Červen 2013 - začínáme se snažit o mimi
Ahoj, je tu někdo s podobnými plány? 🙂
Pokud už tu taková diskuze je - přesměrujte mě 😉 🙂 budu ráda 🙂
Pokud už tu taková diskuze je - přesměrujte mě 😉 🙂 budu ráda 🙂

•
15. kvě 2013@ljonas ahoj, mrzí mě, co se Ti přihodilo a budu držet palečky, aby to napotřetí vyšlo. Je dobře, že tady vidíš...(u Melinkaproch), že to jde. Držím palce.
1
@naomi6 Třeba to opravdu ještě nemusí být MS 🙂 ono je to někdy dost podobné 🙂 a kdyžtak bude určitě červnové miminko 🙂
@melinkaproch Díky, no uvidíme zítra, navíc mě od pondělí děsně bolí v kříži, lidově se tomu říká houser. Chodím v předklonu a nemůžu se narovnat, ach jo, pořád něco. Snad to brzo přejde :-|
ahoj, chtěli jsme začít se snažit už v květnu, ale jako na potvoru se mi o tři týdny zpozdila menstruace (doktor neví příčinu, asi psychika) - už rok neberu HA a vždy jsem to dostala cca ve stejnou dobu. Takže momentálně netuším co se se mnou děje, ale zpoždění příčítám psychickému vypětí spojené s dubnovou svatbou 🙂
@neryzek ahojky vítej 🙂... Také gratuluji 🙂 Tak snad už teď nic nebude bránit 😉 jj stres je zmetek - s MS umí divy :-x x-)
@ljonas tak v tom případě není 100% proč čekat 😉.. však víš - do třetice všeho dobrého 🙂 😉
@naomi6 ani bych se nedivila, kdybys byla v tom - myslím, že i ta bolest v kříži může být příznakem 🙂
Jsem ráda, že se to tu rozrůstá - ono je pak to snažení zábavnější 🙂 🙂 😃
Konečně byl dneska krásný den 🙂 už jsem z toho hnusného počasí úplně znechucená :-x :-S
@ljonas tak v tom případě není 100% proč čekat 😉.. však víš - do třetice všeho dobrého 🙂 😉
@naomi6 ani bych se nedivila, kdybys byla v tom - myslím, že i ta bolest v kříži může být příznakem 🙂
Jsem ráda, že se to tu rozrůstá - ono je pak to snažení zábavnější 🙂 🙂 😃
Konečně byl dneska krásný den 🙂 už jsem z toho hnusného počasí úplně znechucená :-x :-S
ahoj holky, tak my byli od jedné venku až do večera, byla to paráda..koupili jsme si křídy na chodník a malovali po všem možném, jen po chodníkách ne :o)))) U babičky jsme snědli všechno, na co jsme přišli i nepřišli a už jsme rozházený po postýlkách...teď už jen dohnat "taťku-čekatele" do peřin a můžem začít trénovat :o)
@melinkaproch Ahoj, jsem teď ráno nějak mimo. Ms stále nikde a teplota dokonce 37, což jsem měla jen když jsem byla těhu, tak nevím. Jsem ale trochu nachlazená, takže to může být i tím a budu ještě na ms čekat. Počkám ještě přes víkend a uvidím. ALe jinak žádné příznaky nemám. S malou jsem měla už nevolnosti a průjem. Přeji krásný slunečný den všem 😉
jinak dobré ráno.. já už v práci..
@naomi6 že by první těhulka?
holky, co takhle udělat nějakou tabulku, kam bychom si psaly kolikátý DC jsme, případně kdo už objevil // a jaký týden těhu je? abychom věděly, jak jsme na tom, komu zrovna držet palce, aby MS nedorazila a na koho po večerech myslet..
@naomi6 že by první těhulka?
holky, co takhle udělat nějakou tabulku, kam bychom si psaly kolikátý DC jsme, případně kdo už objevil // a jaký týden těhu je? abychom věděly, jak jsme na tom, komu zrovna držet palce, aby MS nedorazila a na koho po večerech myslet..
@angeela mě by nikdy nenapadlo, že to může být až takhle bolestivé a jak dlouho to tak normálně u tebe trvá? já totiž zhruba jednou za měsíc mívám v levé části podbřišku takovou vystřelující bolest, že mi to někdy až vadí při normální chůzi, nebo vstávání např. z křesla, ale nikdy jsem nepomyslela na ovulaci...trvá to jak kdy, ale cca 3 dny
@lumanima no, taky mi to chvíli trvalo, než jsem přišla na to, z čeho to je.. u mne to trvá několik hodin (2-3) a zpravidla napravo.. 3 dny, to musí být strašně nepříjemné.. už se mi stalo, že mě ta bolest i v noci vzbudila..
s tabulkou počkám na vyjádření ostatních a pak zkusím něco vytvořit (pokud bude zájem)..
s tabulkou počkám na vyjádření ostatních a pak zkusím něco vytvořit (pokud bude zájem)..
@lumanima já od toho, co jsem si tady o té ovulaci přečetla si uvědomila, že to mívám taky...jen mě nikdy nenapadlo,že by to mohla být ovulace:o) při chůzi mě to teda neva,ale bolí mě břicho jak když mám dostat MS a někdy mě trochu i píchá v boku..
jinak včera teda nic nebylo, přítel došel z práce v půl 5 ráno a tak vyřízenej, že jsem ani nic nezkoušela. břicho mě dnes už nebolí,takže ovu asi byla včera...tím pádem jsme to asi tento měsíc propásli, protože poslední sex byl v pondělí.
jinak včera teda nic nebylo, přítel došel z práce v půl 5 ráno a tak vyřízenej, že jsem ani nic nezkoušela. břicho mě dnes už nebolí,takže ovu asi byla včera...tím pádem jsme to asi tento měsíc propásli, protože poslední sex byl v pondělí.
jj ta tabulka je dobrý nápad 🙂 ale nepočkáme ještě tu chvilinku než se to tu zamkne? 🙂 ale jak chcete 🙂 😉...
Já jsem jinak "?" DC 😃 😃 ještě jsem neměla MS 🙂
Já jsem jinak "?" DC 😃 😃 ještě jsem neměla MS 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli