bije srdíčko a hotovo.
holky mě můj gynekolog dělá ultrazvuk pokaždé,ale na velkém ultrzvuku jsem byla 4x to on mě vždy pošle na specializované pracovišt,2x jsem byla ve FN Olomouc u pana Hyjánka a 2x u pana Poláka v olomouci,tak teda nevím jestli mě ještě tedka někam bude posílat,ale je docela poctivej takže jestli kolem 30týdne má nějaký ultrzvuk být určitě mě někam pošle (ještě k tomu když jsem měla v 1trimestru ten pozitivní screening tak mě dosti hlídá)a to se sleduje co holky?
@sukubka aha...ja mam takovou, ktera vypada jako vysokoskolsky index ( maly notysek ) a zaznamy o utz jsou hned na druhe strane. Tady mas jeden odkaz: je tam vsechno napsane, i kdyz cisla stranek asi neodpovidaji kazde tehu prukazce:
http://www.ordinace.cz/clanek/prukazka-pro-teho...
http://www.ordinace.cz/clanek/prukazka-pro-teho...
Čau holky. Tak dneska jsem se zase probudila v 5hodin. Ležela jsem do šesti a pak jsem to vzdala a vstala jsem... 😞 Přítelovi jsem nachystala snídani, tak byl rád. Dnes šel vyjímečně do práce, tak aspoň nebude hladový. A doufám, že do oběda se vrátí. No uvidíme. Dnes mám v plánu žehlit. Tak uvidím, jestli se přemluvím a pustím se do toho.
@monthy7 Jinak na ty ozvy se zeptej doktora. Někdo chodí na ozvy až při porodu do porodnice když je gynekolog dobře vyvbavený, tak ti to dělá sám. Tak se ho zeptej a uvidíš. 🙂
@monthy7 Jinak na ty ozvy se zeptej doktora. Někdo chodí na ozvy až při porodu do porodnice když je gynekolog dobře vyvbavený, tak ti to dělá sám. Tak se ho zeptej a uvidíš. 🙂
Ahoj holky, tak jsem měla zase 2 dny, kdy mě trvdlo celkem hodně a často břicho a pobolívalo jako kdybych měla nachlazený močák. NAvíc manžel odjel na týden do zahraničí, doufám, že ten týden vydržím, musím se hodně šetřit. Už nic pořádně neobleču, všechno je mě malý přes pupek 😃 . Ještě že mám lacláče, tam se to zamaskuje 🙂 .
@monthy7 Tuším, že u mého gyn. se chodí na ozvy od 36tt. On vybavení má, takže přímo k němu a do porodnice posílá po 40tt .
@monthy7 Tuším, že u mého gyn. se chodí na ozvy od 36tt. On vybavení má, takže přímo k němu a do porodnice posílá po 40tt .
Ahoj holky. Ode dneška je akce v lidlu na věci pro mimča. http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/lidl_cz/hs.xsl/... Tak se když tak jděte mrknout.
holky nepřemýšlely jste nad plenama All in One???...viz. srovnání..http://www.sanami.cz/view.php?cislocl...
@monthy7 věci pro malýho mi vezme přítel podle toho jakej to bude macík, připravím mu dvě hromádky.. 🙂 a pro něj si beru jen plínky a koupím si přírodní jednorázový ubrousky..u nás prý jsou vložky k dispozici i košile, tak si vezmu pro jistotu jednu košili a pár vložek, jednorázové podložky pod sebe, osušku, ručník, na mytí mám speciální gel z lékárny bez parfemaci, dvě koj podprdy, vložky do nich, a síťovaný pratelný kalhotky..kosmetika pro mimi je tam k dispozici a já ho budu mít jen ve vodě a popř. namažu olejem z lékárny nechám si namíchat slunečnici a olivový..🙂) teď si jdu napsat ještě seznam.. 🙂 a beru si nutridrinky na dodání energie.. 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli
Dneska jsem dozehlila vsechno obleceni, uz jenom naskladat do skrinek 🙂