Červen 2008 VI. Maminky, batolátka a Laadus.
Tak vítejte v XXXX pokračování 😃
Dobrý večer,
tak jsme ze svatby doma a dítko snad už spí, mám toho plné kecky teda upřímně |-|
Tak nejprve Zdeni moooooooooooooooooooooc gratuluji to je senza fakt x-) A co rodina na tuhle krásnou zprávičku ? nesložili se 😃
Titi - jéjku tak to tě chápu, ono i když je to neplánované, tak se s tou myšlenkou maminka většinou docela rychle sžije a pak když to nakonec nedopadne, tak je to moc smutné 😞 tak držím moc palečky, ať to co nejdříve plánovaně klapne znova 😉
No jdu hodit nožky nahoru 🙂
tak jsme ze svatby doma a dítko snad už spí, mám toho plné kecky teda upřímně |-|
Tak nejprve Zdeni moooooooooooooooooooooc gratuluji to je senza fakt x-) A co rodina na tuhle krásnou zprávičku ? nesložili se 😃
Titi - jéjku tak to tě chápu, ono i když je to neplánované, tak se s tou myšlenkou maminka většinou docela rychle sžije a pak když to nakonec nedopadne, tak je to moc smutné 😞 tak držím moc palečky, ať to co nejdříve plánovaně klapne znova 😉
No jdu hodit nožky nahoru 🙂
ahojda!no to teda cumim!!!!!!!!!!!!!plechajdi gratuluju a drzim palecky teda!no ja vas obdivuju,mne z meho detatka brzo svihne,natoz mit jeste jedno:-)...ona je ted priserna,porad se vzteka,vsechno si chce vyrvat a ja z ni zacinam silet!nevim jestli ji mam porad rezat nebo domlouvat! ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli
Kam ste vsecny zmizlely?
Tid ahoj 🙂